Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Novak ne rizikuje nista, on moze da napise sta god hoce jer ne smeju da ga diraju. Napad na Novaka bi bio politicko samoubistvo.
А напад на његову породицу? Ту је Ђоковић и те како рањив, како због путера на глави ћалета и стрица,тако и због његовог схватања шта је породица.

Боље да се није оглашавао али не видим неког простора за пљувачину човека јер тачно се види та растрзаност. Бар у његову људску снагу не сумњам, доказао је то пред највећим зликовцима света и тиме је стао уз раме Алију, ако не и изнад њега.

Да сам на његовом месту исто бих добро размислио да ли да се мешам у овај муљ. Притом ,сигуран сам да вуче трауме од 2008е и оне националне срамоте и пораза који је био намерно дозвољен.

ПС: Ти и Игор ми још нисте упутили извињење због БС-а. Ено, дошли на режимску телевизију и директно рекли име и презиме главног и одговорног и коме су упућене песме.

Удараш овде без пардона на сваког ко није у равни са твојим схватањем па чак и емоцијама према режиму. То неодољиво подсећа на манир - СНС-а.

Poslednja izmena:
^^ Većinski se slažem sa duke-om.

Ajde da je stav i izjava "zameram Đokoviću zbog onih muljačina sa restoranom,sa terenima i sa Kovid dvostrukim standardima". Ali ovo da treba neko da ga mrzi i pljuje što je bogat a nije kao većina đubradi sa Forbsovih i Fortune-ovih listi, to mi je bezveze. Šta, da mrzim lika što nije drogirant, preljubnik, bahat, blejač, eksploatator, umišljeno đubre... ne vidim nikakav smisao tu.

Kamo sreće da i ona đubrad sa listi bogataša provodi vreme sa porodicama i prijateljima na bazenu umesto sa ku..ama, grebatorima, drogirantima, pijandurama i otpadima na jahtama koje troše svega kao omanji grad. Možda bi onda i svet bio malo bolje mesto.

Nije morao da se oglašava oko blokada, čak bolje da nije. I da, ume da ispadne tupav i dosadan nekad. Ali daleko od toga da ću da ga mrzim što je bogat a ne ponaša se kao Džordan Belfort. Neki ljudi stvarno imaju izopačene umove i duše kad misle da što više para neko ima, to treba gore đubre da bude.

Poslednja izmena:
Vox
Jel moze Brnaba da dobije koktel vitamina u guzu, ozdravi, zaljubi se u Radomira Lazovica i rodi mu blizance? :) Ako mogu Balsa Bozovic i Aleksandra Jerkov... valjda i ovo moze :)

Šta se zamera zeleno levom frontu? Izgleda da sam nešto propustio, ne pratim dešavanja baš najpažljvije Za njih sam glasao, zanimalo bi me o čemu se tačno radi.

Основани декретом зелено-левих нациста Немачке. Опскурне политичке партије попуњене воук малоумницима од којих се истиче она Барбок која са места министра спољних послова иде из једног дипломатског скандала у други и предано ради на сукобу Европе са истоком, паралелно уништавајући немачку економију, енергетику и парадоксално - екологију.

Притом, ради се о партији која је 99е дала већину у немачком парламенту за промену устава како би могли да учествују у бомбардовању и окупацији Србије. Од скоро, ти "наши" злф су и званично део тог блока партија.

Што се тиче деловања на локалу, Добрица је одговоран за пропаст протеста пртив наводног београда, својим наступом и "харизмом" константно урушавају опозициони фактор према режиму. Били гласни кад се борило за мандат а од кад су у градској скупштини и у једном периоду чак и део прелазне власти на нивоу града мањи од маковог зрна. Не чине ништа да спрече ове скандалозне замисли Шапића. А знамо и из прве руке да су искористили па потом скрајнули нашег Вучка.

Ne znam zasto je Vucko skrajnut? Verovatno jer je posten i vredan. A njima trebaju poltroni i du*peuvlakaci.
Kao onaj moj drugar Zavetnik, dugo godina opozicija, odjednom postao bitan sraf u Vladi. A sta pricao dok je bio opozicija, puj pike ne vazi.

Ne znam zasto je Vucko skrajnut? Verovatno jer je posten i vredan. A njima trebaju poltroni i du*peuvlakaci.

To ne važi samo za njih, prosto kod nas je politička scena takva da favorizuje oportunistički šljam.

Evo članak od danas o SSP:

Šta se zamera zeleno levom frontu? Izgleda da sam nešto propustio, ne pratim dešavanja baš najpažljvije Za njih sam glasao, zanimalo bi me o čemu se tačno radi.

