Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Što n1 ne pozove tebe?

Zašto bi ga bilo ko zvao, ako nije relevantan?
Da, zaista, mogli bi mene da pozovu.
Verujem da bi mnogi sa ovog foruma voleli da me cuju i vide.
Salim se.

Ljudi treba da vide sta sve ima na opozicionoj sceni. N1 treba sve da ih prikaze, cak i desnicare. Ovako se stice utisak da je opozicija samo ZLF, ex DS i salonski desnicar MIlos.
Treba prikazati prave desnicare, prljavih ruku, kojih se N1 gadi.
Ako Djilas pozoe na generalni strajk, ljudi ce prezreti takav poziv.
Ako Nestorovic pozovem mozda i ne.
Ja sam recimo cele goidne bio ubedjen da je Nestorovic asset sluzbe, medjutim, on sada opoziciono deluje.
Moja najveca glupost je bilo verovanje da je Jeremic opozicioni igrac, ali prevrtljivost sroskih politicara je bezgranisca.

Studenti predstavljaju problem za Hulju jer nemaju jasnog vodju.

Poslednja izmena:
Što n1 ne pozove tebe?

Zašto bi ga bilo ko zvao, ako nije relevantan?
Зашто није релевантан?

Da, zaista, mogli bi mene da pozovu.
Verujem da bi mnogi sa ovog foruma voleli da me cuju i vide.
Salim se.

Ljudi treba da vide sta sve ima na opozicionoj sceni. N1 treba sve da ih prikaze, cak i desnicare. Ovako se stice utisak da je opozicija samo ZLF, ex DS i salonski desnicar MIlos.
Treba prikazati prave desnicare, prljavih ruku, kojih se N1 gadi.
Ako Djilas pozoe na generalni strajk, ljudi ce prezreti takav poziv.
Ako Nestorovic pozovem mozda i ne.
Ja sam recimo cele goidne bio ubedjen da je Nestorovic asset sluzbe, medjutim, on sada opoziciono deluje.
Moja najveca glupost je bilo verovanje da je Jeremic opozicioni igrac, ali prevrtljivost sroskih politicara je bezgranisca.

Studenti predstavljaju problem za Hulju jer nemaju jasnog vodju.
Ја сам дуго сумњао у ПОКС као СНС спаваче, али ето испаде Мица Заветница прелетачица, а Бошко метиљавац. И мени се свидела Јеремићева прича, али никад он као човек. Најурио је квалитетне људе од себе, Николу Јовановића на првом месту, па Поноша и Микија.

Тачно би студенти извиждали сваког самопрокламованог вођу који би отишао на договор у стилу Мирног Погачара.
I Nestorović i Lompar kao gosti ruskog doma ne prolaze bezbedonosnu proveru.
Безбедносну проверу господина Криштофа Хила?

Колико год се људима не свиђали Несторовић или Ђилас, мислим да ће сви бити потребни за победу. Па и политички пајаци попут Грбовића, Зеленовића, Бошка, оне дабрице или како беше.

Мора се створити јединствен фронт. Без искључивости. Морају се прихватити сви који су против режима. Па и нпр. Ружић ако напусти СПС и направи своју странку.
СНС добија зато што прихвата све, и Чомићку и Руску странку. Прихватио би и Грбовића и Несторовића.
Ђилас не може да се договори са идеолошки блиским људима, а мора. Несторовић мора да прогута жабу у виду прозападне опозиције.
Битан је широк фронт. Сарадња са мањинама такође, и ако су икебана сваког режима одувек.

Зашто није релевантан?

Ја сам дуго сумњао у ПОКС као СНС спаваче, али ето испаде Мица Заветница прелетачица, а Бошко метиљавац. И мени се свидела Јеремићева прича, али никад он као човек. Најурио је квалитетне људе од себе, Николу Јовановића на првом месту, па Поноша и Микија.

Тачно би студенти извиждали сваког самопрокламованог вођу који би отишао на договор у стилу Мирног Погачара.

Безбедносну проверу господина Криштофа Хила?

Колико год се људима не свиђали Несторовић или Ђилас, мислим да ће сви бити потребни за победу. Па и политички пајаци попут Грбовића, Зеленовића, Бошка, оне дабрице или како беше.

Мора се створити јединствен фронт. Без искључивости. Морају се прихватити сви који су против режима. Па и нпр. Ружић ако напусти СПС и направи своју странку.
СНС добија зато што прихвата све, и Чомићку и Руску странку. Прихватио би и Грбовића и Несторовића.
Ђилас не може да се договори са идеолошки блиским људима, а мора. Несторовић мора да прогута жабу у виду прозападне опозиције.
Битан је широк фронт. Сарадња са мањинама такође, и ако су икебана сваког режима одувек.
To sve smo već probali sa Koštunicom, koji nije dao temeljnu promenu politike. Ćuti, ipak bolje Vučić, pa nek propadne sve dok i najgluplji ne shvate.

Nestorovic je pokazao da moze da proguta koju god oćeš žabu...

