Ma, kako se svi lepo raspisali o pumpanju usana, grudi, zadnjice itd. A kad Avgi traži sugestije oko kupovine veš mašine-nigde nikog... c c c...

Istinu na stranu...
Veoma me zanima odakle će one sa počupanim obrvama pa onda docrtanim onim masnim olovkama (od nosa do kose, od kose do očiju) da transplantiraju nove budući da su pola kose počupale ekstenzijama, o drugim, "većim površinama" neću ni da razmišljam, nego što bi Lale rekle:"Njihove lotre, njihov tavan, nek' se same penju i silaze kako im je volja".
Za ljubitelje nauke i biologije: od "postanka" sveta obline kod žene su simbolisale plodnost, tj.da će žena moći da im "osigura"potomstvo; antropolozi i doktori su tu tezu potkrepljivali delovanjem hormona. Obline su se odnosile prvenstveno na bedra (znači ne na usne). Takođe malo masnog tkiva je bilo dobrodošlo jer kod anoreksije dolazi do poremećaja hormona i gubitka ciklusa->gde nema ciklusa nema ni bebe tako da je oblija žena svakako bila poželjnija. Velike usne vrv imaju veze sa pokazivanjem uzbuđenja (to i medicina potrvrđuje zajedno sa reakcijom zenica itd.) a moguće da ima veze sa primatima jer kod npr.majmuna "ciljani"delovi za oplodnju nabubre kad su spremni za parenje a i danas su
popularne usne te veličine

. E sad je druga tema kako se najviša klasa sisara kreće retrogradno?!
Što se tiče grudi, savremena medicina je u praksi pokazala da su paradoksalno žene sa manjim grudima imale više mleka nakon porođaja nego prsatije (mada msm da je to individualno ).
Ne znam kako se stiglo do ideje da je na kostura najlepše prilepiti 2 balona (ml galonki) i babunska usta na smanjenu facu azijatski zategnutih jagodica i iskolačene oči na koje su zalepljeni repovi
rakuna .
E sad ako sam vas dovoljno
udavila: traganje za veš mašinom!