А напад на његову породицу? Ту је Ђоковић и те како рањив, како због путера на глави ћалета и стрица,тако и због његовог схватања шта је породица.Novak ne rizikuje nista, on moze da napise sta god hoce jer ne smeju da ga diraju. Napad na Novaka bi bio politicko samoubistvo.
Ne znam zasto je Vucko skrajnut? Verovatno jer je posten i vredan. A njima trebaju poltroni i du*peuvlakaci.
Šta se zamera zeleno levom frontu? Izgleda da sam nešto propustio, ne pratim dešavanja baš najpažljvije Za njih sam glasao, zanimalo bi me o čemu se tačno radi.
Ne vidim da ga iko pljuje.Боље да се није оглашавао али не видим неког простора за пљувачину човека јер тачно се види та растрзаност.
Nisi na njegovom mestu pa to isto radis, tako da je taj deo jasno. To je i stav Generalstaba. Ovo je mulj, studenti i SNS su Kurta i Murta, mada blizi nam Murta, ali ne ulazimo u mulj. Ne ulazimoДа сам на његовом месту исто бих добро размислио да ли да се мешам у овај муљ.
Ovo je potpuno kontradiktorno. Sto ti udaras po Igoru i meni jer nismo u istoj ravni sa tvojim shvatanjima i emocijama prema BS-u? Apsolutno imamo pravo na svoj stav i misljenje o njima. Trebao bih da gledam njihove emisije da bih uopste znao za to, a i da znam, ne svidjaju mi se, smrde na podmetacinu i apsolutno imam pravo na taj stav i to misljenje.ПС: Ти и Игор ми још нисте упутили извињење због БС-а. Ено, дошли на режимску телевизију и директно рекли име и презиме главног и одговорног и коме су упућене песме.
Удараш овде без пардона на сваког ко није у равни са твојим схватањем па чак и емоцијама према режиму. То неодољиво подсећа на манир - СНС-а.
Ако се добро сећам: "превише се истиче".Ne znam zasto je Vucko skrajnut? Verovatno jer je posten i vredan. A njima trebaju poltroni i du*peuvlakaci.
Kao onaj moj drugar Zavetnik, dugo godina opozicija, odjednom postao bitan sraf u Vladi. A sta pricao dok je bio opozicija, puj pike ne vazi.
Nasli su u kljucnim momentima pred izbore, kada je apsolutno nebitno bilo svako od tih pitanja, da namecu teme Srebrenice, sankcija Rusiji, obavezne vakcinacije... tad su bili i sa Zelenovicem koji je lupetao o srpskoj ratnoj mornarici.Šta se zamera zeleno levom frontu? Izgleda da sam nešto propustio, ne pratim dešavanja baš najpažljvije Za njih sam glasao, zanimalo bi me o čemu se tačno radi.
Onda se dokazalo da to nije tacno i da su kroz istoriju i levi i desni znali da zajasu i ne pustaju.
Ali ti nisi rekao da je Vucic namerno zakazao utakmicu kad su protesti nego da su studenti namerno zakazali kad je utakmica i to jos na Slaviji.Беки, нећу теби ништа да објашњавам али ћу те замолити фино први и последњи пут да престанеш да измишљаш и на тако ружан начин тумачиш оно што сам ја написао.
За остале:
2000их и почетком 2010их је то био специјал Тадића и Дачића. Кад им требало нереда закажу типа баскет гробара у Пиониру и куп утакмицу Звезде у фудбалу у исто време или су разликом од 2ч па да једни крећу на утакмицу а други одлазе. И онда по правилу на том потезу буде сукоба. Лично видео и доживео толико пута.
Овде чак не мора ништа ни да се монтира и наређује. Ови само да крену у кафане по граду после утакмице а овде блокада. Буквално могу да замислим да ће пре неки неутрални звездин навијач да реагује бурно него чланови групе ако му неко довикне да је снс бот и оде све у мајчину.
На Вучићевом месту бих радио на подели и сужавању друштвених слојева који су у протесту а идеално, на сукобу националних и грађанских идеја. СПН је била перфектна егзекуција тог принципа.
Nisam siguran da sam razumeo. Neko reče I da su deo nemačke zelene stranke. Tek je to glupost. Moraću se malo raspitati, da li su stvarno skrenuli ili neko pokušsva da smesti zeki rodžeru.Nasli su u kljucnim momentima pred izbore, kada je apsolutno nebitno bilo svako od tih pitanja, da namecu teme Srebrenice, sankcija Rusiji, obavezne vakcinacije... tad su bili i sa Zelenovicem koji je lupetao o srpskoj ratnoj mornarici.
Pricali smo skoro u nekom drustvu i neko rece da uvek treba glasati za levicu da se ne upadne u diktaturu, da su oni bar smenjivi, Tadic je samo rekao - Vidimo se u nekom drugom filmu... Onda se dokazalo da to nije tacno i da su kroz istoriju i levi i desni znali da zajasu i ne pustaju.
Dakle, ne treba glasati protiv desnice nego uvek protiv totalitarizma, ako vec nemas neku svoju opciju na izborima.
Kod mene su shodno tome pricom o obaveznoj vakcinaciji zavrsili, iako htedoh tada da glasam za njih.
Srbija se mora koncentrisati na primarno - skidanje zla i stvaranje uslova za slobodne izbore, pa nek narod glasa kako mu volja, nije ni vreme i mesto za nametanje na silu nekih svojih fiks ideja.
Ipak, da ne idemo dalje, nadam se da su se unormalili, izvukli pouke, da im je srce na pravom mestu i mozemo zajedno da gruvamo dalje.
Tuzno zaista, @vucko se uz crvenokosu Bilju bas dosta trudio. Medjutim, to je ogledalo naseg balkanskog mentaliteta. Stranka moze da se zove kako hoce, i leva i desna, i demokratska i autokratska, mi imamo tu manu da koristimo ljude koji imaju zelju da napreduju, a kada ugroze polozaj neradnika ili lenstine (ili tapsaca po ramenu) ili previse brzo napreduju, dobiju sut kartu. Tako je kod pacova koji se bore za hijerarhiju. Drugacije je kad ste prijatelji, a ovo je samo posao. I to prljav posao poput politike.Ако се добро сећам: "превише се истиче".
Дакле, та партија је у свом корену недемократска.
Tuzno zaista, @vucko se uz crvenokosu Bilju bas dosta trudio. Medjutim, to je ogledalo naseg balkanskog mentaliteta. Stranka moze da se zove kako hoce, i leva i desna, i demokratska i autokratska, mi imamo tu manu da koristimo ljude koji imaju zelju da napreduju, a kada ugroze polozaj neradnika ili lenstine (ili tapsaca po ramenu) ili previse brzo napreduju, dobiju sut kartu. Tako je kod pacova koji se bore za hijerarhiju. Drugacije je kad ste prijatelji, a ovo je samo posao. I to prljav posao poput politike.
Mi smo u specifičnoj situaciji.Deluje mi da je Bilji srce na pravom mestu, ali nema ona tu političku probojnost ni blizu. Akademski idealista.