Pa nista u sustini osim neocetnickih fantazmi kojima svaku temu pa bila ona o djokovidu ili blokadama okrenu na tu vodenicu, ali delije ce da nas brane od takvih feminiziranih likova samo da dodje vreme

Боље да се није оглашавао али не видим неког простора за пљувачину човека јер тачно се види та растрзаност.
Ne vidim da ga iko pljuje.

Glavna kritika je da je vise puta preuzimao rizik, a sad odjednom se traze izgovori, porodica, trt mrt. Da, bolje onda da se nije javljao.

To je moje misljenje, moze Novak da se javlja koliko hoce i uvek cu braniti njegovo pravo da to radi, ali isto tako to meni moze da se svidi ili ne, da smatram mlakim, licemernim.

Да сам на његовом месту исто бих добро размислио да ли да се мешам у овај муљ.
Nisi na njegovom mestu pa to isto radis, tako da je taj deo jasno. To je i stav Generalstaba. Ovo je mulj, studenti i SNS su Kurta i Murta, mada blizi nam Murta, ali ne ulazimo u mulj. Ne ulazimo 😉

ПС: Ти и Игор ми још нисте упутили извињење због БС-а. Ено, дошли на режимску телевизију и директно рекли име и презиме главног и одговорног и коме су упућене песме.

Удараш овде без пардона на сваког ко није у равни са твојим схватањем па чак и емоцијама према режиму. То неодољиво подсећа на манир - СНС-а.
Ovo je potpuno kontradiktorno. Sto ti udaras po Igoru i meni jer nismo u istoj ravni sa tvojim shvatanjima i emocijama prema BS-u? Apsolutno imamo pravo na svoj stav i misljenje o njima. Trebao bih da gledam njihove emisije da bih uopste znao za to, a i da znam, ne svidjaju mi se, smrde na podmetacinu i apsolutno imam pravo na taj stav i to misljenje.

Ni ti meni nisi objasnio scenario za nedelju sa Delijama.

Mi svi imamo razlicita misljenja, nismo isti, da izadjemo na pice, svako bi narucio drugacije pivo. Sto nije razlog za svadju. Negde se sve na kraju svodi - drugacije misli, ali srce mu je na pravom mestu.

Ti nisi napisao da je opasno jer Delije mogu da banu nego da su studenti namerno odabrali to vreme i mesto i da nije slucajno. E, to udaranje na decu, narocito kad su na drugoj strani DBelije, ne spada u ono srce mu je na pravom mestu, ali misli drugacije. Deluje vrlo podlo i implicira na jako ruzne stvari vredjajuci te ljude kojima je srce definitivno na pravom mestu, vecinski, iako sigurno ima i neko ubacen i sa necasnim namerama.

Tako da, objasni taj scenario.

Internet je internet, stvarni zivot je stvarni zivot, nedelja u 4 je mesto gde treba biti. Ako neko nesto hoce da podmetne, ne dozvoliti mu. I na Slaviji kad vidim BS, Novaka, tebe... pa necemo se svadjati pobogu, tu smo zajedno.

Evo, gledam sad i svaka im cast, i tebi izvini. Ono sto mi se ne svidja, o tome cemo u slobodnoj drzavi, preporucujem i tebi da taj stav zauzmes.

1000017504.jpg

Беки, нећу теби ништа да објашњавам али ћу те замолити фино први и последњи пут да престанеш да измишљаш и на тако ружан начин тумачиш оно што сам ја написао.
За остале:

2000их и почетком 2010их је то био специјал Тадића и Дачића. Кад им требало нереда закажу типа баскет гробара у Пиониру и куп утакмицу Звезде у фудбалу у исто време или са разликом од 2ч па да једни крећу на утакмицу а други одлазе. И онда по правилу на том потезу буде сукоба. Лично видео и доживео толико пута.

Овде чак не мора ништа ни да се монтира и наређује. Ови само да крену у кафане по граду после утакмице а овде блокада. Буквално могу да замислим да ће пре неки неутрални звездин навијач да реагује бурно него чланови групе ако му неко довикне да је снс бот и оде све у мајчину.

На Вучићевом месту бих радио на подели и сужавању друштвених слојева који су у протесту а идеално, на сукобу националних и грађанских идеја. СПН је била перфектна егзекуција тог принципа.

Kao onaj moj drugar Zavetnik, dugo godina opozicija, odjednom postao bitan sraf u Vladi. A sta pricao dok je bio opozicija, puj pike ne vazi.
Ако се добро сећам: "превише се истиче".

