Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

A zaključivanje ocena, propitivanje pre tog zaključivanja i ostalo? Popišao se i po nastavnom kadru i po svoj školskoj deci, da bi sačuvao svoju kriminalnu bandu. Doduše to i ne čudi, ti pogani ljudi se i prema sopstvenoj deci odnose kao prema smeću.

Ali ti nisi rekao da je Vucic namerno zakazao utakmicu kad su protesti nego da su studenti namerno zakazali kad je utakmica i to jos na Slaviji.

Uz to, ne samo da su to namerno uradili vec ce neko da bije i ulazi u sukob sa nekim jel sta, nosi Zvezdin sal?
Нисам то рекао него си ти то умислио јер си постао радикалан и нетолерантан према свему што се не уклапа у твој, прилично површан шаблон.

Студенти су можда били несвесни подударања, што је и највероватније. А довољан је само један перфидни магарац на неком од пленума и други да прихвате и то је то.

Нема овде невиних и неодговорних. Јесмо ли вам овде месецима говорили да ће режим да се разгоропади и постане још насилнији након СПН-овског силовања разума а последично и СНС-овског разоружавања народа? Зашто цели политички спектар и цело друштво селективно позивају на поштовање закона, слобода и права? Политичка и друштвена незрелост и лицемерство епских размера и то практично свих грађана Србије!

За једне институције и за једне суграђане на незгодној територији фазон: То је изгубљено. Национализам! Гаси, напуштај, расељавај!
Е а кад је сопствено дупе мило у питању прича мало другачија.

Не иде. Развлашћивање и обесправљивање не познаје "административне границе".

И сад гледам те исте који су месецима шетали за де факто: "мир, стабилност, Вучић" док лик практично ликвидира државу Србију пристанком на франко-наци план, како сада мудро закључују да је сваки потез или понуда Вучића нешто што иде на руку њему самом. Ајде?!

Poslednja izmena:
Ne znam nikoga ko podržava nasilje nad stanovništvom na KiM, veće je licemerje nekakve borbe za sever kao da južno od Ibra niko ne živi.

Не видим никакву везу између онога што сам написао и твог одговора, заиста.

Елем, кад му је могло проћи све оно што је до сада лагано прошло а заправо је горе и од овога што се сада дешава сви грађани морају да прихвате део одговорности. Менталитет поданичке државе јесте прешао и на сваког појединца и сасвим је логично што је први смислен отпор пружила омладина која још није сатрта од стране система.

Узрочно-последична веза је очигледна. Српски народ је прихватањем насиља над самим собом од стране других као некакав легитимни процес је упутио позив сопственој власти да поступа исто. А легитимет насиљу дат је управо евроатлантским интеграцијама и "преговорима" у Бриселу, пре тога у Куманову а пре тога у Дејтону...

У реду, слаби и немоћни пред силом. Али онда чуваш оно што је остало а не константна предаја под претњом некакве изолације или санкција. И сад имамо ситуацију да су нас и исток и запад "осетили" и сад роваре бахато и осионо, као да смо најгора подсахарска колонија.

А кад сам код санкција. Ено, сусјед Зоран лепо изнео податак да Србија зависи од транзита нафте преко Хр са 95%. А ономад, 2006е, ретроградни српски национализам је био и упозорење на намештени и нелегитимни референдум у Цг. Сасвим случајно, баш је ммф Г17+ водио кампању подршке независности ЦГ и суштински окружења Србије и бацања исте на колена.

Нисам то рекао него си ти то умислио јер си постао радикалан и нетолерантан према свему што се не уклапа у твој, прилично површан шаблон.

Студенти су можда били несвесни подударања, што је и највероватније. А довољан је само један перфидни магарац на неком од пленума и други да прихвате и то је то.

Нема овде невиних и неодговорних. Јесмо ли вам овде месецима говорили да ће режим да се разгоропади и постане још насилнији након СПН-овског силовања разума а последично и СНС-овског разоружавања народа? Зашто цели политички спектар и цело друштво селективно позивају на поштовање закона, слобода и права? Политичка и друштвена незрелост и лицемерство епских размера и то практично свих грађана Србије!

За једне институције и за једне суграђане на незгодној територији фазон: То је изгубљено. Национализам! Гаси, напуштај, расељавај!
Е а кад је сопствено дупе мило у питању прича мало другачија.

Не иде. Развлашћивање и обесправљивање не познаје "административне границе".

И сад гледам те исте који су месецима шетали за де факто: "мир, стабилност, Вучић" док лик практично ликвидира државу Србију пристанком на франко-наци план, како сада мудро закључују да је сваки потез или понуда Вучића нешто што иде на руку њему самом. Ајде?!
To si rekao i znas i sam, mozes samo sam sebe da lazes, ne i mene. Smetaju ti blokade, i dalje si u celom navijackom gasu, ne znam sto se lazemo?

Trazio si manu dok je nisi nasao.

Bukvalno si jasno i otvoreno rekao da studenti u saradnji sa Vucicem su izabrali to vreme, mesto i datum, to ako drugi ne vide, opusteno, znamo ti i ja.

