Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Nije to samo trend kod klinaca, i ranije je bilo tako ali čini mi se sa merom: malo alkohola tek da skupe hrabrost da priđu, "probiju led" a sa druge strane i one se foliraju, svi jedni drugima odmažu.
@Koniljo žao mi je što imaš takvo iskustvo, msm da si se kretao u krugovima gde sve podsećaju jedna na drugu (ne samo fizički) u lošem smislu. Meni se dešavalo da se "ukačim sa nekim" i da pričamo po 6h telefonom (sad bi mi to delovalo budalasto, što bi moji rekli:"Zar vam nije bilo jednostavnije da ste se videli?") i da se završi nestrpljivim pitanjima kad ćemo se videti. Ali, u pravu si: ne treba da se forsiraš da budeš sa nekim ko ti ne odgovara; msm da kad čovek promeni prioritete i očekivanja koja ima od veze, mnogo će biti jednostavije i bolje. Možda imaš prevelika očekivanja ( npr.nasleđenja od roditelja) kako treba zajednički život da izgleda, možda bi ti odgovaralo nešto sasvim drugo. Ako imamo predrasudu da su svi isti time samo negujemo svoju indolentnost i strah prema promeni.
@Cotra ne znam koliko je pametno savetovati vanevropski deo: sin naših prijatelja je bio baš uporan da sa nekim "provede život"; nakon selidbe iz Yu (tada bila) u Can.je poslovno napredovao, upoznao Kanađanku našeg porekla (prosečne spoljašnjosti), oženio se, dobio dvoje dece, razveo se; upoznao Indonežanku u Can (izrazito lepa, mlađa 10g), oženio se, dobio dvoje dece, razveo se (što ga je emotivno i za malo finansijski mnooooogo koštalo) i dugo lutao, radio na sebi, ulazio u veze, bio uporan. Na kraju je upoznao ženu svojih godina, koja nije neka lepotica ali je dobre naravi, oženio se njom: sad je miran i spokojan.
@centarfor Deluje da ti je mama bila veoma upečatljiva žena 😊

Pa da li da se uvredim ili zahvalim?😁

Ono što me iritira je da u Srbiji postoji toliko kvalitetnih, načitanih, informisanih, obrazovanih ljudi koji izgledaju i više nego pristojno a usamljeni su (ovo se odnosi i na muškarce i na žene) a gledam gomilu kojekakvih srećno uparenih mediokriteta! Nije ovde reč samo o silikonima napumpanim kljusinama sa žbunovima umesto trepavica koje hodaju sa gojaznim raskrečenim grbohodima oslobođenih kulturnim obrascima ponašanja za koje se sve zajedno čovek zapita čuvši enormnu količinu gluposti koje izgovaraju kako mogu istovremeno da dišu i pričaju a da ne zabaguje nešto od ta dva?! Kako se glupost međusobno lakše nađe a kvalitet sporije i teže?
Napravimo život kako nama odgovara!
P.S. U svakom smislu te reči: i društveno i politički i emotivno.
Браво,

Да појасним ово око зрачења. Свако привлачи мање-више сличне особе. Мене појединачни изузеци, занимају искључиво у анегдоталном смислу. А потврда тезе долази масовно, као талас, где год се окренем.

Зато саветујем свима да се окрену својим истинским задовољствима, да угоде себи, и да тако буду кориснији и ближњима, и друштву у целини. Тражење задовољства у шприцу хијалурона, диму томпуса, кључевима кола, води личној и колективној фрустрацији.

Stvarno je katastrofa ovo sto pisete za zene.

Njihova emancipacija je odlicna stvar. Ima ih dobrih i losih procentualno koliko i muskaraca.

To sto vi predstavljate vrlo mali udeo sponzorusa kao vecinu verovatno znaci da vam samo takve privlace paznju.
mislim da emancipacija nema veze sa time.

Delije se odmah uznemirile jer je neko spomenuo da su batinasi navijaci. Odmah brutalno pljuvaje po Novoj i Stimcu.

Ja sam mislio da je Srbija, Beograd, Crvena Zvezda parola sastavljena tako da je ono najbitnije stavljeno na prvo mesto.

Znaci, nista od ta tri, samo njihov kartel.

Ako neko to dirne, pa makar i mozda slucajno, odmah se dizu.

A ono sto Pink, Informer... i ekipa rade Srbiji i nasem drustvu, to nema veze.

