Иако је био тешки усташа, сад би нам добро дошао да нас поведе у револуцију против ове власти, или неко наш налик њему.Nema slobode bez krvavih gaca - sto bi reko Ante Bruno Busic
Ne znam, za sada ne vidim nikog za koga mogu da garantujem.Ima li jedna osoba u opoziciji koja se nije prodala?
Savo se jos 2021. potrudio da prekine tadasnje proteste protiv litijuma, verujuci Vucicu na rec.Zar nije Savo, barem za sada autentican?
Zar nije Savo, barem za sada autentican?
Kako izvestavaju, bolje da ne izvestavaju.Baš tako, N1 jedini zapravo izveštava i bavi se novinarstvom. Ne pamtim da su režimski mediji izveštavali sa lica mesta na protestima.
Kako izvestavaju, bolje da ne izvestavaju.
A što je najgore u 99% medija se pojavi slika ili "izveštavanje" sa protesta od 100nak ljudi koji mrzovoljno šetaju i blokiraju saobraćaj...Ljudi kritikuju sto protest nije u ponedeljak, a da je bio u pojedeljak bilo bi “pa gde bas sad za produzeni vikend”
Mislim da je protest trebalo da bude sto blizi novosadskom.
Iako sam isao na proteste stalno dok sam bio u mogucnosti, sada ne bih verovatno jer vise na “sedi dole” proteste ne planiram idem, imam pametnija posla. Koji je cilj protesta? Iskazati nezadovoljstvo, revolucija, okaciti stori sa slikom okupljenog naroda iemotikonom?
Bolje da ne izvestavaju.
Pa po meni Pink i slični ne treba da izveštavaju, ako je na to mislio.Ne razumem te. Na koji je način to bolje? Zašto želiš da NE saznaš da neko protestuje protiv vlasti?
Jedan od problema je posmatranje bilo kog rukovodstva kao stalne opcije, pa bilo to i drzavno i politicko. Mi smo gazde. Oni su nasi zaposleni. Ako neko dobro radi, nagradicemo ga i ostaviti. Ako neko lose radi, kaznicemo ga i otpustiti. Toliko je prosto. Mozda na svake 4 godine, mozda na godinu, mozda posle 3 dana, ako se neko bas "pokaze". Sve opcije su na stolu.Једно сам сигуран, ко год да се појави у опозицији, кад прође кроз Хоботницин третман са службама и медијима има ће исти исход на форуму као и остали. Барем 2/3 "опозиционих форумаша" ће га блатити. Само једно је битно, да ли прижељкујете да садашње "златно" доба остане стално или сте за принцим смењивости власти. Ако сте за ово друго било би добро да мало смањимо са дефетизмом. Не кажем да треба да их штедимо већ да смо барем увек свесни и да то дајемо до знања да је то у другом плану.
Kakvi id***, jos fali u nedelju da kazu da je ipak utorak. No, dobro, ponedeljak 17h i to je to. Svi, svi, svi!@Delija![]()
Protest opozicije u ponedeljak u 17h ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu
Na sastanku koji je danas održan dogovoreno je da će parlamentarne opozicione stranke organizovati protestni skup ispred zgrade Vlade Republike Srbije u ponedeln1info.rs
Sa njihovim izvestavanjem i komentarima samo stvaraju kontraefekat. Otupljuju proteste i guraju svoj bolesni narativ koji odgovara Vucicu.Ne razumem te. Na koji je način to bolje? Zašto želiš da NE saznaš da neko protestuje protiv vlasti?
Ma, ne bi znao koji je dan bez N1. Ponavljam, svi koji prate N1, imaju i milion jedan drugi nacin na koji se informisu. Bas ne bi znali za Jovanjicu, helikopter, ajde molim te.Ne znam Beki da li se ogranicavas samo na njihovo izvestavanje sa protesta ili mislis da uopste N1 ne treba da radi? Ako je ovo drugo, mislim da si u velikoj zabludi, jer bez njih verovatno ne bismo saznali za Jovanjicu, helikopter, naplatnu rampu…pa bi i sama masovnost protesta o kojima izvestavaju bila upitna.
Mislim, saznali bismo, ali isto kao sto su saznali gledaoci Informer tv-a o blokadi prokopa.
Svi koji gledaju N1 imaju i internet i milion i jedan drugi nacin da se informisu i znaju kako to da urade. Pa onda bolje da ovi ni ne postoje i ne rade to sto rade.
Ово! Не волим Н1, али боље они него нико. Да није било њих, никад не бисмо сазнали шта се збива око нас. Они су ипак једина сијалица која светли усред бескрајног тунела за који верујем да има крај.Bolje da izveštavaju kako god da izveštavaju. Ili bi radije gledao medijski mrak zvani Pink i RTS?
КТВ Зрењанин је извештавао из првих редова и интервјуисао и насилне маскиране демонстранте. Н1 их је аутоматски етикетирао као режимске гробаре.Baš tako, N1 jedini zapravo izveštava i bavi se novinarstvom. Ne pamtim da su režimski mediji izveštavali sa lica mesta na protestima.
Šta su govorili?КТВ Зрењанин је извештавао из првих редова и интервјуисао и насилне маскиране демонстранте.