Ajde Ðuko majmune fali vam tako malo da budete bukvalno ustase„najveći broj saradnika hrvatske službe su, nažalost, vrbovani Krajišnici, koji zbog svoje imovine ili da ne budu hapšeni pristanu na saradnju. To je opšte poznata činjenica“, napisao je Vladimir Đukanović na društvenoj mreži X.
Treba štampati njegove tvitove na plakate i lepiti okolo.Ajde Ðuko majmune fali vam tako malo da budete bukvalno ustase
Nijedna vlast u istoriji nije imala ovako smrdljivu propagandu. Gebels im zavidi
Seselj i Hulja su nesto najgore sto je hodalo Srbijom.Pogledajte prilog 225239
И ако делује најсенилније и најнеозбиљније, он је један од школованијих и начитанијих лидера политичких партија, ма колико год то сметало многима.
Šta Nestorović misli o lustraciji?Он само прича те глупе приче пошто су забавне, типа плаве очи ванземаљске деце и сл. глупости. Није баш равноземљаш.
То је политика. Нађеш тему коју масе воле да слушају и експлоатишеш је и тако будеш популаран.
Зато у сваком бајзабаченијем селу знају за Несторовића, а не знају ко је главни у ДС ни у селима општине Палилула.
Znači on to nikad nije spomenuo?Треба га питати. Нек га позову на Н1 и поставе му то питање.
И још многа друга неугодна питања.
Previše često se ti iznenadiš obzirom da si vrstan analitičar.Ja sam mislio da je Nestorovic neki ravnozemljas, neki ludak, teoreticar zavere.
Ali ipak je napisao stalozen tekst, sa taksativnim celinama.
U tom smislu sam prijatno iznenadjen, ako je on uopste pisao tekst.
Искрено нисам га пуно испратио. Можда и јесте. Битно је да све карте буду на столу. Замислимо да је Мица лажљивица као ушла у опозициону владу и онда напустила.Znači on to nikad nije spomenuo?
Ludo![]()
Svako gresi, bar ponekad.Previše često se ti iznenadiš obzirom da si vrstan analitičar.
![]()
GRUHONJIĆ PRIZNAO: Aleksandar Vučić je najveća brana vojvođanskom separatizmu
DINKO Gruhonjić je preko svog sajta "Autonomija" objavio tekst koji najavljuje otcepljenje Vojvodine, ali u istom tekstu priznaje da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najveća brana vojvođanskom separatizmu.www.novosti.rs
Evo za crnu stranu medalje, univerzitetski profesor širi mržnju i separatističke ideje.
Tako je. Neka ga pozovu ui N1. Tu je kljuc. Kakav god da je Nestorovic, N1 ne sme da ga cenzurise.Треба га питати. Нек га позову на Н1 и поставе му то питање.
И још многа друга неугодна питања.
Što n1 ne pozove tebe?Tako je. Neka ga pozovu ui N1. Tu je kljuc. Kakav god da je Nestorovic, N1 ne sme da ga cenzurise.
Da, zaista, mogli bi mene da pozovu.Što n1 ne pozove tebe?
Zašto bi ga bilo ko zvao, ako nije relevantan?