Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Nije mi jasno zasto se toliko opravis lud.

ALi evo nacrtacu ti.

Ide korteo, baba i deda sede u kolima cute i cekaju 30 minuta da navijacu prodju.

Isti ti baba i deda kad naidju na studente, izadju iz auta sa kisobranom i vredjaju i nasrcu na studente.

Jel treba da ti objasnjavam zasto je tako?

Pa ne znam kome nije jasno ZASTO je tako, ja pricam KAKO situaciju sto bezbolnije resiti.

Ja bih samo da skrenem pažnju da u ovoj i srodnim temama imamo dve članice sa sličnim imenima i to čak sa istim brojem slova.

1) Avgi
i
2) Agbi

Ističem pošto mi se par puta desilo da vidim njihove postove ili reakcije i da se iznenadim a posle shvatim da se radi o dve različite osobe. Sa drastično različitim stavovima i nastupima. Stoga paziti da se Avgi ne pomeša sa ovom drugom.
Možda je došlo do mehanizma splitinga ličnosti (u psihologiji normalna faza cepanja ličnosti)?!
Moje ime je kao moj nadimak, staviću neku fotku dok se ne naviknete ko je ko, npr.iz lične karte...dobro malo ću ko i svaka dama da se doteram.
Ne vidim sta si napisala, na ignore listi si mi.
P.S. Molim obožavaoca lika Dragane Kosjerine da mi se ne obraća indirektno.

Poslednja izmena:
Da se razumemo, ja da sam prisustvovao scenama gazenja siguran sam da ne bi mogao da se suzdrzim. I zato se u sustini i divim ovoj deci na pribranosti.

Možda je došlo do mehanizma splitinga ličnosti (u psihologiji normalna faza cepanja ličnosti)?!
Moje ime je kao moj nadimak, staviću neku fotku dok se ne naviknete ko je ko, npr.iz lične karte...dobro malo ću ko i svaka dama da se doteram.
Mislim da se samo radi o slučajnosti, viđao sam ja ranije ovu drugu (ti si Avgi, ona je "ova druga") na drugim temama, nevezanim za sve ovo. Nego je par puta postovala i ovde i lajkovala one najgore moguće SNS-Šešeljevske postove pa reko čisto da istaknem tu sličnost da ne misle ljudi svašta i ne pomešaju vas.

P.S. Molim obožavaoca lika Dragane Kosjerine da mi se ne obraća indirektno.
Dobar avatar.

Baš pre 5 minuta gledam Šarovića i mislim se kako su svi kao sin joj.

IMG_6960.png

Pozivaju na linč silovanje nasilje

Hoce.

Ovaj snimak poziva na nova gazenja.

Ja sam tu na strani i tvojoj i Bekija u smislu da mi je potpuno ok kao u Americi ako imaš sredstva/mogućnosti u tom trenutku (tu uključujem i naoružane mirne građane, nema potrebe da prljam ruke) sahraniti budalu i ne bi im palo na pamet da se zaleću od sutra ni na koga više...

Ali takođe razumem mirnu omladinu koja nije navikla i ne treba da se navikava da nasiljem rešava stvari. Tako da razumem oba pristupa. Oba su ispravna i iz srca. Ne zameram ni jednoj strani.

I ograđujem se da nisam gledao sve šta je objavljeno od snimaka i kako su redari tačno reagovali, nego se osvrćem šta pišete. Deluje da su se uzdržavali i napadačicu samo zadržali a nisu premlatili i to je ok isto onoliko koliko je ok upotrebiti vatreno oružje za sopstvenu odbranu i odbranu tebi bliskih lica. Sve mi je ok.

ne bi im palo na pamet da se zaleću od sutra ni na koga više...
U normalnim državama van SAD nikome ne pada na pamet bilo koga da gazi jer zna da će završiti iza rešetaka za pokušaj ubistva. Bez obzira na člansku kartu.

Zato treba uspostaviti u Srbiji institucije sistema što pre, inače idemo u smeru Somalije.

Evo još jednog patriote na baterije. Veliki Srbin, mrzi pedere, Rusija u srcu, mrzi sve okolne narode, CG mačo men. Uhvaćen od strane Fortis organizacije da je ugovarao susret sa maloletnim dečakom. Navatali ga Levijatanci i Pavle Bihali. Koje dno...

Nisam znao da je on "mrzeo pedere" i bio "veliki Srbin"... Mada ga dalje od Dnevnjaka nisam ni pratio, ti momci su delovali progresivno i voleo sam da ih pratim, čak RTV nije hteo da produži saradnju iz političkih razloga... Da ne idem sada u priču o nabilodvanim i išaranim majmun-patriotama koji dele svoju neformalnu pravdu uz batine i iživljavanje za dobar kontent tobože zabrinuti za smer u kojem društvo srlja, dok Palmi idu na parastose i drže mu sveću na mesec dana sa zatamljenim ekranom na palmi plus...

Te voline bi udarile na državu da je do stvarne zabrinutosti od pedofila. Age of consent u našoj državi je sa navršenih 14 godina, znači zakonodavac, tj. vlast je htela da Žorž bude u sferi legalnog kad ležerno ćaska sa klincem 07 (nije baš bio petogodišnjak) ali tu bandu je država i stvorila pa se to neće dogoditi.

