Moje neko lično mišljenje je da protesti nemaju perspektivu ako se ne kanališu politički.
Potreban je novi Đinđić, tj. neko ko nedvosmisleno hoće da bude predsednik vlade, da bude spreman da odgovara na nezgodna pitanja, da ima jasan plan šta želi da uradi za vreme mandata.
Po meni 'nismo SNS' nije više dovoljno.
Od tebe sam ocekivao da ces da kazes DavudPazi meni je Aleksić dobar. a sad što svi traže dlaku u jajetu, ne valja im ovaj opizicionar, ne valja im onaj opozicionar... tako nam ne kako nam je
Ne moze da bira ko mu je tata, jbg....a vaspitan je da mora da slusa oca, nikad nije potpuno odrastao jer je 100% vremena posvetio sportu i karijeri. A i to sto mu je Jelena zena ne pomaze takodje.Novak je direktno, jasno, kurčevito i hrabro odgovarao, potencijalno rizikujući da zbog toga naje*******e od mnogo većih, jačih i zaje*******anijih od Vučića.
Imaju li ljudi danas pravo da brinu o svom telu, odnosno da im nadstrešnice ne padaju glavu, pendreci im ne udaraju testise i automobili ne lome noge? I zašto za to pravo sada ne stane čvrsto i odlučno kao što je nekada?
Niti je ikada bio student.. Jedino ako mu je Jetza pisala, ona je ipak studirala i mučila se u životu...
A jedan moj prijatelj iz Novog Sada je izvanredno opisao Novaka jos pre 7-8 godina
alo druze idi kupi jahtu i dovedi 20 vrhunskih riba naredi im da se naguze i lizi im cmarove svakoj po desetak minuta, radi sta hoces budi malo covek, nemoj samo da gledas sta ce ko da kaze o tebi dal ce da te smatraju svecem i ta sranja, bukvalno spadas u manje od 0,5% populacije u istoriji celog sveta koji su mogli da imaju tako 200+ miliona necega i tebi je bitnije sta ce neka baka da kaze, umesto da kupujes kroserice motore i cetvorotockase pa da ih ganjas kroz sumu, da imas konje da ih jases, da pravis nozeve sa najboljim alatom koji moze da se kupi ti se dodvoravas je*******enim ljudima tako sto jedes neke travuljine...i cak ni to nije bio tvoj izbor nego te zena naterala
Mukica, evo i drugi mu pisu saopstenja.Ne moze da bira ko mu je tata, jbg....a vaspitan je da mora da slusa oca, nikad nije potpuno odrastao jer je 100% vremena posvetio sportu i karijeri. A i to sto mu je Jelena zena ne pomaze takodje.
Delije:
Ово не постоји на свету буквално. Нико се не суочава са овим притиском и манипулацијом са којом се наша трибина суочава. Ово људи треба да виде, јеби га немамо инстаграм тик ток...немамо подкасте, милионе(иако луди Пантић прича да сви имамо), ми имамо овај форум, телеграм канал....за нула динара се бранимо од гована! А они? Безвезе да пишем уопште. Овде се ради о томе да неће нико да нас прави будалама, буквално је толико просто сабрати све, само су они толико дубоко ушли у то да упиру прстом у свакога ко се дрзне да каже....нећу са вама јер сте говна још већа од ових, нећу са вама јер сте узурпирали студенте и то вероватно их у Београду и Новом Саду има 150000, а на улици...од муве праве слона. А да не причамо тек што предводници студената су баш некако репрезентативни, млади и перспективни људи који су Сребреницу одвавно већ прогласили за геноцид рецимо, или што су у колони људи који подржавају Украјину у овом рату, или су феминизирани . Дал је реално да од свих студената баш тај део "наше младости" буде предводник? Случајно? Може ал не знам само код кога. Како време буде текло, разоткриће се све полако. Ево га Ђоковић, написао човек нешто јер му висе на грбачи, хоће да га јебу што је ставио неки полу неутралан текст, нису само они који познају глумце, спортисте, познате личности...човек каже(небитно дал је спортиста или глумац или нешто треће) затрпали ми профил, буквално мораш да кажеш нешто, то је хистерија. Изводе децу организовано из школа основних и средњих(реално је да једна школа основна у једној смени има 1000 ђака у Београду)...па и са свим тим немају у Београду на 3 места више од по 300-400-500 људи на 15 минута! Ко не верује нека изађе и прошета. 500 је да се часте. Али зато имају 50 фото репортера око њих, али није преувеличавање, чак тамо где мисле да би требало да буду а нема их, стоје по пар њих. У све то сам урачунао и "студенте од по 50 ак година и више". Човек да би се упустио у ово све ако за себе има било какво мишљење да није лабилан, макар би ово прво погледао и сабрао. Они ће да причају неком дал жали или не жали жртве, срам их било! Због таквих попут вас људима огадите било шта везано за то!
