Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ti od 65 + su pre 25 godina doveli zute u svojim najboljim godinama, ratovali za ovu zemlju , a pre 30 se tukli sa policijom po kolarcevoj i ostalim ulicama. Njima nisu valjali tadasnji matorci koji su bili komunjare. Sta se desilo u ovih 25 godina treba svako da se zapita
Desio se internet i drustvene mreže.

Ko je pre 20 godina znao da je zemlja ravna ploča?

Tu su i demencija i izlapitis praćen smanjivanjem iq-a sa porastom broja godina...
Jbg sve nas čeka to u većoj ili manjoj meri

Nikako ne mogu ceo onaj snimak porodice Firić da odgledam
U životu nisam video takvu duhovnu, moralnu, intelektualnu bedu
Ostavili su me stvarno bez reci
To treba maksimalno ignorisati i ne komentarisati.. znamo koji su motivi za pravljenje te emisije i šta žele da postignu.. prema tome, žalost je žalost, ali ovo se mora ignorisati..

prijatelju.
Moja cerka je studentkinja i svaki dan je na protestima.
Ali studenti nisu vecina.
1000018693.jpg

Odnos lajkova i dislajkova dovoljno govori sta narod misli o ovom videu. Tako to generalno i izgleda dok ne dovuku botove.

Bizar teški, razumem kad hoće da otimaju unosne poslove, ali lik koji na silu hoće da bude operski pevač, a nije uspeo da upiše i završi akademiju hahaha. Jezive nakaze.

1735492807394.png

A dobro, sta sad, to samo nabacis onaj glas i dernjas se nesto na jeziku koji svejedno niko ne razume.

Bizar teški, razumem kad hoće da otimaju unosne poslove, ali lik koji na silu hoće da bude operski pevač, a nije uspeo da upiše i završi akademiju hahaha. Jezive nakaze.

Pogledajte prilog 224689

Išao sa mnom u gimnaziju... Iskreno mi je šok ovo.

Doduše, kad se okupim sa društvom iz gimnazije/ osnovne škole ostanem bez teksta tokom sesije "gde su i šta rade zaboravljeni asovi".

Jao preteče me, baš sam hteo da okačim taj biser! 🤣🤣🤣

Nema Ukrajina šta pametnije da radi nego da šalje agente i provokatore u Vučićevu Nebesku Srbiju! 🤣🤣🤣

oh-god-praying.gif
Većinska Srbija misli da joj NATO svaki dan radi o glavi i smišlja nove poteze protiv Srbije. Mi smo najvažnija država u univerzumu, a i šire.

Inače, nevezano za sve ovo...

Evo sad na RTSu reportaža o mladiću koji je nedeljama spavao u ulazu zgrade na Novom Beogradu. Stanari pokušali da mu pomognu materijalno i pravno. Ispostavi se da nema ni lična dokumenta. Oni se obrate Centru za socijalni rad. Ovi kažu mi ne možemo da mu pomognemo bez dokumenata. Ok, pošteno. Onda se obrate Muriji, a Murija kaže "mi nemamo nikakve ingerencije dok ne uradi nešto". 🤣🤣

really-disappointed-chef.gif

Majke mi počinjem da mislim da je Srbija neki Trumanov šou, neka velika skrivena kamera.

Vrh