Neko rekao da su batinasi navijaci i odmah pobuna, ali Zadruga i Informer TV su ok.

Kakav je ovo paralelni univerzum, sunce ti jbm

Da Bog da da im presedne svaki evro od ovog visedecenijskog kurvanja

Делије не учествују у овим снс диверзијама али учествују у далеко горим и штетнијим стварима и на много перфиднији начин. Њихова громогласна ћутња о овом режиму је једна историјска друштвена трагедија. Контролишу добар део улице и њихово нечињење и перфидне подвале лажног патриотизма су суштински врло штетне.

Гледајте их као на СРС овог времена. Ту су да окупе националну енергију и да је потом неутралишу.

Зато сам толико киван на седи не наседај и целу ту тупост грађанског покрета која се устремила на , разочаране патриоте који од 2014-15е не иду на утакмице, од како је јасно да је прича лажна и који су једва чекали моменте као у корони 2020е.

Питате се где је здрава десница? Ви сте је уништили, заједно са навијачима и режимом.

Питате се зашто нису у народним покретима? Па зато што је скоро све национално у тим покретима, ако не забрањено, онда свакако подвргнуто руглу и подсмеху.

Били сте овде више пита упозорени до чега ће нас пасивни, алиби протести довести и та изразита национална одричност и елитизам. А овај полусвет што сада гази и малтретира људе на блокадама, то у "моје" време није ни смело да се појави на трибини. Ђука бизон се годинама гурао на Северу и нико га тамо није прихватио и сви су се спрдали са њим.

СНС од патриотизма прави једну примитивну фарсу а онда је грађанска левица једва дочекала тако нешто да сами национални покрет представи као нешто погубно. То је једна од најглупљих платформи и подвала на којој се у Србији јаше од 45е практично.

И наравно да ће у таквим условима општег напада са целог политичког спектра десница једноставно нестати. А добро би дошла грађанска десница сад, да јури мало ове снс изроде и пандуре што малтретирају жене, старце и студентице на улицама, а?

Poslednja izmena:
Е ајде, од свега си то извукао? Јел ти делује да ја браним север у овом посту??

Радикални грађанизам, то сте створили. Али радикалан је све док се сваки други став критикује. Престаје да буде радикалан чим се закува и треба стати у заштиту слабијих.

Делије не учествују у овим снс диверзијама али учествују у далеко горим и штетнијим стварима и на много перфиднији начин. Њихова громогласна ћутња о овом режиму је једна историјска друштвена трагедија. Контролишу добар део улице и њихово нечињење и перфидне подвале лажног патриотизма су суштински врло штетне.

Гледајте их као на СРС овог времена. Ту су да окупе националну енергију и да је потом неутралишу.

Зато сам толико киван на седи не наседај и целу ту тупост грађанског покрета која се устремила на , разочаране патриоте који од 2014-15е не иду на утакмице, од како је јасно да је прича лажна и који су једва чекали моменте као у корони 2020е.

Питате се где је здрава десница? Ви сте је уништили, заједно са навијачима и режимом.

Питате се зашто нису у народним покретима? Па зато што је скоро све национално у тим покретима, ако не забрањено, онда свакако подвргнуто руглу и подсмеху.

Били сте овде више пита упозорени до чега ће нас пасивни, алиби протести довести и та изразита национална одричност и елитизам. А овај полусвет што сада гази и малтретира људе на блокадама, то у "моје" време није ни смело да се појави на трибини. Ђука бизон се годинама гурао на Северу и нико га тамо није прихватио и сви су се спрдали са њим.

СНС од патриотизма прави једну примитивну фарсу а онда је грађанска левица једва дочекала тако нешто да сами национални покрет представи као нешто погубно. То је једна од најглупљих платформи и подвала на којој се у Србији јаше од 45е практично.

И наравно да ће у таквим условима општег напада са целог политичког спектра десница једноставно нестати. А добро би дошла грађанска десница сад, да јури мало ове снс изроде и пандуре што малтретирају жене, старце и студентице на улицама, а?
Javite se kad slozno i odlucno izaberete evropski put, tad cete i uspeti. Odbijajuci ga ste i propali.

Ахахахаа европски пут?

У то још неко данас верује јбт?!

"Европски пут" води на источни фронт, као што је увек и водио у савременој историји. Само напред, добровољце не бих спутавао.

