Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Posle skupljanja letaka petkom uveče sa patosa tržnog centra, novi zadatak za polupismenu vojsku. Neka ih, njih niko bolje ne bi ni zlostavljao od poganog šizofreničara.

To je upravo ono: nas covek ce prodati i oca i majku za sitnu lovu.
Mi jos ne razumemo ili ne zelimo da razumemo dokle se ovo drustvo srozalo.
Setimo se udovice O. Ivanovica koju je Hulja pretvorio u drzavnu starletu posle ubistva i kupio je.
To je слика сурове егзистенције у Србији.
Или ћеш бити неки стручњак чији се посао слабо дотиче са пословома државе, типа информационе технологије и сл. али углавном само у већим градовима, или можеш да имаш неки бизнис типа трговина, производња, услуге, али у мањим срединама под присмотром и притиском режима, па ако си добар биће ти добро, ако ниси онда те гуше, или можеш да се преко партије убациш у неку државну службу, зависно од улога иде и позиција, типа 4 сигурна гласа, посао у локалном ЈКП, 5000 евра харач, боље плаћени посао у администрацији, више десетина хиљада евра већ доводи до директорских позиција. Или да будеш сељак, сам свој газда, али те опет затеже држава и сметаш великима, и ако се побуниш као Кокановић, онда те гуше институционалним насиљем.

Један други суд је, на предлог једног другог тужилаштва управо изрекао драконске, осветничке казне родитељима свесног убице Косте Кецмановића, понајпре мајци чија је кривична одговорност чиста глупост, све са циљем задовољења крволочних прохтева јавног мњења, и тиме починио вишеструку друштвену штету, од слања поруке психопатама при чистој свести и памети да могу да науде својим родитељима тако што ће починити недело, преко осујећења млађег детета Кецмановића да одраста три године са макар једним од родитеља - што је изразито окрутно и без утемељења у нововековним правним системима - до додатног масовног застрашивања становништва да не заснива породицу јер се због нечега што учини већ готово одрастао магарац може заглавити 15 година у мардељу (говоримо о земљи која већ има велики проблем са размножавањем), чиме је сврха казне промашена у више димензија (правде, целисходности...).

Честитам "Пристојној и грађанској Србији" на још једној добијеној бици за повратак, из њихове Паланке, у Средњи век и у племенско друштво.

Poslednja izmena:
Po zakonu je sve odradjeno, dobili su maksimalne kazne. E sad, zaboravio si onaj bitniji, finansijski deo. To ce tek da se sudi, majka ce posle 3 god (ako je ne puste ranije, posle odsluzene 2/3 kazne) izaci, ali bice finansijski oglobljeni. Nece biti lagodnog zivota.

Najbolje da niko ne bude osuđen.

Pojedini ljudi ovde glume da su na strani naroda, a zapravo malo malo pa zvuče kao Brnaba i Nelečeni. Čak je na ovom forumu, samo na drugim temama, bilo i pisanja da "sistem nije zakazao".

Najbolje da prosto zaokružimo da niko nije kriv i čiča miča i gotova priča.

Ima tu apelacija, biće to smanjeno, a kevi moguće uleti i nanogica samo. Da je u pitanju SFRJ verovatno bi sevnulo po 20 godina svakom od njih.

Sto se tice matorog kecmana ćaleta, ne vidim problem - vodio je malo dete u streljanu i omogucio mu pristup vatrenom oruzju - malo je i dobio pod uslovom da apelacija ne smanji...
što se tiče keve tu nisam pravnik pa ne mogu da tumacim po kom pravnom aktu je ona osuđena - ako je po ni jednom onda je to problem,
a to sto ce mali psihopata da odrasta bez keve - to nije niakav problem - on je svesno lišio onoliku decu bilo kakvog odrastanja pa i samog života i sad mi treba da se brinemo sto ce on biti bez mamice...

Po meni je taj vlasnik streljane malo dobio - zamisli pustis dete da roka u streljani - kakvo bolesno društvo

Da je ovo normalno drustvo mali bolesnik bi bio strpan u ludaru do kraja života a ako to ne bude slucaj - to ce biti signal svim malim psihopatama ispod 14 da rokaju koga god stignu,
ionako su se osokolili posle ribnikara...

Ima tu apelacija, biće to smanjeno, a kevi moguće uleti i nanogica samo.
Ma koja nanogica. Zasluzuje da je prvih nekoliko meseci samaraju robijasice koje su osisane na keca i s gomilom muskih hormona i "dodaj mi taj sampon, ku*vo" s vrlo osornim tonom. Tih 2 god tretmana ce je valjda spustiti na zemlju i unistiti taj ogroman ego.

Dok je očeva odgovornost jasna i nedvosmislena, njena je malo sivlja, samo kažem da ima prostora da to smanje, pa možda i ne omiriše zatvor.

Majka tokom procesa i suđenja kao da je radila na tome da se što više ogadi i zameri javnosti i porodicama žrtava.

Sa sve onim negiranjem da je ona odgovorna za bilo šta, pa i za balavčevo ponašanje i psihu. I to nakon što se pročulo i potvrdilo da je mali zvao nju pred ulazak u školu, kao i da je izjavio više puta da hoće da joj se u..re u život.

I onda posle pročitaš odvale "nisu roditelji nimalo krivi"... ma da, važi...

Slučaj Ribnikar je država iskoristila maksimalno da pokupi građanima pištolje, a gde će oni završiti možemo samo da nagađamo.

Nestale pištolje iz policijske stanice u Nišu nisu još uvek našli i čini mi se da ih nikada neće ni naći.

Da smo neka normalna država, ne bi me toliko sekiralo razoružavanje naroda.

Ovako država i kriminalci pod kontrolom države će jedini imati oružje a građanima preostaju praćke da se brane.

Izgleda da im se vratio kao bumerang, narod je dodatno popizdeo sudeci po komentarima na svim platformama. Inace, ja nisam ceo dan mogao da dodjem sebi od tog videa, na sta smo mi spali ako je neko pomislio da onako nesto treba da se snimi, montira i pusti u javnost.

Tetka je valjda neka dalja rodjaka, radi u SNS vodovodu, a deda nije sav svoj.

JnlKUWX.jpeg

Oca nema, majka jedva da priča od tuge nerazumljivo. Ko zna kako si ti ljudi nastavili da žive. I onda se neko setio to da iskoristi, bez trunke morala.

Čisto sumnjam da im stranci rade kontrolu štete s obzirom na broj autogolova koji su postigli do sada.

Izgleda da ona debela kalaštura uopšte nije tetka niti u ikakvom srodstvu sa zrtvama!
Vec je rukovodilac toj majci u lokalnom jkp-u naravno kao radikalski kadar...

Govna odvratna smrdljiva zajedno sa onom kučketinom koja je to snimila!

Vrh