Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Несторовић колико год деловао луцидно и опскурно је ипак субспецијалиста и професор медицинског факултета у пензији.
Шешељ је само један од хиљаду бубалица са правног без дана у струци.

Отприлике, моја теза о његовој едукацији је само била у одбрану чињенице да је он написао текст.
Nestorovic je mom drugu rekao da ide da jе** nesto, a decko imao neki problem koji je posle dokazan.

Veliko pitanje za sve oko njega, nemam previse informacija, ali deluje vise kao neki sarlatan.

Moguće da je pre bio dobar a da je sa godinama odlepio...
Zamisli budalu koja se smeje najsmesnijem virusu u istoriji koji postoji na fejsbuku pa takav virus podigne godisnju smrtnost u zemlji za preko 50%!

Nema nikakvog smisla da bude dobar lekar, videli smo kako barata informacijama, jednom je Onion citirao. Jedino ako se ne drzi iskljucivo onoga sto je naucio na faksu, a tad je jos bio normalan.

Videli smo kako danas dolazi do novih saznanja.

Ali nesto mi je jako tesko da verujem da se takav ne petlja i da nije primenjivao nova saznanja koja je nasao na netu.

Nestorović je prso ko dulek, izgubio je dodir sa realnošću. Lupetao je o Teslijancima, o teleportima, vanzemaljcima, i svemu i svačemu. Jedno je biti otvoren za nove spoznaje i ideje, a drugo je biti prosto opičen i fanatički zagrižen za svaku opičenu teoriju koja se pojavi. Možda je nekad i bio dobar lekar ali smatram da ako je u međuvremenu izgubio razum a napumpao ego i sujetu, taj više ne može da bude ni dobar lekar. S takvima se pre ili kasnije dođe do toga da odbacuju realnost i nameću neke svoje deluzije i tripove. Ono, sutradan će se doći u situaciju da mu kažeš predsedniče, nećemo imati dovoljno uglja za zimu a on ti kaže ma opušteno, napravićemo Teslin toranj. Takav nema šta da traži ni u medicini ni u politici.

Poslednja izmena:
🤡

Ali on je autentičan. Ovo nema veze sa Rusijom, mi sami od sebe, eto tako izbacujemo ruske stranke svako malo.

BIA da se rasformira.
1000016713.png

„najveći broj saradnika hrvatske službe su, nažalost, vrbovani Krajišnici, koji zbog svoje imovine ili da ne budu hapšeni pristanu na saradnju. To je opšte poznata činjenica“, napisao je Vladimir Đukanović na društvenoj mreži X.
Ajde Ðuko majmune fali vam tako malo da budete bukvalno ustase
Nijedna vlast u istoriji nije imala ovako smrdljivu propagandu. Gebels im zavidi

Није он глуп као што се мисли. Само се прави луд. Ал није он тема, и онако му се покрет распао 2 пута.

Pogledajte prilog 225239
И ако делује најсенилније и најнеозбиљније, он је један од школованијих и начитанијих лидера политичких партија, ма колико год то сметало многима.
Seselj i Hulja su nesto najgore sto je hodalo Srbijom.

Ja sam mislio da je Nestorovic neki ravnozemljas, neki ludak, teoreticar zavere.
Ali ipak je napisao stalozen tekst, sa taksativnim celinama.
U tom smislu sam prijatno iznenadjen, ako je on uopste pisao tekst.

Он само прича те глупе приче пошто су забавне, типа плаве очи ванземаљске деце и сл. глупости. Није баш равноземљаш.
То је политика. Нађеш тему коју масе воле да слушају и експлоатишеш је и тако будеш популаран.
Зато у сваком бајзабаченијем селу знају за Несторовића, а не знају ко је главни у ДС ни у селима општине Палилула.

Он само прича те глупе приче пошто су забавне, типа плаве очи ванземаљске деце и сл. глупости. Није баш равноземљаш.
То је политика. Нађеш тему коју масе воле да слушају и експлоатишеш је и тако будеш популаран.
Зато у сваком бајзабаченијем селу знају за Несторовића, а не знају ко је главни у ДС ни у селима општине Палилула.
Šta Nestorović misli o lustraciji?

Ja sam mislio da je Nestorovic neki ravnozemljas, neki ludak, teoreticar zavere.
Ali ipak je napisao stalozen tekst, sa taksativnim celinama.
U tom smislu sam prijatno iznenadjen, ako je on uopste pisao tekst.
Previše često se ti iznenadiš obzirom da si vrstan analitičar.

Znači on to nikad nije spomenuo?

Ludo ;)
Искрено нисам га пуно испратио. Можда и јесте. Битно је да све карте буду на столу. Замислимо да је Мица лажљивица као ушла у опозициону владу и онда напустила.

Morao bih da kliknem na Novosti vidim sta pise, a necu da kliknem na je*******ene Novosti.

A onda bi verovatno morao da idem da vidim da li je istina, prosli put su sve zivo ispinovali i izokrenuli.

Na kraju bi se verovatno doslo do toga da je ovo za crnu stranu medalje jer Novosti sire mrznju.

Jesi ti proverio da je ovo tako kao sto pisu Novosti ili samo verujes je*******enim Novostima?

Inace, nezavisna Vojvodina je najjadniji spin koji mogu da gurnu, bukvalno nikakva opasnost ne postoji da se Vojvodina otcepi.

Poslednja izmena:
Za crnu stranu medalje je takodje kako coveku pisu ime velikim slovima da dodatno naglase da se zove kako se zove i da time ga targetiraju da je znate vec sta.

A obelezavanje ljudi na osnovu imena se zove kako?

1000019477.jpg

Zna se ko se poziva na novosti i slična žvalava sranja kao "relevantan izvor"...
Čudi me da to bender nije primetio, on obično odmah provali takve...

Ako su Novosti znači da je neka propaganda. Ne treba ni otvarati.

Vrh