Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Волео бих да јесам наиван кад су у питању жене колико и ти политички. У том случају чекао би ме један читав нови свет.

Novi trend kod klinaca (mladica) rodjenih posle 2005. je strah od veze i strah od zena.
Plase se cak i da startuju ribe. Plase se i seksa (da ne omanu).
Kaze mi cerka da joj kazu da moraju da budu pijani za to.

I to je za crnu stranu medalje.

Lakse je startovati kad si pijan. Veca volja i gubica bolje radi (kao Toma Fila kad se nasmrka pre vaznog rocista/sudjenja) 😅

Novi trend kod klinaca (mladica) rodjenih posle 2005. je strah od veze i strah od zena.
Plase se cak i da startuju ribe. Plase se i seksa (da ne omanu).
Kaze mi cerka da joj kazu da moraju da budu pijani za to.

I to je za crnu stranu medalje.
Shvatili da nema nekih velikih benefita od ljubavne veze u danasnje vreme. A i nisu zaludjeni od strane ljubavnih filmova i ljubavnih romana kao predhodne generacije. I pesme su bolje od starih patetičnih u kojima se seku vene zbog neuzvraćenih ljubavi.

Nekad

Opet me je žensko napravilo volom,
Igrao sam sam epizodu.

Danas:

Dođi, dođi, dođi, dođi
Kaži Pljugi, šta te muči ove noći?
Kaži drugarici da zatvori ti oči
Kaži tati da sam samo drugar školski
Pa onda drobi, skidaj ćega
Bolje ja kod tebe, nego ti kod njega
Lik je beda, a ti beba
Ko ne sluša mene, biće jako je*******an

Broj grešaka u tekstu je isto za ovu temu.

Naročito danas kad možeš da okačiš ovu fotografiju iz starih novina i zatražiš veštačkoj inteligenciji da ti pretvori u tekst.

Јесте, АИ текстови су стварно застрашујућ тренд, но...

На прослави хх година матуре, двоје њих је изгледало буквално десет година млађе од осталих, и испоставило се да једино то двоје није имало партнере, нити децу.

468422515_10221471984947726_3224062863576475587_n.jpg
468520207_10221471984907725_5871540683811287924_n.jpg

Danas ljubav postoji samo kod matoraca. Žene sam davno pročitao, šta žele, čemu teže. Ništa komplikovano, ali ne vidim tu ništa zanimljivo za mene. Sve me to veoma smara i zamara. Žene me uopšte ne privlače kao osobe, samo kao seksualna bića. To je takođe samo trenutno, nekada me ni fizički ne privlače. Obično osećam gađenje i loše emocija ka njima. Imao sam tri loša iskustva i neka hvala. Ako bude bude, ako ne, moralo je tako.

Dosao jedan prijatelj mog caleta iz Svedske u Beograd da nadje devojku/zenu.

Nasli se posle par dana, kaze caletov prijatelj: ,, Sta je ovo ovde, sve zene su kurve?".

Pita ga moj cale pa gde je on to bio? Kaze on na splavovima.

Дошо лик да буде "sugar daddy" и пита се што су све спонзоруше.

Као што старији причају да су млађи дебили јер им за око западну баш ти дебили, тако и мушкарци који слабије причају са женама причају како су и све оне дебили (курве), јер такве западну за око.
Нешто слично као "ма не знате ви, тако се ради у дојчланд" од гастарбајтера, a такви од Немачке знају само градилиште и кафић где је гостовала Драгана Мирковић.

Иначе од интерсексуачних односа једна од разлика је да се смањила просечна разлика у годинама, а у Америци је око 20% (нмг се сетим лепо броја), генЗ/миленијалских стрејт веза са старијом девојком од момка. Остало је све поприлично исто, свега је било увек, само сада имам интернет па могу да тражим лоше примере из целе земље/света.

Danas ljubav postoji samo kod matoraca. Žene sam davno pročitao, šta žele, čemu teže. Ništa komplikovano, ali ne vidim tu ništa zanimljivo za mene. Sve me to veoma smara i zamara. Žene me uopšte ne privlače kao osobe, samo kao seksualna bića. To je takođe samo trenutno, nekada me ni fizički ne privlače. Obično osećam gađenje i loše emocija ka njima. Imao sam tri loša iskustva i neka hvala. Ako bude bude, ako ne, moralo je tako.
Pokusaj sa zenama koje nisu iz Evrope.

Koniljo, skoro svaki post ovde ti je u mrakackoj varijanti. Ne mogu se setiti nesto veselo da si napisao na ovom forumu. Ili je to bilo bas davno. Delujes kao da si vanbracni sin od Cotre sto se tice zracenja negativne energije. :)

Mora malo i da se radi na sebi sto se tice zena. Dobar izgled (ili solidan), skolovan, emancipovan, obrazovan. I u treningu. Sredjena kosa, brada... sat, fale neki detalji. Zatim sarm, smisao za humor, pa trud oko zena. Sto bi mi davno majka znala reci: "Zena se osvaja, nijedna ti nece sama na k**** pasti". Ako imas dobar smisao za humor, umes da razveselis zenu, odradio si vec pola posla :)

Ovaj savet sto se tice "padanja", sam podelio za nekoliko starijih drugara. Neki su se zahvalili na savetu i ogoljenoj direktnosti a i ozenili i dobili dete u ranim cetrdesetim. Mnogi vole da ih nekako trgnes umesto da kazes uvijeno u oblandu i suptilno.

Не верујем, јер да је жив, имао 174 године.
Pa šta ima veze, gde je 113, tu je i 174..

Inače:
Sportisti... junaci... idoli... posle ovoliko zla koje je taj sns naneo ovoj zemlji..

Mitrovic je mozda poluidol.. a Vugrinec idol alpskih ili primorskih Hrvata... eventualno nekog iz Zagorja.
Sve ovo je sto*ka sitnog zuba.
Vest bi bila da Mijat ili Piksi postanu clanovi Sns. Ali nece niko zvucan... skupljaju neke levate.

Vrh