Ma čak i da nije. Ne možeš autom kroz ljude.Zlo, devojka je baš jako udarila glavom o beton..
Da su je linčovali ne bi bili ništa bolji od nje. Bolje je ovako, pokazali su dostojanstvo, ne spuštaju se na taj nivo.Izgleda kao da je izasla iz frizerskog salona, a ne iz demoliranog automobila.
Znaci ako vas neko zgazi na protestu, budite sigurni da ce redari zastiti ubicu.
Pokazali su da će onaj koji gazi decu biti zasticen kao beli medved.Da su je linčovali ne bi bili ništa bolji od nje. Bolje je ovako, pokazali su dostojanstvo, ne spuštaju se na taj nivo.
Ovo su panduri u civilu koji se ekspresno pojave za ovakve stvari.Izgleda kao da je izasla iz frizerskog salona, a ne iz demoliranog automobila.
Znaci ako vas neko zgazi na protestu, budite sigurni da ce redari zastiti ubicu.
Mislim na one u zutim prslucima sto ljutito trce.Ovo su panduri u civilu koji se ekspresno pojave za ovakve stvari.
Pa ok, studenti se zalazu za drzavu gde se postuju zakoni. Mozda je i sada puste, ali jednog dana ce joj se pravedno suditi za ovo, zna se ko je i zna se sta je uradila.Mislim na one u zutim prslucima sto ljutito trce.
Nismo Beki u istoj situaciji, ti razmisljas hladne glave, a meni je dete na protestu.Pa ok, studenti se zalazu za drzavu gde se postuju zakoni. Mozda je i sada puste, ali jednog dana ce joj se pravedno suditi za ovo, zna se ko je i zna se sta je uradila.
Pa nece nista doneti da redari lincuju zenu.Nismo Beki u istoj situaciji, ti razmisljas hladne glave, a meni je dete na protestu.