Дакле, та партија је у свом корену недемократска.

Poslednja izmena:
Vidim komisiji za opozicionarstvo nije dovoljno sto ovde na forumu odlucuje ko je medju nama pravovernik vec sad i Novaku bira prioritete i cipjeve.

Nasli su u kljucnim momentima pred izbore, kada je apsolutno nebitno bilo svako od tih pitanja, da namecu teme Srebrenice, sankcija Rusiji, obavezne vakcinacije... tad su bili i sa Zelenovicem koji je lupetao o srpskoj ratnoj mornarici.

Pricali smo skoro u nekom drustvu i neko rece da uvek treba glasati za levicu da se ne upadne u diktaturu, da su oni bar smenjivi, Tadic je samo rekao - Vidimo se u nekom drugom filmu... Onda se dokazalo da to nije tacno i da su kroz istoriju i levi i desni znali da zajasu i ne pustaju.

Dakle, ne treba glasati protiv desnice nego uvek protiv totalitarizma, ako vec nemas neku svoju opciju na izborima.

Kod mene su shodno tome pricom o obaveznoj vakcinaciji zavrsili, iako htedoh tada da glasam za njih.

Srbija se mora koncentrisati na primarno - skidanje zla i stvaranje uslova za slobodne izbore, pa nek narod glasa kako mu volja, nije ni vreme i mesto za nametanje na silu nekih svojih fiks ideja.

Ipak, da ne idemo dalje, nadam se da su se unormalili, izvukli pouke, da im je srce na pravom mestu i mozemo zajedno da gruvamo dalje.

Onda se dokazalo da to nije tacno i da su kroz istoriju i levi i desni znali da zajasu i ne pustaju.

To se podrazumeva. To da li će da jašu ili ne u principu mnogo više zavisi od institucija i njihove sposobnosti da se odupru i ostanu nezavisne nego od pozicije na političkom spektru.

Problem je generalno, a pogotovo u siromašnijim zemljama kao što je Srbija, što se kod glasovi kupuju poslovima u javnom sektoru, i onda vlast ima neverovatnu prednost svaki put na izborima. Tako da stranke na vlasti retko padaju nakon prvog ili drugog mandata. Mora da prođe neko vreme u kojem oni prave sranje da bi ih narod skinuo.

Mene više nervira što imamo sklonost ka autokratama, da postoji neka demokratija pa da kažeš pošteno vladaju i postoji neka smenjivost i unutar stranke ko je glavni itd. Nije tako, nego Vučić se pita za sve i to će da traje do njegove smrti. To je mnogo veći problem u principu nego što jedna stranka dobija izbore više puta.

Novaj je je jednostavno nedorastao svojoj popularnosti.
Na zalost, priglupe mase ucinile su ga bogom, ne shvatajuci da on igra i pobedjuje za sebe, ne za njih.
Neka igra tenis, zaradjuje novac i cuti.
On ionako ne zivi ovde.

I nije sve u Srdjanovim mutnim poslovima. Setimo se da je Hulja obezbedio Novaku svojevremeno laznu potvrdu da je prelezao COVID.

Poslednja izmena:
Беки, нећу теби ништа да објашњавам али ћу те замолити фино први и последњи пут да престанеш да измишљаш и на тако ружан начин тумачиш оно што сам ја написао.
За остале:

2000их и почетком 2010их је то био специјал Тадића и Дачића. Кад им требало нереда закажу типа баскет гробара у Пиониру и куп утакмицу Звезде у фудбалу у исто време или су разликом од 2ч па да једни крећу на утакмицу а други одлазе. И онда по правилу на том потезу буде сукоба. Лично видео и доживео толико пута.

Овде чак не мора ништа ни да се монтира и наређује. Ови само да крену у кафане по граду после утакмице а овде блокада. Буквално могу да замислим да ће пре неки неутрални звездин навијач да реагује бурно него чланови групе ако му неко довикне да је снс бот и оде све у мајчину.

На Вучићевом месту бих радио на подели и сужавању друштвених слојева који су у протесту а идеално, на сукобу националних и грађанских идеја. СПН је била перфектна егзекуција тог принципа.
Ali ti nisi rekao da je Vucic namerno zakazao utakmicu kad su protesti nego da su studenti namerno zakazali kad je utakmica i to jos na Slaviji.

Uz to, ne samo da su to namerno uradili vec ce neko da bije i ulazi u sukob sa nekim jel sta, nosi Zvezdin sal?

