StariPosmatrač
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.09.2018.
- Pohvaljen
- 2.849
Nikad nisam voleo oble i masne, a empirijski sam opovrgao mit o plodnosti s jednom tanušnom ženom više puta
Moja zena mrsava i tanka ko Hajdi Klum, tako da smo na istom. A i manje jedu, kucni budzet ima manje troska. Neko voli punacke i izjeliceNikad nisam voleo oble i masne, a empirijski sam opovrgao mit o plodnosti s jednom tanušnom ženom više puta
isto kao što smo od pranja veša u potoku stigli do maštine za veš. Nekad su zene bile srecne ako imaju potok u blizini, a sad treba masina na 101 programom. Šta bi antropolozi rekli obzirom da čovek nema u genetici ni nagon samog sebe da pere, kamoli nesto drugo?Ne znam kako se stiglo do ideje da je na kostura najlepše prilepiti 2 balona (ml galonki) i babunska usta na smanjenu facu azijatski zategnutih jagodica i iskolačene oči na koje su zalepljeni repovi rakuna .
E sad ako sam vas dovoljno udavila: traganje za veš mašinom!
Ceo zivot slusam kako su Srpkinje prirodno najlepse zene na svetu, kad pitam da nabroje 3, .... muk.Dal to postoji medju javnim licnostima da moze da se da primer? Sve su imale po neki zahvat. Bilo to fejslift, dude, botoks, oci, usi......
Veš mašina npr LG sa direct drive motorom, tiha i ne skače previšeMa, kako se svi lepo raspisali o pumpanju usana, grudi, zadnjice itd. A kad Avgi traži sugestije oko kupovine veš mašine-nigde nikog... c c c...
Istinu na stranu...
Veoma me zanima odakle će one sa počupanim obrvama pa onda docrtanim onim masnim olovkama (od nosa do kose, od kose do očiju) da transplantiraju nove budući da su pola kose počupale ekstenzijama, o drugim, "većim površinama" neću ni da razmišljam, nego što bi Lale rekle:"Njihove lotre, njihov tavan, nek' se same penju i silaze kako im je volja".
Za ljubitelje nauke i biologije: od "postanka" sveta obline kod žene su simbolisale plodnost, tj.da će žena moći da im "osigura"potomstvo; antropolozi i doktori su tu tezu potkrepljivali delovanjem hormona. Obline su se odnosile prvenstveno na bedra (znači ne na usne). Takođe malo masnog tkiva je bilo dobrodošlo jer kod anoreksije dolazi do poremećaja hormona i gubitka ciklusa->gde nema ciklusa nema ni bebe tako da je oblija žena svakako bila poželjnija. Velike usne vrv imaju veze sa pokazivanjem uzbuđenja (to i medicina potrvrđuje zajedno sa reakcijom zenica itd.) a moguće da ima veze sa primatima jer kod npr.majmuna "ciljani"delovi za oplodnju nabubre kad su spremni za parenje a i danas su popularne usne te veličine. E sad je druga tema kako se najviša klasa sisara kreće retrogradno?!
Što se tiče grudi, savremena medicina je u praksi pokazala da su paradoksalno žene sa manjim grudima imale više mleka nakon porođaja nego prsatije (mada msm da je to individualno ).
Ne znam kako se stiglo do ideje da je na kostura najlepše prilepiti 2 balona (ml galonki) i babunska usta na smanjenu facu azijatski zategnutih jagodica i iskolačene oči na koje su zalepljeni repovi rakuna .
E sad ako sam vas dovoljno udavila: traganje za veš mašinom!
Preminuo dečak koga su pretukli kod škole u Leskovcu
16-godišnji dečak iz okoline Leskovca preminuo je u Opštoj bolnici u tom gradu nakon što je pretučen u blizini Hemijske škole. Leskovačka policija uhapsila je 18-godišnjeg N. A. zbog sumnje da je dečaku naneo teške povrede od kojih je on preminuo, kažu iz MUP-a.www.juznevesti.com
Msm da je najprirodnija (što to može biti, ne znam da li je i šta radila) npr. Dragana Kosjerina
ali ja nisam merodavna
hej, i jaNikad nisam voleo oble i masne, a empirijski sam opovrgao mit o plodnosti s jednom tanušnom ženom više puta
Od prirodnih lepotica mozda Sloboda Micalovic
Тренутак када сам схватио да је хијалуронство однело победу је управо ова Бекијева слика Косјерине од прошле године. То је значило да су људи спремни да се шприцају, зато што тако треба.Hajde, blago meni @StariPosmatrač kod tanušne i @centarfor kod Hajdi Klum na anketu kakve veš mašine imate i da li valjaju pa javljajte Avgi.
Što se tiče navedenog: bilo je objašnjenje zašto vole određene karakteristike kod. Dakle nije se odnosilo na:
Pogledajte prilog 221082 ali ni na Pogledajte prilog 221083 već na neki prosek.
Napomena: ne pripadam ni jednoj kategoriji na slici (da ne budem osumnjičena kako propagiram nešto od navedenog). Za onog za koga treba sam idealna, za familiju sam "deblji duh".
Msm da je najprirodnija (što to može biti, ne znam da li je i šta radila) npr. Dragana Kosjerina, ali ja nisam merodavna, kada bude pitanje onda će se moj glas računati.
@mariks hvala
Učinilo mi se Miki Krstović.Ne znam da li ima srpske krvi ali možda postoji kandidatkinja koja je prirodna lepotica (pozivam se na izreku da je "lepota u oku posmatrača" a pošto se njemu niko od ponuđenih ne sviđa, da "idem na sigurno") za @Beki :
Pogledajte prilog 221094
Napomena: nije moja fotografija (izvinjavam se unapred na potencijalnom razočarenju)!
Не слажем се, сматрам да је реч о једној од најпаметнијих и најлепших личности са малих екрана. Све до тог тренутка, наравноSto je Kosjerina doprinela konacnoj pobedi? Mogao sam ja odmah da ti kazem da je riba krsina, isprazna i povrsna naprednjakusa i da ce da krene tim putem.
Хммм, има изузетака, додуше ретких.Ranije moras da pricas sa ribom da shvatis da je id***, danas samo pogledas u usta tako da je olaksan posao