Али данас је антифа у моди, коме требају националисти који имају скроз други поглед на свет. Само ја не знам дал су толико глупи да не знају какви су ови и шта све пропагирају, или можда срачунато очекују да им они буду овде снага, јер не постоји друго објашњење када одгледаш снимак из неког града где се нешто дешава и видиш својим очима ко је и шта је на делу...а они сутра причају о неким убаченим елементима. За оног ко живи тај живот бунтовне улице то делује смешно буквално, да машу са неким сликама(не кажем да у прошлости није било тога и зато и може да им прође та прича), али данас је то баш јефтина прича, попут црвено белих кранова, попут тога да Делије иду да бију људе по раскрсницама. Али све ће се кроз неко време завти правим именом, можда и неће, али неће ни да праве будале од људи који не желе да учествују у овом лоше режираном филму.
Мало ко уме да се одупре кад ти кажу ти нећеш да се бориш за 15 страдалих људи...то је огроман терет и ретко ко може томе да се одупре. Јер прво испадаш нечовек, опада ти популарност, људи испирају уста са тобом...али...ако знаш оно што знаш...треба стомак и савест да ти буду мирни, јер знаш шта се дешава у ствари. Ово није прича, е не интересује нас то ми смо Звезда и спорт и ништа нас друго не интересује...ово је вређање здравог разума када видиш на који начин увлаче људе и уцењују и ту и твоја добра намера и савест морају да укоче, да не би од доброих намера дошли до ствари до које не би смели. Ни један глумац нема ништа сем свог инстаграм профила, па ни спортисти који се нападају су нула за машинерију која је наспрам тебе. Као јединка немаш никакву шансу буквално. Е кад они то раде као опозиција људима, шта би тек било ако би дошли на власт они који претендују да дођу? Почели су да школе затварају основне у знак солидарности са студентима јер наравно студенти су наша младост. А то ко су шта су и какви су...што се политиком баве од детињства, што су баш они одабрани...дотле изгледа нико неће да добаци. Данас је баш лако, како они ваде личне карте оним "случајним пролазницима у колима код блокада", тако и ово, да видиш ко представља ту омладину, кога су изабрали или се сам изабрао. Људи који нису та врста улице на ово морају да гледају благонаклоно јер то је буквално јерес да ти падне на памет да покушаш да помислиш да одбијеш нешто.
Vise je u vinkli od Srdjana Djokovica, to mogu da potpisem...Спојлер: твој пријатељ није баш у винкли
Ja se iz nekog razloga lozim na Milu Popovic, a i deluje pristojno kad god je vidim da seta psa. Mozda i bolji izbor iz te stranke jer je Marinika poprilicno ocrnjena.I tu ima istine Sweet. I za oca i za odricanje u karijeri i za Jelenu...
Mogu Aleksić i Manojlović jedan predsednik, drugi premijer...
Ili je sazrelo vreme za prvu ženu predsednika u Srbiji... u tom slučaju Marinika je moj predlog. A Aleksića za predsednika Nardone skupštine.
Žena je hrabra. Gledam je na onim blokadama ispred suda, guraju je, udaraju, poliva vinom u skupštini, viče na policajca - uhapšen si! Ovo je građansko hapšenje!
Hrabra žena. Vidim da je ovde prokužena iz ne znam kog razloga. Meni je dobra.
Nikad nisam bio vođen masom i šta sve piskarate ovde po forumu Meni je Marinika hrabra žena. Ozbiljno to govorim. I želim je u novoj vlasti kad ova padne.
Davud, student iz Utiska nedelje.Davud Beki?
