Shvatili da nema nekih velikih benefita od ljubavne veze u danasnje vreme. A i nisu zaludjeni od strane ljubavnih filmova i ljubavnih romana kao predhodne generacije. I pesme su bolje od starih patetičnih u kojima se seku vene zbog neuzvraćenih ljubavi.Novi trend kod klinaca (mladica) rodjenih posle 2005. je strah od veze i strah od zena.
Plase se cak i da startuju ribe. Plase se i seksa (da ne omanu).
Kaze mi cerka da joj kazu da moraju da budu pijani za to.
I to je za crnu stranu medalje.
Беки је мислио на моју наивност. Што јес, јес.Волео бих да јесам наиван кад су у питању жене колико и ти политички. У том случају чекао би ме један читав нови свет.
Jeste.Da l' je deda još živ, zna li ko?
Pokusaj sa zenama koje nisu iz Evrope.Danas ljubav postoji samo kod matoraca. Žene sam davno pročitao, šta žele, čemu teže. Ništa komplikovano, ali ne vidim tu ništa zanimljivo za mene. Sve me to veoma smara i zamara. Žene me uopšte ne privlače kao osobe, samo kao seksualna bića. To je takođe samo trenutno, nekada me ni fizički ne privlače. Obično osećam gađenje i loše emocija ka njima. Imao sam tri loša iskustva i neka hvala. Ako bude bude, ako ne, moralo je tako.
Не верујем, јер да је жив, имао 174 године.Da l' je deda još živ, zna li ko?
Pa šta ima veze, gde je 113, tu je i 174..Не верујем, јер да је жив, имао 174 године.
Based mamaSto bi mi davno majka znala reci: "Zena se osvaja, nijedna ti nece sama na ku*ac pasti".