passionfruit
Beginner
- Učlanjen(a)
- 04.11.2024.
- Pohvaljen
- 55
Ne mogu da verujem da jedino Vulin hoće da uradi nešto u korist naroda. Treba nam više političara kao što je on.
Da. Naroda u Kremlju.Ne mogu da verujem da jedino Vulin hoće da uradi nešto u korist naroda.
Mislim da imamo različito poimanje pojma "korist" pa ako možeš pojasniti molim te šta podrazumevaš pod korisnim za narodNe mogu da verujem da jedino Vulin hoće da uradi nešto u korist naroda. Treba nam više političara kao što je on.
U Gruziji si taj zakon vec uveli lolU Gruziji se vijori EU zastava, u Srbiji Vulin najavljuje Putinov zakon o stranim agentima.
Nisam čuo za to, ali uvodi ga nosilac ordena KGB za službu ruskoj državi.Kakav je to zakon o stranim agentima, kada se povuce iz procedure na urgiranje stranih agenata (ambasada). nema bas mnogo smisla .
Korisno je to što će se zahtevati da rad NVO bude transparentan. Trenutno kod nas NVO guše svaki vid otpora u narodu jer tako odgovara Zapadu (i SNS), njima odgovara trenutna vlast. Zamisli scenario da SNS okrene leđa Zapadu, e onda će NVO pokušati neku obojenu revoluciju kao u slučaju Gruzije, garantovano loše po nas.Mislim da imamo različito poimanje pojma "korist" pa ako možeš pojasniti molim te šta podrazumevaš pod korisnim za narod
Схватите једну ствар, били за или против ми никада нећемо бити чланица ЕУ, једноставно нас ту не желе као уређену државу, да желе власт не би била оваква каква је, држава је у сваком погледу у комплетном расулу, све је у распаду. Они нас просто виде као обичну колонију што и јесмо, с једне стране САД и ЕУ, с друге Русија и Кина. Народ, а и поједини са овог форума не желе да се помире с тим.Ja sam jedan od tih.
EU nam ne zeli dobro, ali ni Rusija, Kina ili ne znam vec ko, svako gleda svoje a na nama je da vidimo da li ce nam biti bolje ulaskom u EU ili ne.
EU gura svoje interese, mi guramo nase. Mislim da nam je u interesu da udjemo u EU i da ce ekonomija, institucije i drustvo da napreduju ulaskom u istu.
Kontra pitanje: da li mislis da je za pobedu nad Rio Tintom dovoljno da budemo protiv ulaska u EU? Po meni biti protiv EU ne resava nista vezano za kopanje litijuma.
GlupostiСхватите једну ствар, били за или против ми никада нећемо бити чланица ЕУ, једноставно нас ту не желе као уређену државу, да желе власт не би била оваква каква је, држава је у сваком погледу у комплетном расулу, све је у распаду. Они нас просто виде као обичну колонију што и јесмо, с једне стране САД и ЕУ, с друге Русија и Кина. Народ, а и поједини са овог форума не желе да се помире с тим.
Увери ме у супротноGluposti
pročitaj još jednom šta si napisao.Korisno je to što će se zahtevati da rad NVO bude transparentan. Trenutno kod nas NVO guše svaki vid otpora u narodu jer tako odgovara Zapadu (i SNS), njima odgovara trenutna vlast. Zamisli scenario da SNS okrene leđa Zapadu, e onda će NVO pokušati neku obojenu revoluciju kao u slučaju Gruzije, garantovano loše po nas.
Ne guše NVO ništa nego ovom narodu nije dogorelo do nokata pa ni taj bunt nije dovoljno jak. Kako Čaušesku nije uspeo sa Sekuritateom i vojskom da uguši revoluciju '89. nego je streljan u nekoj udžerici, a zato kod Srba mogu studenti da im uguše bunt i otpor.Korisno je to što će se zahtevati da rad NVO bude transparentan. Trenutno kod nas NVO guše svaki vid otpora u narodu jer tako odgovara Zapadu (i SNS), njima odgovara trenutna vlast. Zamisli scenario da SNS okrene leđa Zapadu, e onda će NVO pokušati neku obojenu revoluciju kao u slučaju Gruzije, garantovano loše po nas.
Ja i dalje pamtim krajem 2021. oko 200k ljudi koji su protestovali protiv Rio Tinta, to je potencijal da se sruši vlast i taj protest je ugušen, NVO je imala ulogu u tome. Moraš kao i ja da pamtiš ko sve organizuje proteste, kao i ishode jer u protivnom će se ponavljati sličan scenario svaki put.Ne guše NVO ništa nego ovom narodu nije dogorelo do nokata pa ni taj bunt nije dovoljno jak.
Narod + Zapad (ključna uloga). Nešto ne viđam po svetu slučajeve gde se sam narod izborio sa vlašću.a i tada ga narod skinuo na jedevite jade
А шта мислиш фали ли нам транспарентан рад политичких партија?Korisno je to što će se zahtevati da rad NVO bude transparentan. Trenutno kod nas NVO guše svaki vid otpora u narodu jer tako odgovara Zapadu (i SNS), njima odgovara trenutna vlast. Zamisli scenario da SNS okrene leđa Zapadu, e onda će NVO pokušati neku obojenu revoluciju kao u slučaju Gruzije, garantovano loše po nas.
I to bi bilo dobro.А шта мислиш фали ли нам транспарентан рад политичких партија?
Pobuna naroda ili može ili ne može da sruši vlast: to da li ima potencijal ili ne možeš mačku o rep.Ja i dalje pamtim krajem 2021. oko 200k ljudi koji su protestovali protiv Rio Tinta, to je potencijal da se sruši vlast i taj protest je ugušen, NVO je imala ulogu u tome. Moraš kao i ja da pamtiš ko sve organizuje proteste, kao i ishode jer u protivnom će se ponavljati sličan scenario svaki put.
Zapad će uvek prvo podržati onog ko ima podršku u narodu da sporovodi njihovu politiku. 2000. je to bila opozicija, ali ne jer je Zapad nešto u tom domenu radio nego jer je narodu dopizdio Sloba sa hiperinflacijom, ubistvima, izgubljenim ratovima i izolacijom.Narod + Zapad (ključna uloga). Nešto ne viđam po svetu slučajeve gde se sam narod izborio sa vlašću