Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ne znam kako se stiglo do ideje da je na kostura najlepše prilepiti 2 balona (ml galonki) i babunska usta na smanjenu facu azijatski zategnutih jagodica i iskolačene oči na koje su zalepljeni repovi rakuna .
E sad ako sam vas dovoljno udavila: traganje za veš mašinom!
isto kao što smo od pranja veša u potoku stigli do maštine za veš. Nekad su zene bile srecne ako imaju potok u blizini, a sad treba masina na 101 programom. Šta bi antropolozi rekli obzirom da čovek nema u genetici ni nagon samog sebe da pere, kamoli nesto drugo?

Ma, kako se svi lepo raspisali o pumpanju usana, grudi, zadnjice itd. A kad Avgi traži sugestije oko kupovine veš mašine-nigde nikog... c c c...:bubanj:
Istinu na stranu...
Veoma me zanima odakle će one sa počupanim obrvama pa onda docrtanim onim masnim olovkama (od nosa do kose, od kose do očiju) da transplantiraju nove budući da su pola kose počupale ekstenzijama, o drugim, "većim površinama" neću ni da razmišljam, nego što bi Lale rekle:"Njihove lotre, njihov tavan, nek' se same penju i silaze kako im je volja".
Za ljubitelje nauke i biologije: od "postanka" sveta obline kod žene su simbolisale plodnost, tj.da će žena moći da im "osigura"potomstvo; antropolozi i doktori su tu tezu potkrepljivali delovanjem hormona. Obline su se odnosile prvenstveno na bedra (znači ne na usne). Takođe malo masnog tkiva je bilo dobrodošlo jer kod anoreksije dolazi do poremećaja hormona i gubitka ciklusa->gde nema ciklusa nema ni bebe tako da je oblija žena svakako bila poželjnija. Velike usne vrv imaju veze sa pokazivanjem uzbuđenja (to i medicina potrvrđuje zajedno sa reakcijom zenica itd.) a moguće da ima veze sa primatima jer kod npr.majmuna "ciljani"delovi za oplodnju nabubre kad su spremni za parenje a i danas su popularne usne te veličine;). E sad je druga tema kako se najviša klasa sisara kreće retrogradno?!
Što se tiče grudi, savremena medicina je u praksi pokazala da su paradoksalno žene sa manjim grudima imale više mleka nakon porođaja nego prsatije (mada msm da je to individualno ).
Ne znam kako se stiglo do ideje da je na kostura najlepše prilepiti 2 balona (ml galonki) i babunska usta na smanjenu facu azijatski zategnutih jagodica i iskolačene oči na koje su zalepljeni repovi rakuna .
E sad ako sam vas dovoljno udavila: traganje za veš mašinom!
Veš mašina npr LG sa direct drive motorom, tiha i ne skače previše :)

Hajde, blago meni @StariPosmatrač kod tanušne i @centarfor kod Hajdi Klum na anketu kakve veš mašine imate i da li valjaju pa javljajte Avgi.
Što se tiče navedenog: bilo je objašnjenje zašto ♂️ vole određene karakteristike kod♀️. Dakle nije se odnosilo na:
1732814357181.png
ali ni na
1732814382956.png
već na neki prosek.
Napomena: ne pripadam ni jednoj kategoriji na slici (da ne budem osumnjičena kako propagiram nešto od navedenog). Za onog za koga treba sam idealna, za familiju sam "deblji duh".
Msm da je najprirodnija (što to može biti, ne znam da li je i šta radila) npr. Dragana Kosjerina, ali ja nisam merodavna, kada bude pitanje ♂️ onda će se moj glas računati.
@mariks hvala

За ово доживотна. Мора се већ једном обрачунати са оваквим појавама.

Ipak povlacim rec za Slobodu Micalovic, i moj konacan odgovor je Tamara Aleksic

Prilozi

• mo0dNTnQPMPnl0UrPksPJLOFxnJ.jpg
    mo0dNTnQPMPnl0UrPksPJLOFxnJ.jpg
    75,9 KB · Pregleda: 58
Ne znam da li ima srpske krvi ali možda postoji kandidatkinja koja je prirodna lepotica (pozivam se na izreku da je "lepota u oku posmatrača" a pošto se njemu niko od ponuđenih ne sviđa, da "idem na sigurno") za @Beki :
1732819507486.png

Napomena: nije moja fotografija (izvinjavam se unapred na potencijalnom razočarenju)!