Bio sam i ja kad su nas redovno Grobari cekali i to obicne navijace jer se njihova tekma zavrsavala ranije, ali to su bile organizovane navijacke grupe koje su imale cilj da to rade odnosno da biju navijace Zvezde koji se vracaju sa utakmice.

Van toga, gde nema grupa, Zvezdasi i Partizanovci su normalno hodali jedni pored drugih i vracali se kucama, isli u kafanu.

Ti, dakle, hoces da kazes da ce studenti praviti sacekuse Zvezdinim navijacima? Jer jedino tako moze doci do sukoba. U masi od nekoliko desetina hiljada ljudi, gde je puno zvizdaljki, truba, buka je nevidjena i guzva, bas ce neko primetiti ljude koji prolaze da idu u kafanu. A i da primete, pa sta?

Do nasilja moze jedino planski doci. Dakle, ili studenti planiraju da biju slucajne prolaznike koji idu do kafane ili ce ubaciti nekog medju studente da bije slucajne prolaznike. Sta hoces da kazes?

Ako ce ubaciti nekog da bije slucajne prolaznike, to mogu i bez utakmice, mogu se zaleteti na neki autobus pun ljudi na primer.

Nasli su u kljucnim momentima pred izbore, kada je apsolutno nebitno bilo svako od tih pitanja, da namecu teme Srebrenice, sankcija Rusiji, obavezne vakcinacije... tad su bili i sa Zelenovicem koji je lupetao o srpskoj ratnoj mornarici.

Pricali smo skoro u nekom drustvu i neko rece da uvek treba glasati za levicu da se ne upadne u diktaturu, da su oni bar smenjivi, Tadic je samo rekao - Vidimo se u nekom drugom filmu... Onda se dokazalo da to nije tacno i da su kroz istoriju i levi i desni znali da zajasu i ne pustaju.

Dakle, ne treba glasati protiv desnice nego uvek protiv totalitarizma, ako vec nemas neku svoju opciju na izborima.

Kod mene su shodno tome pricom o obaveznoj vakcinaciji zavrsili, iako htedoh tada da glasam za njih.

Srbija se mora koncentrisati na primarno - skidanje zla i stvaranje uslova za slobodne izbore, pa nek narod glasa kako mu volja, nije ni vreme i mesto za nametanje na silu nekih svojih fiks ideja.

Ipak, da ne idemo dalje, nadam se da su se unormalili, izvukli pouke, da im je srce na pravom mestu i mozemo zajedno da gruvamo dalje.
Nisam siguran da sam razumeo. Neko reče I da su deo nemačke zelene stranke. Tek je to glupost. Moraću se malo raspitati, da li su stvarno skrenuli ili neko pokušsva da smesti zeki rodžeru.

Ако се добро сећам: "превише се истиче".

Дакле, та партија је у свом корену недемократска.
Tuzno zaista, @vucko se uz crvenokosu Bilju bas dosta trudio. Medjutim, to je ogledalo naseg balkanskog mentaliteta. Stranka moze da se zove kako hoce, i leva i desna, i demokratska i autokratska, mi imamo tu manu da koristimo ljude koji imaju zelju da napreduju, a kada ugroze polozaj neradnika ili lenstine (ili tapsaca po ramenu) ili previse brzo napreduju, dobiju sut kartu. Tako je kod pacova koji se bore za hijerarhiju. Drugacije je kad ste prijatelji, a ovo je samo posao. I to prljav posao poput politike.

Strajk i blokada moraju da se prosire.
Amputacijom skola Hulja sprecava sirenje na ostale segmente drustva.
To sto nisu mogli da sacekaju jos nedelju dana do stvarnog kraja skolske godine nam govori da je radikalsko djubre u panici.
Sada je sve na nama, odnosno onim kategorijam stanovnistva koji mogu da prosire blokadu, a to su taksisti i advokati jer su preduzetnici koji obavljaju javni posao.

Tuzno zaista, @vucko se uz crvenokosu Bilju bas dosta trudio. Medjutim, to je ogledalo naseg balkanskog mentaliteta. Stranka moze da se zove kako hoce, i leva i desna, i demokratska i autokratska, mi imamo tu manu da koristimo ljude koji imaju zelju da napreduju, a kada ugroze polozaj neradnika ili lenstine (ili tapsaca po ramenu) ili previse brzo napreduju, dobiju sut kartu. Tako je kod pacova koji se bore za hijerarhiju. Drugacije je kad ste prijatelji, a ovo je samo posao. I to prljav posao poput politike.

Deluje mi da je Bilji srce na pravom mestu, ali nema ona tu političku probojnost ni blizu. Akademski idealista.

Vrh