Žene vole lepotane, nije ni to za potceniti
I meni je Marinika simpaticna, ne znam je dobro i njene mogucnosti ali je svakako pristojna i fina zena, za razliku od nekih sa Sns akademija i slicno. Ili brata BrnabeI tu ima istine Sweet. I za oca i za odricanje u karijeri i za Jelenu...
Mogu Aleksić i Manojlović jedan predsednik, drugi premijer...
Ili je sazrelo vreme za prvu ženu predsednika u Srbiji... u tom slučaju Marinika je moj predlog. A Aleksića za predsednika Nardone skupštine.
Žena je hrabra. Gledam je na onim blokadama ispred suda, guraju je, udaraju, poliva vinom u skupštini, viče na policajca - uhapšen si! Ovo je građansko hapšenje!
Hrabra žena. Vidim da je ovde prokužena iz ne znam kog razloga. Meni je dobra.
Nikad nisam bio vođen masom i šta sve piskarate ovde po forumu Meni je Marinika hrabra žena. Ozbiljno to govorim. I želim je u novoj vlasti kad ova padne.
Može roze gaće, al da nisi feminiziran.Misliš da je Srebrenica genocid? Ajde i nekako.
Podržavaš Ukrajinu? Nekako mogu i da shvatim.
Ali da budeš feminiziran, e, to ne mogu da razumem.
Ljuba Tadić.
Ja se iz nekog razloga lozim na Milu Popovic, a i deluje pristojno kad god je vidim da seta psa. Mozda i bolji izbor iz te stranke jer je Marinika poprilicno ocrnjena.
Koji mi ovde?a čini mi se da ste vi ovde Mariniku precrnili a Davuda ću tek da gledam. Nisam stigao da odgledam utisak. Danas sam gledao Danicu Popović koja je kredite za stanove uporedila sa parizerom i akcijom bolja cena i gledao sam Nemeta, da sam vernik, bio bi mi nešto poput duhovnog oca... i to je to, pored dnevnika ispunilo kvotu za današnji dan kad je informativa u pitanju.
РТС: На предлог Владе прво полугодиште биће завршено 23. децембра за све основне и средње школе у Србији.
Na lukav nacin zaustavljaju talas protesta.
Opozicija je opet nadigrana jer nije radila nista, pokusali su da plove na talasu nezadovoljstva mladih.
Ovo vise govori o tvom prijatelju nego Novaku jer opisuje sta bi on radio da ima 200 miliona. Kakve gluposti od recenicaA jedan moj prijatelj iz Novog Sada je izvanredno opisao Novaka jos pre 7-8 godina
Ide u spojler zbog par ruznih reci
djokovic je jedan teski jadnik, lik koji je zaradio 300 miliona dolara mora da trazi dzeparac od caleta....jedna beda i nistvica najobicnija koji nema svoje ja, bukvalno sloj ljude koje jedino ne mogu da sazvacem.....gnjida koja pati da ga svi vole, vatreni navijac zvezde i partizana, reala i barse, milana i intera, lejkersa i niksa...gde god ima horde ljudi on ce da pokusa da im se usupka....gledam neku reportazu kao KAKO SE ZABAVLJA NOVAK DJOKOVIC....ono neki bazen kao, on sa bratom djoletom i onim bezimenim sto ni sad u 27oj godini jos nije dobio ime od roditelja, i neka dva tri lika verovatno placena da se druze sa njima, skacu kao nesto u bazen glupiraju se to im je zabava....alo druze idi kupi jahtu i dovedi 20 vrhunskih riba naredi im da se naguze i lizi im cmarove svakoj po desetak minuta, radi sta hoces budi malo covek, nemoj samo da gledas sta ce ko da kaze o tebi dal ce da te smatraju svecem i ta sranja, bukvalno spadas u manje od 0,5% populacije u istoriji celog sveta koji su mogli da imaju tako 200+ miliona necega i tebi je bitnije sta ce neka baka da kaze, umesto da kupujes kroserice motore i cetvorotockase pa da ih ganjas kroz sumu, da imas konje da ih jases, da pravis nozeve sa najboljim alatom koji moze da se kupi ti se dodvoravas je*******enim ljudima tako sto jedes neke travuljine...i cak ni to nije bio tvoj izbor nego te zena naterala