Studenti funkcionisu po principu direktne demokratije, svi glasaju za odluke i ne moze neko da dodje i samostalno odredi vreme i termin.

Za termine utakmica je drugacije, to moze da donese par osoba u skladu sa njihovim potrebama.

Napadas studente po deseti put, a sad vodjen istom mrznjom ubacujes i neki SPN, koji niko ziv nije spomenuo i koji niti ima veze sa pricom, niti sa mnom.

Misteriozno si pokrenuo pricu oko poklapanja termina pa sad prodajes pricu da nisi, to mozda medju nekim desnicarskim navijacima bez mozga prolazi.

Uz sve to i dalje u tom navijackom gasu pravdas sever govoreci da nece oni, ali ce eto neki slucajni prolaznici ici u kafanu pa ce ih pomahnitali studenti napasti.

Studenti su odlucni i hrabri, ali i skroz van celog tog fazona i price, imaju svoj sistem vrednosti i neki skroz drugaciji svet i sigurno ne planiraju napad na nekoga ko ide u kafanu.

Jedini koji mogu da napadnu se Delije, a to mogu i kada nije utakmica i znacilo bi njihov definitivan kraj.

Uvijas u oblande sve vreme, a jasno je sta si mislio, ne znam sto se foliras? CIA studenti ce izazvati nemire napadajuci casne Srbe koji se vracaju sa Zvezdine utakmice.

Idi lepo na delije.net pa napisi da je protest na Slaviji i da trazis da se apeluje da se ne ide tim putem posle tekme, da ne udara Srbin na Srbina i mirna Backa.

Sigurno se sa Slavije nece krenuti ka Marakani, odnosno, incident mogu samo da izazovu navijaci koji dodju na mesto okupljanja protestanata. Protestanti nece doci na mesto okupljanja navijaca. Tako da, sve je na Delijama, ne znam cemu obracanje ka organizatorima protesta i ulazenje u teorije zavere zasto su izabrali to vreme i mesto.

A i sam znas da su studenti drugosrbijanci i setaci kerova i da ako neko i napadne slucajne prolaznike koji krenu u kafanu posle tekme, masa ce reagovati da smiri. Jedino Informer moze da snimi incident od par sekundi, ali koga zabole vise sta ce oni reci?

Dakle, nema organizovanih navijaca na Slaviji - nema problema. Jedino Delije mogu da ga stvore pa idi i njima se obrati.

Kazes da nisi to rekao, pa reci jasno i precizno sta si rekao, opet ti je post otisao u skroz desetok pravcu. Prvo sto si rekao je da je utakmica u 3, a protest u 4 i da je namerno odabrano to vreme i Slavija kao mesto pa onda detaljno sve napisi. Ko je rekao da je protest u vreme i na tom mestu, ko ih je namestio da tu bude, sta ce se to desiti? Ok, rekao si ljudi ce ici u kafanu posle tekme, ali sve konkretno napisi, sta ce sve to desiti, sta ce posle desiti, koje ce biti posledice svega toga...

Iznosis teoriju zavere i onda te posle nema nigde da je odbranis. Sve napisi sto mislis.

Prozivaju ga jer se nonstop kiti Srbijom i kako je patriota, ponosan Srbin a onda cuti oko sistemskih problema u drzavi dok zivi u Monaku.
A za druge katastrofe van svoje zemlje ima uvek misljenje i ekspresno reaguje jer zna da nema nikakvih mogucih posledica po njega.

Ekvivalent nasim ljudima koji odu preko da zive a onda kukaju kako je tamo lose i Srbija je najbolja zemlja za zivot ali jbg, eto, oni sad su se skucili tamo.
Ali vole svoju zemlju, vratice se, samo da se uzme penzija tamo i eto njih. A i evo, gradi se, znaci predsednik sigurno zna sta radi!

E pa ljudima je pun k***** takvih ljudi, a Novak isto se ponasa. Izjave su proracunate od strane PR tima, a ne od srca.
Novak je bukvalno čovek čiji glas se u ovoj zemlji najozbiljnije sluša i to od najširih masa. Kao inteligentan čovek ima i odgovornost da ne lupa gluposti i daje bilo kakve zapaljive izjave. Ali svima je jasno koga je on ovde podržao. Šta mislite da li se nepomeniku ovo dopada? Da li se dopada njegovoj kontrolisanoj opziciji čiji je jedini zadatak da preuzmu svaku vrstu pobune i prema potrebi je ili eskaliraju ili ugase? Ne bi me čudilo da ovo konstantno dezavuisanje Novaka ne dolazi upravo od njih. Čovek nije morao ništa da kaže a rekao je i onom ko želi da razume,sve je jasno. Po meni svaka mu čast.

Bukvalno, toliko stvari reci a ne kazati nista.
Ako je zapaljivo reci "Stojim uz nase studente i podrzavam njihove zahteve" koji samo pozivaju na ODGOVORNOST ja stvarno ne znam, da sedimo i ne nasedamo jos 20 godina onda.