A ovo za ružića je i meni palo napamet i to oko poslednjih izbora tamo,
njegovo rasturanje sps-a bi bilo fatalno za režim ako se desi pre nekih budućih izbora,
ionako po lokalu posebno u provinciji ima mnogo nezadovoljnih sps-ovaca koji su na krv i nož sa radikalima...

To sve smo već probali sa Koštunicom, koji nije dao temeljnu promenu politike. Ćuti, ipak bolje Vučić, pa nek propadne sve dok i najgluplji ne shvate.

Barem smo se na 10 godina odmorili od radikala.
Kostunica j ebio pun pogodak, mada, rece Z. Korac da on u stvari nije bio pobedio MIlosevica.

njegovo rasturanje sps-a bi bilo fatalno za režim ako se desi pre nekih budućih izbora,
ionako po lokalu posebno u provinciji ima mnogo nezadovoljnih sps-ovaca koji su na krv i nož sa radikalima...
Apsolutno bi trebalo prihvatiti i Ruzica.

Ovo sto postavljs je propagandni narativ Sluzbe.
Није битно шта у тексту пишу о Вучићу.
Битно је само ово шта је Грухоњић рекао.

Прво народ треба да обезбеди да му спонзори не буду Грухоњић, НВО, зелено-леве странке и већ добро познати ,,опозиционари''.

Није битно шта у тексту пишу о Вучићу.
Битно је само ово шта је Грухоњић рекао.

Прво народ треба да обезбеди да му спонзори не буду Грухоњић, НВО, зелено-леве странке и већ добро познати ,,опозиционари''.
Gruhonjic nije nikakav vodja studenata ili protesta. Nije ni sponzor.
Ta prica je sluzbeni narativ Sluzbe i namenjena je diskreditaciji protesta.
Ako se Gruhonjicu svidja protest to je njegovo pravo.

Није тачно.
Неки студенти из групе СТАВ који отворено подржавају Грухоњића су нпр. на проетсима против Рио Тинта представљени као вође.
То је исто као са НВО које или случајно или намерно дискредитују неке протесте.

Није тачно.
Неки студенти из групе СТАВ који отворено подржавају Грухоњића су нпр. на проетсима против Рио Тинта представљени као вође.
То је исто као са НВО које или случајно или намерно дискредитују неке протесте.

Pobednik je onaj koji ostaje da se bori, bio to Nemanja Sarovic, Nestorovic, Gruhonjicevi studenti, mali Dobrica ili neko iz LGBT ekipe.

Ko srusi Hulju slavicemo ga zauvek, bilo ko da je.

Ako se Gruhonjicu svidja protest to je njegovo pravo.
Вест сам иначе поставио због његових ставова, могу овде да окачим сваку вест портала Аутономија инфо као пример ширења мржње и нетрпељивости, али садржај сепаратистичких портала не желим да ширим.

Мени није ок да идемо до пропасти, већ сад има пуно жртава и штете. Нама није толико потребна промена политичке естетике колико нам је потребна промена функционисања друштва и државног апарата где и јесте главни проблем и због чега сви испаштамо.

Више је било јачих директних прозивања СНС и посебно АВ из редова СПС него из редова опозиције. Очигледно је незадовољство.
Много се заборавља и Палмина смрт, што је додатно ослабило капацитет режима, буквално та партија нема никога да га наследи, а упијањем у СНС ће се осути.

Зашто небулозе? Па онај СПС главоња је отворено псовао АВ. У исто време нигде ни речи од 3/5 опозиционих партија.

Ako su Novosti znači da je neka propaganda. Ne treba ni otvarati.
Bez iskljucivosti molim.
Evo ja nisam otvorio novosti, vec sam otisao direktno na taj portal, autonomija.info.
U iole normalnoj drzavi takav portal bi bio skinut sa net-a a 9-clano urednistvo pohapseno zbog pozivanja na rusenje ustavnog poretka, teritorijalnog integriteta i suvereniteta Republike Srbije.
Evo ko su autori/urednici, od zla oca i od gore majke.
Clanak koji se pominje zaista poziva na otcepljenje AP Vojvodina, zapravo izjednacava otcepljenje sa drugim resenjima. Autor nije potisan, tj. pominje se neki Vid Majorski ali nisam siguran da li je to pseudonim ili sta vec.
1736156595725.png

Зашто небулозе? Па онај СПС главоња је отворено псовао АВ. У исто време нигде ни речи од 3/5 опозиционих партија.
Kojih opozicionih partija?
Pa svaki lider svake opozicione partije pojedinačno ima vise javnih prozivanja sns i žvale od svoh tih sps glavešina zajedno!
I ćuta,
I grbović
I lutovac
I đilas
I aleksić
I jovanovic
I lazović,
Pa cak i mučeni boško,
dalje ne mgou da se setim ostalih...
Uopšte ne mogu da razumem zašto takve detinjaste gluposti pišeš koliko god da si kivan iz nekog razloga na opozicoju...

E sad jedino ako misliš na prostačko psovanje ali onda si tako trebao i da se izraziš, ali je i tu bilo bisera iz redova opozicije...

Vrh