Desio se internet i drustvene mreže.Ti od 65 + su pre 25 godina doveli zute u svojim najboljim godinama, ratovali za ovu zemlju , a pre 30 se tukli sa policijom po kolarcevoj i ostalim ulicama. Njima nisu valjali tadasnji matorci koji su bili komunjare. Sta se desilo u ovih 25 godina treba svako da se zapita
Desio se internet i drustvene mreže.
Ko je pre 20 godina znao da je zemlja ravna ploča?
To treba maksimalno ignorisati i ne komentarisati.. znamo koji su motivi za pravljenje te emisije i šta žele da postignu.. prema tome, žalost je žalost, ali ovo se mora ignorisati..Nikako ne mogu ceo onaj snimak porodice Firić da odgledam
U životu nisam video takvu duhovnu, moralnu, intelektualnu bedu
Ostavili su me stvarno bez reci
I ima ih mnogo više nego onih drugih nažalostIma penzosa koji se kunu u njega ali ima i onih koji bi ga rastrgli. Nisu svi izlapeli ili rđavi ljudi, nego se takvi najviše ističu i bodu oči.
prijatelju.
Moja cerka je studentkinja i svaki dan je na protestima.
Ali studenti nisu vecina.
to uliva nadu, 10 X su slabijiPogledajte prilog 224684
Odnos lajkova i dislajkova dovoljno govori sta narod misli o ovom videu. Tako to generalno i izgleda dok ne dovuku botove.
Имају среће што је YouTube уклонио дислајкове јавним, иначе би бројка већа билаPogledajte prilog 224684
Odnos lajkova i dislajkova dovoljno govori sta narod misli o ovom videu. Tako to generalno i izgleda dok ne dovuku botove.
Bizar teški, razumem kad hoće da otimaju unosne poslove, ali lik koji na silu hoće da bude operski pevač, a nije uspeo da upiše i završi akademiju hahaha. Jezive nakaze.
Pogledajte prilog 224689
Većinska Srbija misli da joj NATO svaki dan radi o glavi i smišlja nove poteze protiv Srbije. Mi smo najvažnija država u univerzumu, a i šire.Jao preteče me, baš sam hteo da okačim taj biser!
Nema Ukrajina šta pametnije da radi nego da šalje agente i provokatore u Vučićevu Nebesku Srbiju!