Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Onda je Rusija stvarno propala zemlja, ako im je to ideal lepote.
Nikako ne razumem potrebu da se od usana prave cevapcici.
Propala je pre 100+ godina.

Ne ugrađuju silikone zbog tebe i mene već zbog matorih lovatora koji se na to lože, oni takve zahvate i finansiraju.

Inače ako tražiš Ruskinje 'najbolje' ćeš proći u Estoniji i Letoniji, odnosno najmanja je šansa da naiđeš na sponzoruše. Tamo makar ekonomija funkcioniše pa mogu sebi na pošten način da obezbede egzistenciju.

Ovakvi napadi na strance iz uticajnih država su uvek kockanje. Nikad ne znaš koga poznaje i na koji način može da nam napakosti. Naročito ako napadači prođu nekažnjeno.

Jako je cudno to sa pumpanjem usta.
Je li to doslo odjednom u citavom svetu iz nicega, kao neka primodijalna zelja koja je sada eksplodirala ili je to doslo preko masovnih medija.

Je li to doslo odjednom u citavom svetu iz nicega, kao neka primodijalna zelja koja je sada eksplodirala ili je to doslo preko masovnih medija.

Vrlo je elementarno, čak i deca nekad pomisle da bi voleli da im je nešto veće/manje na licu, razvoj plastične hirurgije i povezanih usluga je dozvolio ženama da se oblikuju estetski u velikoj meri.

A drugo je pitanje zašto su velika usta privlačna, to je već neki društveni konsenzus šta smatramo lepim, kod žena je generalno model lepote dosta rigidan, velika usta, mali nos, velike otvorene oči, izražene jagodice itd.

Pre 15-20 godina na Novom Beogradu sam često viđao majku i ćerku sa napumpanim ustima. U to vreme to je bila totalna egzotika. Mislio sam dal ove dve vide na šta liče. Čak sam im i nadimak nadenuo "dva skota". Nisam mogao ni da pomislim da će to postati ovako rasprostranjeno.

1732790377491.png

Jeste, ali nedostatak samopouzdanja postoji otprilike otkad je i majmunoliki čovek stekao samosvest, pa otad izmišljamo metode da zaličimo na nešto što nismo
Masovni mediji pojacali su nedostatak samopouzanja milion puta.
Vi ste jos mladi, ali nekada bilo je sasvim ok da zena ima dklakav organ, ako ga nije imala, smnjalo se da je bolesna ili nezrela.
I ispod pazuha je bilo ok.
Danas je depilacija totalna.

Nekad je bilo zena s kratkom kosom, danas su sev sa kosetinama, stancovane.

Zenama se stalno preko bilborda i reklama sugerise da im nesto fali.
Hiljdama godina, zenski ideal su bile one vincanske venere sa velikim dup..om.
Sad odjednom, poludecaci.

Sad, odjednom, od zena se trazi nemoguce.
A cemu vodoravni polni organ na ustima, ne razumem.

I ti likovi koji se loze da ovakve zene sa ogromnim ustima... I oni mi deluju osteceni.

Masovni mediji pojacali su nedostatak samopouzanja milion puta.
Vi ste jos mladi, ali nekada bilo je sasvim ok da zena ima dklakav organ, ako ga nije imala, smnjalo se da je bolesna ili nezrela.
I ispod pazuha je bilo ok.
Danas je depilacija totalna.

Nekad je bilo zena s kratkom kosom, danas su sev sa kosetinama, stancovane.

Zenama se stalno preko bilborda i reklama sugerise da im nesto fali.
Hiljdama godina, zenski ideal su bile one vincanske venere sa velikim dup..om.
Sad odjednom, poludecaci.

Sad, odjednom, od zena se trazi nemoguce.
A cemu vodoravni polni organ na ustima, ne razumem.

I ti likovi koji se loze da ovakve zene sa ogromnim ustima... I oni mi deluju osteceni.
NIsi bas u toku, vecina trendova koje si naveo su se obrnuli. I velika dupeta i kratke kose i dlake na organima, sve je sad u modi opet.

Nema tu nista cudno, moda je ciklicna, neko se izdvoji necim, ljudima se svidi jer je drugaciji i poseban, pocnu jedan po jedan da ga imitiraju, dok na kraju vecina ne usvoji to, to onda vise nije trendi jer se utapas u gomilu, i ceka se neka nova inovacija, cesto samo ponovljena iz ciklusa pre prethodnog.

bice gotivno kada dodje vreme with body modifications kao u cyberpunku, pa ti zena umesto prsta ima otvarac za pivo
sto kazu da zenis odma

Vrh