NedeljkovicOliver
Advanced
- Učlanjen(a)
- 07.11.2022.
- Pohvaljen
- 2.296
Hoce.Pa nece nista doneti da redari lincuju zenu.
Ovaj snimak poziva na nova gazenja.
Hoce.Pa nece nista doneti da redari lincuju zenu.
Logikom da oni prolaze nekaznjeno, a da mogu da budu lincovani, samo ce se neko zaleteti i nece ni stajati, samo ce gaziti, u strahu da ne bude lincovan.Hoce.
Ovaj snimak poziva na nova gazenja.
Sta sprecava coveka da u Partizanovom dresu ode na pun Sever i vredja prisutne? Strah od prijave za narusavanje javnog reda i mira ili nesto drugo?Logikom da oni prolaze nekaznjeno, a da mogu da budu lincovani, samo ce se neko zaleteti i nece ni stajati, samo ce gaziti, u strahu da ne bude lincovan.
Trebalo je svaki autobus prelepiti stotinama nalepnica sa krvavim dlanovima pa da idu takvi u Jagodinu.
Pa ne moze automobilom da prodje kroz sever.Sta sprecava coveka da u Partizanovom dresu ode na pun Sever i vredja prisutne? Strah od prijave za narusavanje javnog reda i mira ili nesto drugo?
Uopste te nisam to pitao.Pa ne moze automobilom da prodje kroz sever.
Ovi se zalete i odu. Taj bi ostao zaglavljen na severu.
Grobar da moze da nekaznjeno da gazi Cigane? Da su Grobari potpuno zasticeni od vlasti, a Cigani potpuno sikanirani. Pa gazili bi ih redovno.
Sprecava ga sto ce da dobije batine. Nema auto, bice sam okruzen masom i nece moci da pobegne.Uopste te nisam to pitao.
A pa ignore lista resava to jer je jedna od te dve (nisam znao da je zensko), zasluzeno na listiJa bih samo da skrenem pažnju da u ovoj i srodnim temama imamo dve članice sa sličnim imenima i to čak sa istim brojem slova.
1) Avgi
i
2) Agbi
Ističem pošto mi se par puta desilo da vidim njihove postove ili reakcije i da se iznenadim a posle shvatim da se radi o dve različite osobe. Sa drastično različitim stavovima i nastupima. Stoga paziti da se Avgi ne pomeša sa ovom drugom.
Korteo ide od Slavije do stadiona, svi automobili mirno cekajuda prodje. Niko da pisne. Nakon utamnice isto. I nije se desilo evo 40 godina sto ja znam da neko rec jednu dobaci navijacima. 100% slucajnih prolaznika cuti.Sprecava ga sto ce da dobije batine. Nema auto, bice sam okruzen masom i nece moci da pobegne.
Jel ti razumes da u automobilu mozes samo da dodas gas i pregazis jos ljudi i pobegnes?
Zašto? Ti ljudi u autobusu nemaju veze sa nadstrešnicom i rekonstrukcijom stanice.Trebalo je svaki autobus prelepiti stotinama nalepnica sa krvavim dlanovima pa da idu takvi u Jagodinu.
Pa ti sto idu u korteu su ti sto gaze, ne znam sta ti nije jasno.Korteo ide od Slavije do stadiona, svi automobili mirno cekajuda prodje. Niko da pisne. Nakon utamnice isto. I nije se desilo evo 40 godina sto ja znam da neko rec jednu dobaci navijacima. 100% slucajnih prolaznika cuti.
Ja?A pa ignore lista resava to jer je jedna od te dve (nisam znao da je zensko), zasluzeno na listi
Izgleda da je jedino loše šta su učinili podrška partiji koja je na vlasti u ovom momentu i u trenutku pada nadstrešnice.Imaju.
Ne vidim sta si napisala, na ignore listi si mi.Ja?
Pa koga si pitao gde će za Novu a ko te podseća na Jovu Bakića?
SAVET: ko gradi karijeru švalera nikad da ne kaže da čim je video J.Bakića da se setio nje.