NedeljkovicOliver
Advanced
- Učlanjen(a)
- 07.11.2022.
- Pohvaljen
- 2.396
Hoce.Pa nece nista doneti da redari lincuju zenu.
Ovaj snimak poziva na nova gazenja.
Hoce.Pa nece nista doneti da redari lincuju zenu.
Logikom da oni prolaze nekaznjeno, a da mogu da budu lincovani, samo ce se neko zaleteti i nece ni stajati, samo ce gaziti, u strahu da ne bude lincovan.Hoce.
Ovaj snimak poziva na nova gazenja.
Sta sprecava coveka da u Partizanovom dresu ode na pun Sever i vredja prisutne? Strah od prijave za narusavanje javnog reda i mira ili nesto drugo?Logikom da oni prolaze nekaznjeno, a da mogu da budu lincovani, samo ce se neko zaleteti i nece ni stajati, samo ce gaziti, u strahu da ne bude lincovan.
Trebalo je svaki autobus prelepiti stotinama nalepnica sa krvavim dlanovima pa da idu takvi u Jagodinu.
Pa ne moze automobilom da prodje kroz sever.Sta sprecava coveka da u Partizanovom dresu ode na pun Sever i vredja prisutne? Strah od prijave za narusavanje javnog reda i mira ili nesto drugo?
Uopste te nisam to pitao.Pa ne moze automobilom da prodje kroz sever.
Ovi se zalete i odu. Taj bi ostao zaglavljen na severu.
Grobar da moze da nekaznjeno da gazi Cigane? Da su Grobari potpuno zasticeni od vlasti, a Cigani potpuno sikanirani. Pa gazili bi ih redovno.
Sprecava ga sto ce da dobije batine. Nema auto, bice sam okruzen masom i nece moci da pobegne.Uopste te nisam to pitao.
A pa ignore lista resava to jer je jedna od te dve (nisam znao da je zensko), zasluzeno na listiJa bih samo da skrenem pažnju da u ovoj i srodnim temama imamo dve članice sa sličnim imenima i to čak sa istim brojem slova.
1) Avgi
i
2) Agbi
Ističem pošto mi se par puta desilo da vidim njihove postove ili reakcije i da se iznenadim a posle shvatim da se radi o dve različite osobe. Sa drastično različitim stavovima i nastupima. Stoga paziti da se Avgi ne pomeša sa ovom drugom.
Korteo ide od Slavije do stadiona, svi automobili mirno cekajuda prodje. Niko da pisne. Nakon utamnice isto. I nije se desilo evo 40 godina sto ja znam da neko rec jednu dobaci navijacima. 100% slucajnih prolaznika cuti.Sprecava ga sto ce da dobije batine. Nema auto, bice sam okruzen masom i nece moci da pobegne.
Jel ti razumes da u automobilu mozes samo da dodas gas i pregazis jos ljudi i pobegnes?
Zašto? Ti ljudi u autobusu nemaju veze sa nadstrešnicom i rekonstrukcijom stanice.Trebalo je svaki autobus prelepiti stotinama nalepnica sa krvavim dlanovima pa da idu takvi u Jagodinu.
Pa ti sto idu u korteu su ti sto gaze, ne znam sta ti nije jasno.Korteo ide od Slavije do stadiona, svi automobili mirno cekajuda prodje. Niko da pisne. Nakon utamnice isto. I nije se desilo evo 40 godina sto ja znam da neko rec jednu dobaci navijacima. 100% slucajnih prolaznika cuti.
Ja?A pa ignore lista resava to jer je jedna od te dve (nisam znao da je zensko), zasluzeno na listi![]()
Izgleda da je jedino loše šta su učinili podrška partiji koja je na vlasti u ovom momentu i u trenutku pada nadstrešnice.Imaju.
Ne vidim sta si napisala, na ignore listi si mi.Ja?
![]()
Pa koga si pitao gde će za Novu a ko te podseća na Jovu Bakića?
SAVET: ko gradi karijeru švalera nikadda ne kaže da čim je video J.Bakića da se setio nje.
![]()