Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

ne znam zasto mrzite ovog Parovica, prica protiv SNS-a.
Prica i o nesposobnosti V. Putina i o ogromnoj korupciji u Rusiji.

Poslednja izmena:
Tako je. Ljudi cesto razmisljaju o ideologiji.
ALi pohlepa je cudo i jedini pokretac u kapitalizmu.
Cilj određuje sredstvo.

Počinjem da mislim da su sankcije NISu strategija da Američki kupac dobije za siću ceo NIS, a potencijalno i JANAF. Sankcije bi potpuno uništile vrednost obe firme, što jedino odgovara potencijalnom kupcu.

Rusko vlasništvo je samo elegantan izgovor da Amerika energetski kolonizuje Evropu.

Ako neko misli da će Rusija dobrovoljno prodati svoj udeo u NISu kako Srbija ne bi ostala bez nafte, samo neka pogleda šta se dešava u Pridnjestrovlju. Ne dolazi im gas iz Rusije, a zabranili su svojim marionetama u toj nazovi državi da kupuju gas sa zapada, pa se sada smrzavaju i imaju restrikcije struje.

Pobratim veliki Ali, ne bi ni trepno a skoro ni primetio da je kupio NIS. A za uzvrat mogli bi na Tašmajdanu da stavimo i spomemen8k nj. dedi. 😊

Kinezi ga troluju oplatolom.

predsednik-oplatol.jpg

Počinjem da mislim da su sankcije NISu strategija da Američki kupac dobije za siću ceo NIS, a potencijalno i JANAF. Sankcije bi potpuno uništile vrednost obe firme, što jedino odgovara potencijalnom kupcu.

Rusko vlasništvo je samo elegantan izgovor da Amerika energetski kolonizuje Evropu.

Ako neko misli da će Rusija dobrovoljno prodati svoj udeo u NISu kako Srbija ne bi ostala bez nafte, samo neka pogleda šta se dešava u Pridnjestrovlju. Ne dolazi im gas iz Rusije, a zabranili su svojim marionetama u toj nazovi državi da kupuju gas sa zapada, pa se sada smrzavaju i imaju restrikcije struje.
Ako Rusi nece da prodaju/daju NIS nek se zapitaju domaci rusofili kakvi su to onda "prijatelji" kad bi nas bez problema pustili niz vodu

Што иде у прилог режиму. Како то да искористи опозиција?

Potpuno tacno, ali racionalno mislim da Srbija nema ni snage ni hrabrosti za generalni strajk. (Nadam se da gresim).
Odnosno, ako za 7 dana ne budemo imali generalni strajk onda ga nece ni biti.
Potrebno je pozvati na bojkot trznih centara i restorana u vlasnistvu SNS-a. To je jednostavan i lak nacin za borbu.

Nekada smo imali decenije u kojima se ne desava nista.
Sada imamo nedelje u kojm a se desavaju decenije.
NAvodna izreka Lenjina.

Nestorovicev autorski tekst. Da li je on stvarno sposoban da sma napise ovo?
И ако делује најсенилније и најнеозбиљније, он је један од школованијих и начитанијих лидера политичких партија, ма колико год то сметало многима.

И ако делује најсенилније и најнеозбиљније, он је један од школованијих и начитанијих лидера политичких партија, ма колико год то сметало многима.
Mozda bi on mogao da bude ta licnost koja bi mogla da poveze opozicione snage.
(Koliko god to izgledalo bizarno)

Mislim da normalnim ljudima vise smeta to sto je lupao gluposti po rezimskim glasilima nego to sto je školovan,
zna se kojoj ekipi smetaju školovani...

1000013027.jpg

Pogledajte prilog 225239
Несторовић колико год деловао луцидно и опскурно је ипак субспецијалиста и професор медицинског факултета у пензији.
Шешељ је само један од хиљаду бубалица са правног без дана у струци.
Mislim da normalnim ljudima vise smeta to sto je lupao gluposti po rezimskim glasilima nego to sto je školovan,
zna se kojoj ekipi smetaju školovani...
Отприлике, моја теза о његовој едукацији је само била у одбрану чињенице да је он написао текст.

Šta zaboga nađoste u ovom tekstu Nestorovića, meni je ovo papazjanija od površnosti i opštih mesta, začinjenih ponekom nonšalantnom kontradikcijom. Prestanite da mu veličate lik i delo, samo ću se razočarati u neke kolege! :D

Такав му је наступ, али далеко да је неписмен и да није у стању да напише текст.
Опет он је пропала прича.

Свратих да поставим ово.

То је то. Достигли смо орвеловску "стварност" у којој је истина у најширем облику режиму потпуно непостојећа и небитна категорија. Заправо и горе од тога. Истина им је највећи непријатељ.

Vrh