Serem se u ‘zdravu desnicu’ koju iz politickog zivota oteraju tviterasi. Mozda su ipak sami krivi za to, jer su nesposobni.

Mi smo zaje*******ane batice koje ce da rasklanjaju SNS batinase ko od sale, al ne umemo protiv woke studenata sa filoloskog, to nam je kriptonit.

Која је то политичка опција у Србији показала било какву способност леба ти?

Српска десница је изгинула у ратовима и имала је најдоминантнију медијску машинерију запада против себе 90их и 2000их, претходно тоталитарни титов режим пола века. Ове квази-грађанисте што сад имамо, то је само кусур од тих антисрпских процеса и покрета.

Вредност идеја се види и по њеним противницима. Левицу није требало ни напасти, сама се урушила корупцијом, неслободом и нерадом. На идеју слободне, демократске српске државе нема ко се није устремио од највећих белосветских зликоваца.

Isto kao SPC.

Ахахахаа европски пут?

У то још неко данас верује јбт?!

"Европски пут" води на источни фронт, као што је увек и водио у савременој историји. Само напред, добровољце не бих спутавао.
Bravo!
Savrseno si ovo napisao.

Kad neko danas, posle svega, posle podrske kopanju litijuma, posle nedvosmislene podrske fasistickom razimu, posle podrske monstrumu koji se druzio sa onima sto su pravili cevape od ljudi kaze "Evropski put", povraca mi se.

Која је то политичка опција у Србији показала било какву способност леба ти?

Српска десница је изгинула у ратовима и имала је најдоминантнију медијску машинерију запада против себе 90их и 2000их, претходно тоталитарни титов режим пола века. Ове квази-грађанисте што сад имамо, то је само кусур од тих антисрпских процеса и покрета.

Вредност идеја се види и по њеним противницима. Левицу није требало ни напасти, сама се урушила корупцијом, неслободом и нерадом. На идеју слободне, демократске српске државе нема ко се није устремио од највећих белосветских зликоваца.
Ja nemam pojma o cemu se ovde uopste prica, sta, treba ideoloski protovnici da mole ‘zdravu desnicu’ da dodje na vlast?

U drzavi u kojoj nema ko nije uspeo da osnuje pokret i udje bar na neki period u parlament, samo su ‘zdravoj desnici’ svi drugi krivi sto je nema?

Lik sa avatara nije bio gadljiv na daleko gore saradnje. Neverovatan paradoks.

Trebalo bi da imamo i desnicu i levicu.

Primecujem da se se sadasnja (preostala) opozicija bolje snalazi od kada su odbacili potpunu ideolosku poslusnost EU, sto je poevzano sa sramnom podrskom EU kopanju litijuma kod nas.

Ja nemam pojma o cemu se ovde uopste prica, sta, treba ideoloski protovnici da mole ‘zdravu desnicu’ da dodje na vlast?

U drzavi u kojoj nema ko nije uspeo da osnuje pokret i udje bar na neki period u parlament, samo su ‘zdravoj desnici’ svi drugi krivi sto je nema?
Ко је основао покрете? Зелено-леве су декретом основали немачки зелени и то мимо воље Добрице и Лазовића који се ту питају колико и ја.
СНС је основао ДС, устоличили Немци и једне и друге. Ове којекакве нво, хашка периферија покрете све редом амери и Сорош. Једино ови крени-промени и покрети око јадра ми делују аутономно и самим тим нису радикално антинационално оријентисани, нити могу могу бити обзиром да су потекли из провинције. Али и то Мариника и остали из лажне опозиције гледају да исконтролишу како би прогурали еуролитијум европског пута по европским стандардима европске србије.

Poslednja izmena:
Ето, ни они, јбг.

Иначе нисам ни мислио да делују потпуно аутономно у смислу да су потпуно независни него да ми делују аутономно а да им свакако не верујем.

Lik sa avatara nije bio gadljiv na daleko gore saradnje. Neverovatan paradoks.
И даље најгори вид сарадње јесте сарадња партизанског покрета са усташама и рехабилитација читавих усташких дивизија, генерала, официра...

Скоро беше годишњица "ослобођења". Е па ослободише Београд заједно партизани, бољшевици али и усташе заробљени на европском путу, пред Стаљинградом.

Једна дивна сарадња од које се, по свему судећи никада нећемо опоравити.

Vrh