Нисам то рекао него си ти то умислио јер си постао радикалан и нетолерантан према свему што се не уклапа у твој, прилично површан шаблон.
Студенти су можда били несвесни подударања, што је и највероватније. А довољан је само један перфидни магарац на неком од пленума и други да прихвате и то је то.
Нема овде невиних и неодговорних. Јесмо ли вам овде месецима говорили да ће режим да се разгоропади и постане још насилнији након СПН-овског силовања разума а последично и СНС-овског разоружавања народа? Зашто цели политички спектар и цело друштво селективно позивају на поштовање закона, слобода и права? Политичка и друштвена незрелост и лицемерство епских размера и то практично свих грађана Србије!
За једне институције и за једне суграђане на незгодној територији фазон: То је изгубљено. Национализам! Гаси, напуштај, расељавај!
Е а кад је сопствено дупе мило у питању прича мало другачија.
Не иде. Развлашћивање и обесправљивање не познаје "административне границе".
И сад гледам те исте који су месецима шетали за де факто: "мир, стабилност, Вучић" док лик практично ликвидира државу Србију пристанком на франко-наци план, како сада мудро закључују да је сваки потез или понуда Вучића нешто што иде на руку њему самом. Ајде?!
To si rekao i znas i sam, mozes samo sam sebe da lazes, ne i mene. Smetaju ti blokade, i dalje si u celom navijackom gasu, ne znam sto se lazemo?
Trazio si manu dok je nisi nasao.
Bukvalno si jasno i otvoreno rekao da studenti u saradnji sa Vucicem su izabrali to vreme, mesto i datum, to ako drugi ne vide, opusteno, znamo ti i ja.
Studenti funkcionisu po principu direktne demokratije, svi glasaju za odluke i ne moze neko da dodje i samostalno odredi vreme i termin.
Za termine utakmica je drugacije, to moze da donese par osoba u skladu sa njihovim potrebama.
Napadas studente po deseti put, a sad vodjen istom mrznjom ubacujes i neki SPN, koji niko ziv nije spomenuo i koji niti ima veze sa pricom, niti sa mnom.
Misteriozno si pokrenuo pricu oko poklapanja termina pa sad prodajes pricu da nisi, to mozda medju nekim desnicarskim navijacima bez mozga prolazi.
Uz sve to i dalje u tom navijackom gasu pravdas sever govoreci da nece oni, ali ce eto neki slucajni prolaznici ici u kafanu pa ce ih pomahnitali studenti napasti.
Studenti su odlucni i hrabri, ali i skroz van celog tog fazona i price, imaju svoj sistem vrednosti i neki skroz drugaciji svet i sigurno ne planiraju napad na nekoga ko ide u kafanu.
Jedini koji mogu da napadnu se Delije, a to mogu i kada nije utakmica i znacilo bi njihov definitivan kraj.
Uvijas u oblande sve vreme, a jasno je sta si mislio, ne znam sto se foliras? CIA studenti ce izazvati nemire napadajuci casne Srbe koji se vracaju sa Zvezdine utakmice.
Idi lepo na delije.net pa napisi da je protest na Slaviji i da trazis da se apeluje da se ne ide tim putem posle tekme, da ne udara Srbin na Srbina i mirna Backa.
Sigurno se sa Slavije nece krenuti ka Marakani, odnosno, incident mogu samo da izazovu navijaci koji dodju na mesto okupljanja protestanata. Protestanti nece doci na mesto okupljanja navijaca. Tako da, sve je na Delijama, ne znam cemu obracanje ka organizatorima protesta i ulazenje u teorije zavere zasto su izabrali to vreme i mesto.
A i sam znas da su studenti drugosrbijanci i setaci kerova i da ako neko i napadne slucajne prolaznike koji krenu u kafanu posle tekme, masa ce reagovati da smiri. Jedino Informer moze da snimi incident od par sekundi, ali koga zabole vise sta ce oni reci?
Dakle, nema organizovanih navijaca na Slaviji - nema problema. Jedino Delije mogu da ga stvore pa idi i njima se obrati.
Kazes da nisi to rekao, pa reci jasno i precizno sta si rekao, opet ti je post otisao u skroz desetok pravcu. Prvo sto si rekao je da je utakmica u 3, a protest u 4 i da je namerno odabrano to vreme i Slavija kao mesto pa onda detaljno sve napisi. Ko je rekao da je protest u vreme i na tom mestu, ko ih je namestio da tu bude, sta ce se to desiti? Ok, rekao si ljudi ce ici u kafanu posle tekme, ali sve konkretno napisi, sta ce sve to desiti, sta ce posle desiti, koje ce biti posledice svega toga...
Iznosis teoriju zavere i onda te posle nema nigde da je odbranis. Sve napisi sto mislis.