Udariće na Žorža da bi imali kontent ili najobičnijeg geja napakovaće mu da je pedofil pa posle nek se krvav brani... Ti čuješ njihovu stranu, koga su oni proglasili za pedofila, kome su oni "snimali ekran" i šta oni tvrde da je neko pisao, nije to sudski postupak, pa ni tamo ne saznamo pravu i punu istinu a ovde će vreća nikogovića za retvitove i pratioce da nam otvori oči kao društvu o pedofiliji... Kopiraju onog Tesaka, ugledaju se na svenajgore iz Rusije i to sa 15togodišnjim zakašnjenjem stiže ovde i mi to uzimamo za punu istinu umesto da takve budale budu zabranjene da postoje i deluju.

Ovde je koliko vidim Žorž navodno malo ležernije razgovarao sa nekim klincem 07 ali se nisu ni upoznali. A pitanje je koliko je to sve istina a koliko napakovano da bih odmah njega blatio...

Nisam znao da je on "mrzeo pedere" i bio "veliki Srbin"... Mada ga dalje od Dnevnjaka nisam ni pratio, ti momci su delovali progresivno i voleo sam da ih pratim, čak RTV nije hteo da produži saradnju iz političkih razloga... Da ne idem sada u priču o nabilodvanim i išaranim majmun-patriotama koji dele svoju neformalnu pravdu uz batine i iživljavanje za dobar kontent tobože zabrinuti za smer u kojem društvo srlja, dok Palmi idu na parastose i drže mu sveću na mesec dana sa zatamljenim ekranom na palmi plus...

Te voline bi udarile na državu da je do stvarne zabrinutosti od pedofila. Age of consent u našoj državi je sa navršenih 14 godina, znači zakonodavac, tj. vlast je htela da Žorž bude u sferi legalnog kad ležerno ćaska sa klincem 07 (nije baš bio petogodišnjak) ali tu bandu je država i stvorila pa se to neće dogoditi.

Udariće na Žorža da bi imali kontent ili najobičnijeg geja napakovaće mu da je pedofil pa posle nek se krvav brani... Ti čuješ njihovu stranu, koga su oni proglasili za pedofila, kome su oni "snimali ekran" i šta oni tvrde da je neko pisao, nije to sudski postupak, pa ni tamo ne saznamo pravu i punu istinu a ovde će vreća nikogovića za retvitove i pratioce da nam otvori oči kao društvu o pedofiliji... Kopiraju onog Tesaka, ugledaju se na svenajgore iz Rusije i to sa 15togodišnjim zakašnjenjem stiže ovde i mi to uzimamo za punu istinu umesto da takve budale budu zabranjene da postoje i deluju.

Ovde je koliko vidim Žorž navodno malo ležernije razgovarao sa nekim klincem 07 ali se nisu ni upoznali. A pitanje je koliko je to sve istina a koliko napakovano da bih odmah njega blatio...
Slažem se. Nisam napisao da je pedofil, već da se zezao sa maloletnikom. Sećam se njegovih izjava u poslednje vreme. Prešao u mod ultra radikala. Kadar Dajkovića iz CG, bliskog SNS režimu. Nema razloga da mu Pavle Bihali BIA napakuje nešto, ako nije stvarno umešan u isto. Muškarčina, Rusija, crkva, na max licemerje. Njegova stvar sa kime spava i ko mu se dopada. Samo kažem da ako je istina, onda je stvarno jedan dobar glumac i licemer.

Има сврхе да му Левијатан дахће за врат ако је контра режиму и про-Нестор.

kaže precednik izašo sam na terasu precedništva, izašlo 40 mladih iz tesle, oni su me gledali, samo jedna devojka je nešto uvredljivo dobacila, ostali su me gledali, a moj je posao da brinem o toj deci, a koliko je ta devojčica nastavljala sa uvredama, ovi drugi su bili sve zbunjeniji što ne ulazim unutra, a onda dam ja to shvatio da to nije đilasovo dete, to su deca koja su zloupotrebljena od onih koji imaju svoje političke frustracije jer ne mogu da pobede na izborima

Bukvalno dokaz da se preko medija sve obrne za dva dana. Ovaj vise veruje onome sto je video na dnevniku nego samom sebi.

Puno je stoke, bas puno, gnojalista i ekipe, ali dosta i ovakvih koje obrnes laganica.

Sa tim da im ne treba uopste gurati neku drugu propagandu, samo bukvalno ih nekako naterati da misle svojom glavom i sve ok.

To bi objektivni dnevnik RTS-a uglavnom resio.

Danas je bilo velicanstveno, prijatno su me iznenadili mnogi, narocito roditelji ucenika, sa kojima sam bio na mostu.
Ogroman broj ljudi, ali koliko su ovakvi protesti efikasni?

Mislim da se pokazalo da je Hulji dovoljan informativni program na RTS-u.
Cini se da je to sasvim dovoljno da se vlada Srbijom. Slusajuci Sarovica dolazim do zakljucka da je vecinskoj Srbiji to dovoljno.
Ako se ne oslobodi RTS, nisam siguran da ce ovo biti uspesno.
Jedan slican predsednik, mislim, slicno poremecena osoba, Macron, ugusio je izuzetno jak pokret "Zutih prsluka".

Vrh