Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Usao sam bas bio na b92 da pogledam kakvi su komentari, i prijatno iznenadjenje.
Svi botovski komentari za promenu su debelo dole glasovani:

Screenshot 2025-01-24 at 16.36.46.png

Davno sam prestao da citam B92 ali me je zanimalo samo, i nadam se da se ovde vidi koliko je SNS propao.

Odlično su odreagovali. Izbacali je malo kroz prozore, napljuvali je, snimili joj lice, predali muriji, a automobil demolirali.

Platila je već jednu kaznu a da nije ozbiljno i vidljivo povređena. Možda plati još nešto ako joj država odredi neku kaznu, pa makar i par meseci uslovne i vodanja po sudovima.

Sve odlično, reakcije protestanata za uzor. 👌

Надам се да је оборена девојка добро, оно је баш изгледало незгодно, ударац право у ивичњак.
Ценим што су студенти на нивоу и нису бесна руља, мада ме је мало и страх да се цела ситуација отргне контроли. Режим намерно поларизује друштво што је врло опасно.

Zlocinac mora da oseca strah cineci zlodela. Ako nema straha od svoje savesti, moralne osude okoline, policije, suda i kazne, onda obicni ljudi uzimaju stvar u svoje ruke.
Tako je oduvek bilo.
Razbijeni automobili delovace vaspitno na one koji ne razumeju da je opsti interes iznad licnog.

Logikom da oni prolaze nekaznjeno, a da mogu da budu lincovani, samo ce se neko zaleteti i nece ni stajati, samo ce gaziti, u strahu da ne bude lincovan.
Sta sprecava coveka da u Partizanovom dresu ode na pun Sever i vredja prisutne? Strah od prijave za narusavanje javnog reda i mira ili nesto drugo?

Sta sprecava coveka da u Partizanovom dresu ode na pun Sever i vredja prisutne? Strah od prijave za narusavanje javnog reda i mira ili nesto drugo?
Pa ne moze automobilom da prodje kroz sever.

Ovi se zalete i odu. Taj bi ostao zaglavljen na severu.

Grobar da moze da nekaznjeno da gazi Cigane? Da su Grobari potpuno zasticeni od vlasti, a Cigani potpuno sikanirani. Pa gazili bi ih redovno.

Pa ne moze automobilom da prodje kroz sever.

Ovi se zalete i odu. Taj bi ostao zaglavljen na severu.

Grobar da moze da nekaznjeno da gazi Cigane? Da su Grobari potpuno zasticeni od vlasti, a Cigani potpuno sikanirani. Pa gazili bi ih redovno.
Uopste te nisam to pitao.

PS

A moze i autom da prodje kroz korteo ispred stadiona pa se desilo nikad.

Ja bih samo da skrenem pažnju da u ovoj i srodnim temama imamo dve članice sa sličnim imenima i to čak sa istim brojem slova.

1) Avgi
i
2) Agbi

Ističem pošto mi se par puta desilo da vidim njihove postove ili reakcije i da se iznenadim a posle shvatim da se radi o dve različite osobe. Sa drastično različitim stavovima i nastupima. Stoga paziti da se Avgi ne pomeša sa ovom drugom.

Ja bih samo da skrenem pažnju da u ovoj i srodnim temama imamo dve članice sa sličnim imenima i to čak sa istim brojem slova.

1) Avgi
i
2) Agbi

Ističem pošto mi se par puta desilo da vidim njihove postove ili reakcije i da se iznenadim a posle shvatim da se radi o dve različite osobe. Sa drastično različitim stavovima i nastupima. Stoga paziti da se Avgi ne pomeša sa ovom drugom.
A pa ignore lista resava to jer je jedna od te dve (nisam znao da je zensko), zasluzeno na listi 😂

Sprecava ga sto ce da dobije batine. Nema auto, bice sam okruzen masom i nece moci da pobegne.

Jel ti razumes da u automobilu mozes samo da dodas gas i pregazis jos ljudi i pobegnes?
Korteo ide od Slavije do stadiona, svi automobili mirno cekajuda prodje. Niko da pisne. Nakon utamnice isto. I nije se desilo evo 40 godina sto ja znam da neko rec jednu dobaci navijacima. 100% slucajnih prolaznika cuti.

Imaju.

Svako ko podržava ili brani SNS ili radi njemu u interesu je ćelija raka u telu zvanom Srbija. Ćelija po ćelija po ćelija, i eto kancerčine koja osakati ili pak i ubije celu državu, učini je disfunkcionalnom, propalom i bez perspektive.

Posle Ribnikara, Dubone i nadstrešnice nema nikakvog opravdanja i izgovora da bilo ko svesno i samovoljno podržava ili radi u interesu SNSa.

Korteo ide od Slavije do stadiona, svi automobili mirno cekajuda prodje. Niko da pisne. Nakon utamnice isto. I nije se desilo evo 40 godina sto ja znam da neko rec jednu dobaci navijacima. 100% slucajnih prolaznika cuti.
Pa ti sto idu u korteu su ti sto gaze, ne znam sta ti nije jasno.

Pravi primer bi bio da Grobar dodje sa mitraljezom na sever i zna da ce proci nekaznjeno. Pogodi nekoga u nogu, masa krene na njega da ga prebije, on se usere i probijajuci se da pobegne puca po svima redom. Izadje sa stadiona i prodje nekaznjeno. Sutra je to otvoren poziv svim drugim Grobarima da urade isto.

Nazalost, predsednik je dao dozvolu i bice bu**** koje ce dolaziti da gaze. Ako znaju da ih ceka linc, samo ce dodati gas da pobegnu.

A pa ignore lista resava to jer je jedna od te dve (nisam znao da je zensko), zasluzeno na listi 😂
Ja?

giphy.gif

Pa koga si pitao gde će za Novu a ko te podseća na Jovu Bakića?
SAVET: ko gradi karijeru švalera nikad ♀️ da ne kaže da čim je video J.Bakića da se setio nje.;)😂😘

Nije samo to, ali je čak i to više nego dovoljno.

Svako ko danas svesno i samovoljno (ne računam dementne babe i dede i ljude sa IQ ispod 80) radi bilo šta u korist SNSa je kancer u tkivu Srbije.

Ja?

giphy.gif

Pa koga si pitao gde će za Novu a ko te podseća na Jovu Bakića?
SAVET: ko gradi karijeru švalera nikad ♀️ da ne kaže da čim je video J.Bakića da se setio nje.;)😘
Ne vidim sta si napisala, na ignore listi si mi.

Btw, mogla bi da stavis avatar i olaksas situaciju.

I ja sam primetio isto sto i Bender i to niste samo vas dve, ima jos nekih tako nesto na ,,a" pa neka cetiri slova.

Vrh