А одакле вама идеја да ми, (та нека међугенерација васпитаних из социјализма а одраслих и сазрелих у овој дивљини) који смо делом одговорни , за то што студенти уопште и протестују имамо права да им дајемо ту неку вербални подршку?

Та сама премиса је комично погрешна и саможива. Еееј, дваес година нас је возао ко је како хтео и дваес година ништа нисмо урадили и сад ћемо ми овој деци да дамо неку подршку са твитера?!

Да уради ко шта може или макар да ћути!

Novak je bukvalno čovek čiji glas se u ovoj zemlji najozbiljnije sluša i to od najširih masa. Kao inteligentan čovek ima i odgovornost da ne lupa gluposti i daje bilo kakve zapaljive izjave. Ali svima je jasno koga je on ovde podržao. Šta mislite da li se nepomeniku ovo dopada? Da li se dopada njegovoj kontrolisanoj opziciji čiji je jedini zadatak da preuzmu svaku vrstu pobune i prema potrebi je ili eskaliraju ili ugase? Ne bi me čudilo da ovo konstantno dezavuisanje Novaka ne dolazi upravo od njih. Čovek nije morao ništa da kaže a rekao je i onom ko želi da razume,sve je jasno. Po meni svaka mu čast.

PR mu bukvalno vodi SNS ekipa, na čelu sa Aleksandrom Radujko.

А одакле вама идеја да ми, (та нека међугенерација васпитаних из социјализма а одраслих у овој довљини) који смо делом одговорни , за то што студенти уопште и протестују имамо права да им дајемо ту неку вербални подршку?

Та сама премиса је комично погрешна и саможива. Еееј, дваес година нас је возао ко је како хтео и дваес година ништа нисмо урадили и сад ћемо ми овој деци да дамо неку подршку са твитера?!

Да уради ко шта може или макар да ћути!
Izvini ali nije odgovorna jedna generacija vec su odgovorni ljudi koji glasaju SNS a u njihovim clanovima ima od 18 pa do 90 godina.
Ne stavljaj me u kos sa doticnima.

Mislim da je današnji Novakov post ubedljivo najviše podeljen na Instagramu, svi moji prijatelji koji aktivno dele sve postove vezane za podršku protesta i studenata i koji idu aktivno na proteste sa ponosom objavljuju Novakov post i pišu da je on uz studente i proteste. Bukvalno im svima znači njegova objava!

Izvini ali nije odgovorna jedna generacija vec su odgovorni ljudi koji glasaju SNS a u njihovim clanovima ima od 18 pa do 90 godina.
Ne stavljaj me u kos sa doticnima.
Извини ти али ниси нешто добро разумео. Како не мислим да су одговорни само гласачи снс-а, шта више, искрени гласачи снс-а су пука последица многих катастрофалних процеса у Србији али и у свету, нисам могао ни да помислим да тебе стављам у исти кош са њима.

Igor

И опет иста прича, ви и даље трипујете да се нешто на изборима решава у држави која де факто више не постоји и где влада закон јачег.

Губим време овде.

Što se tiče očekivanja od Novaka, crkve, fudbalera i sl:

cunk sport.jpg

Novak može da pošalje 5000 ovakvih objava, SNS će imati glasove onih koje na razne načine kupuje. Kenjanje o podršci sportista, SPC i sl, je duvanje u frulu, sve dok se neko ne obrati onima koje SNS muči i iskorišćava, plaćajući ih zauzvrat mrvicama. Kada se to okrnji i od njih oduzme, onda padaju.

Što se tiče očekivanja od Novaka, crkve, fudbalera i sl:

Pogledajte prilog 223600

Novak može da pošalje 5000 ovakvih objava, SNS će imati glasove onih koje na razne načine kupuje. Kenjanje o podršci sportista, SPC i sl, je duvanje u frulu, sve dok se neko ne obrati onima koje SNS muči i iskorišćava, plaćajući ih zauzvrat mrvicama. Kada se to okrnji i od njih oduzme, onda padaju.
Postoje i ljudi koji ne izlaze na glasanje veliki procenat, a medju njima su oni koji Novaka sa obožavanjem gledaju, pa i vole više od prijatelja, neko će zbog ovoga ipak i stati(dati podršku)uz studente i porazmisliti barem o svemu, ako do sada nije.
Neki od njih će sledeći put zbog ove njegove objave i izaći na glasanje.

Postoje i ljudi koji ne izlaze na glasanje veliki procenat, a medju njima su oni koji Novaka sa obožavanjem gledaju, pa i vole više od prijatelja, neko će zbog ovoga ipak i stati(dati podršku)uz studente i porazmisliti barem o svemu, ako do sada nije.
Neki od njih će sledeći put zbog ove njegove objave i izaći na glasanje.
Daj Boze!

Koji je odgovor opozicije, javnih licnosti i studenata na Nepomenikovo raspustanje skola ?

Ovo ni u NK nema, Idemo u ponor.

Poslednja izmena:
Vrh