Kosjerina i Mićalovićeva su proliv od riba, dosadne do zla boga, kao iz onih sapunica na Divi.

Nečural najjača je Stefana (bar bila, nisam je dugo video). Mora žena da ima nešto, a ne da bude vanila totalna.

1000015538.jpg

Alisa Radakovic je zgodna, bas onako slovenskog tipa... kao Ruskinja. Ne onaj crnomanjasti (turski) tip kao iz Vranja recimo :)

Prilozi

• Screenshot_20241128-195836_Chrome.jpg
    Screenshot_20241128-195836_Chrome.jpg
    54,9 KB · Pregleda: 46
Hajde, blago meni @StariPosmatrač kod tanušne i @centarfor kod Hajdi Klum na anketu kakve veš mašine imate i da li valjaju pa javljajte Avgi.
Što se tiče navedenog: bilo je objašnjenje zašto ♂️ vole određene karakteristike kod♀️. Dakle nije se odnosilo na:
Pogledajte prilog 221082 ali ni na Pogledajte prilog 221083 već na neki prosek.
Napomena: ne pripadam ni jednoj kategoriji na slici (da ne budem osumnjičena kako propagiram nešto od navedenog). Za onog za koga treba sam idealna, za familiju sam "deblji duh".
Msm da je najprirodnija (što to može biti, ne znam da li je i šta radila) npr. Dragana Kosjerina, ali ja nisam merodavna, kada bude pitanje ♂️ onda će se moj glas računati.
@mariks hvala
Тренутак када сам схватио да је хијалуронство однело победу је управо ова Бекијева слика Косјерине од прошле године. То је значило да су људи спремни да се шприцају, зато што тако треба.

Фор д рекорд, најлепше три природне српкиње живе у мом стану. :)

Sto je Kosjerina doprinela konacnoj pobedi? Mogao sam ja odmah da ti kazem da je riba krsina, isprazna i povrsna naprednjakusa i da ce da krene tim putem.

Ne znam da li ima srpske krvi ali možda postoji kandidatkinja koja je prirodna lepotica (pozivam se na izreku da je "lepota u oku posmatrača" a pošto se njemu niko od ponuđenih ne sviđa, da "idem na sigurno") za @Beki :
Pogledajte prilog 221094

Napomena: nije moja fotografija (izvinjavam se unapred na potencijalnom razočarenju)!
Učinilo mi se Miki Krstović.

Sto je Kosjerina doprinela konacnoj pobedi? Mogao sam ja odmah da ti kazem da je riba krsina, isprazna i povrsna naprednjakusa i da ce da krene tim putem.
Не слажем се, сматрам да је реч о једној од најпаметнијих и најлепших личности са малих екрана. Све до тог тренутка, наравно

Ranije moras da pricas sa ribom da shvatis da je id***, danas samo pogledas u usta tako da je olaksan posao 😄
Хммм, има изузетака, додуше ретких.

Неке екстремно интелигентне и образоване девојке са врхунским каријерама ураде уста како би се лакше интегрисале у ово друштво и како би на тај начин постале привлачније мушкарцима. По правилу ураде мањи, једва приметни захват. Често је и ствар неке дораде али подсвесно сам сигуран да је жеља да мушкарцима делују "лакше" него што заправо јесу. Надпросечна интелигенција често подрива женственост у девојака и онда оне покушавају на тај начин да је надоместе.

Знам за неколико таквих примера, хехе. А постоји и тренд међ образованијим клинкама где се труде да изгледају дрољасто, слушају турбо фолк, бунде итд. Помислио би по спољашности нема ни средњу а оно два факултета, просек 9-10. Мада, те су већ по правилу порочне изгубљене душе од којих ваља бежати. Ту школа не помаже. То се изгубило кад су се отац и мајка упознали.

Poslednja izmena:
Vrh