Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ti od 65 + su pre 25 godina doveli zute u svojim najboljim godinama, ratovali za ovu zemlju , a pre 30 se tukli sa policijom po kolarcevoj i ostalim ulicama. Njima nisu valjali tadasnji matorci koji su bili komunjare. Sta se desilo u ovih 25 godina treba svako da se zapita
Desio se internet i drustvene mreže.

Ko je pre 20 godina znao da je zemlja ravna ploča?

Tu su i demencija i izlapitis praćen smanjivanjem iq-a sa porastom broja godina...
Jbg sve nas čeka to u većoj ili manjoj meri

Nikako ne mogu ceo onaj snimak porodice Firić da odgledam
U životu nisam video takvu duhovnu, moralnu, intelektualnu bedu
Ostavili su me stvarno bez reci
To treba maksimalno ignorisati i ne komentarisati.. znamo koji su motivi za pravljenje te emisije i šta žele da postignu.. prema tome, žalost je žalost, ali ovo se mora ignorisati..

prijatelju.
Moja cerka je studentkinja i svaki dan je na protestima.
Ali studenti nisu vecina.
1000018693.jpg

Odnos lajkova i dislajkova dovoljno govori sta narod misli o ovom videu. Tako to generalno i izgleda dok ne dovuku botove.

Bizar teški, razumem kad hoće da otimaju unosne poslove, ali lik koji na silu hoće da bude operski pevač, a nije uspeo da upiše i završi akademiju hahaha. Jezive nakaze.

1735492807394.png

A dobro, sta sad, to samo nabacis onaj glas i dernjas se nesto na jeziku koji svejedno niko ne razume.

Inače Miloš Vučević zlikovac je jedini predsednik vlade na svetu, koji na zvaničnom Tviter nalogu premijera države ima zaključane komentare.

Bizar teški, razumem kad hoće da otimaju unosne poslove, ali lik koji na silu hoće da bude operski pevač, a nije uspeo da upiše i završi akademiju hahaha. Jezive nakaze.

Pogledajte prilog 224689

Išao sa mnom u gimnaziju... Iskreno mi je šok ovo.

Doduše, kad se okupim sa društvom iz gimnazije/ osnovne škole ostanem bez teksta tokom sesije "gde su i šta rade zaboravljeni asovi".

Jao preteče me, baš sam hteo da okačim taj biser! 🤣🤣🤣

Nema Ukrajina šta pametnije da radi nego da šalje agente i provokatore u Vučićevu Nebesku Srbiju! 🤣🤣🤣

oh-god-praying.gif
Većinska Srbija misli da joj NATO svaki dan radi o glavi i smišlja nove poteze protiv Srbije. Mi smo najvažnija država u univerzumu, a i šire.

Inače, nevezano za sve ovo...

Evo sad na RTSu reportaža o mladiću koji je nedeljama spavao u ulazu zgrade na Novom Beogradu. Stanari pokušali da mu pomognu materijalno i pravno. Ispostavi se da nema ni lična dokumenta. Oni se obrate Centru za socijalni rad. Ovi kažu mi ne možemo da mu pomognemo bez dokumenata. Ok, pošteno. Onda se obrate Muriji, a Murija kaže "mi nemamo nikakve ingerencije dok ne uradi nešto". 🤣🤣

really-disappointed-chef.gif

Majke mi počinjem da mislim da je Srbija neki Trumanov šou, neka velika skrivena kamera.

Samo su najgori od najgorih dosli na pozicije odlucivanja i hijerarhiju ispod sebe popunili jos gorima a poslušnima...
Skoro je Noki pisao kako je njega zamenila "po zanimanju kuvarica" i to tačno opisije uzrok svega toga.

Vrh