Зашто није релевантан?
Ја сам дуго сумњао у ПОКС као СНС спаваче, али ето испаде Мица Заветница прелетачица, а Бошко метиљавац. И мени се свидела Јеремићева прича, али никад он као човек. Најурио је квалитетне људе од себе, Николу Јовановића на првом месту, па Поноша и Микија.
Тачно би студенти извиждали сваког самопрокламованог вођу који би отишао на договор у стилу Мирног Погачара.
Безбедносну проверу господина Криштофа Хила?
Колико год се људима не свиђали Несторовић или Ђилас, мислим да ће сви бити потребни за победу. Па и политички пајаци попут Грбовића, Зеленовића, Бошка, оне дабрице или како беше.
Мора се створити јединствен фронт. Без искључивости. Морају се прихватити сви који су против режима. Па и нпр. Ружић ако напусти СПС и направи своју странку.
СНС добија зато што прихвата све, и Чомићку и Руску странку. Прихватио би и Грбовића и Несторовића.
Ђилас не може да се договори са идеолошки блиским људима, а мора. Несторовић мора да прогута жабу у виду прозападне опозиције.
Битан је широк фронт. Сарадња са мањинама такође, и ако су икебана сваког режима одувек.