Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Tu su i demencija i izlapitis praćen smanjivanjem iq-a sa porastom broja godina...
Jbg sve nas čeka to u većoj ili manjoj meri

Nikako ne mogu ceo onaj snimak porodice Firić da odgledam
U životu nisam video takvu duhovnu, moralnu, intelektualnu bedu
Ostavili su me stvarno bez reci
To treba maksimalno ignorisati i ne komentarisati.. znamo koji su motivi za pravljenje te emisije i šta žele da postignu.. prema tome, žalost je žalost, ali ovo se mora ignorisati..

prijatelju.
Moja cerka je studentkinja i svaki dan je na protestima.
Ali studenti nisu vecina.
1000018693.jpg

Odnos lajkova i dislajkova dovoljno govori sta narod misli o ovom videu. Tako to generalno i izgleda dok ne dovuku botove.

Bizar teški, razumem kad hoće da otimaju unosne poslove, ali lik koji na silu hoće da bude operski pevač, a nije uspeo da upiše i završi akademiju hahaha. Jezive nakaze.

1735492807394.png

A dobro, sta sad, to samo nabacis onaj glas i dernjas se nesto na jeziku koji svejedno niko ne razume.

Bizar teški, razumem kad hoće da otimaju unosne poslove, ali lik koji na silu hoće da bude operski pevač, a nije uspeo da upiše i završi akademiju hahaha. Jezive nakaze.

Pogledajte prilog 224689

Išao sa mnom u gimnaziju... Iskreno mi je šok ovo.

Doduše, kad se okupim sa društvom iz gimnazije/ osnovne škole ostanem bez teksta tokom sesije "gde su i šta rade zaboravljeni asovi".

Jao preteče me, baš sam hteo da okačim taj biser! 🤣🤣🤣

Nema Ukrajina šta pametnije da radi nego da šalje agente i provokatore u Vučićevu Nebesku Srbiju! 🤣🤣🤣

oh-god-praying.gif
Većinska Srbija misli da joj NATO svaki dan radi o glavi i smišlja nove poteze protiv Srbije. Mi smo najvažnija država u univerzumu, a i šire.

Inače, nevezano za sve ovo...

Evo sad na RTSu reportaža o mladiću koji je nedeljama spavao u ulazu zgrade na Novom Beogradu. Stanari pokušali da mu pomognu materijalno i pravno. Ispostavi se da nema ni lična dokumenta. Oni se obrate Centru za socijalni rad. Ovi kažu mi ne možemo da mu pomognemo bez dokumenata. Ok, pošteno. Onda se obrate Muriji, a Murija kaže "mi nemamo nikakve ingerencije dok ne uradi nešto". 🤣🤣

really-disappointed-chef.gif

Majke mi počinjem da mislim da je Srbija neki Trumanov šou, neka velika skrivena kamera.

Posle skupljanja letaka petkom uveče sa patosa tržnog centra, novi zadatak za polupismenu vojsku. Neka ih, njih niko bolje ne bi ni zlostavljao od poganog šizofreničara.

To je upravo ono: nas covek ce prodati i oca i majku za sitnu lovu.
Mi jos ne razumemo ili ne zelimo da razumemo dokle se ovo drustvo srozalo.
Setimo se udovice O. Ivanovica koju je Hulja pretvorio u drzavnu starletu posle ubistva i kupio je.
To je слика сурове егзистенције у Србији.
Или ћеш бити неки стручњак чији се посао слабо дотиче са пословома државе, типа информационе технологије и сл. али углавном само у већим градовима, или можеш да имаш неки бизнис типа трговина, производња, услуге, али у мањим срединама под присмотром и притиском режима, па ако си добар биће ти добро, ако ниси онда те гуше, или можеш да се преко партије убациш у неку државну службу, зависно од улога иде и позиција, типа 4 сигурна гласа, посао у локалном ЈКП, 5000 евра харач, боље плаћени посао у администрацији, више десетина хиљада евра већ доводи до директорских позиција. Или да будеш сељак, сам свој газда, али те опет затеже држава и сметаш великима, и ако се побуниш као Кокановић, онда те гуше институционалним насиљем.

Vrh