Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Sa takvim stavom, besmisleno je ulaziti u razboritu raspravu.
Instinkt mi je da kažem kako bi sve bilo bolje, jer su oni jedna razulareno-odurna šešeljoidna banda, al ću se suzdržati, i neću to reći. 😉

U BiH, S. Makedoniji i Cg je stanje slično kao i kod nas, a nije im Vučić na vlasti. Slicno je bilo i pre 20 godina.

Ko je dacic??? Dačić?

Kakve veze taj ima s Đukanevićevim mafija-umeštvom? 🤣🤣

Ebeš opoziciju koju narod treba da vodi i savetuje. Valjda oni to treba da rade. Na svakim protestima se skrivaju jer ih narod ne voli. Vučiću to ide u prilog. Ješić se više pokazao za dva dana nego Lutovac za 10 godina. Narod voli grubijane, neustrašive, britkog jezika. Zameram opoziciji što SNS zovu strankom, a ne mafijaškom organizacijom. To je nastup koji moraju imati na RTS-u. Samo oštro, bez obzira na opomene voditelja. To je ono što nama treba. Manite me mlakonja koji pričaju o pravnoj državi ili se žale na zlog Vučića. Nama je potreban srpski Tramp, optimista, oštar na rečima, blizak prostom narodu i pre svega snažna ličnost.

Зелено леви либтарди организују протест?! Пиши пропало

Погачар и остали организатори протеста у Новом Саду су већ дигли фрку око овога тј како им београдска "опозиција" отима протест.

Решићемо...

Solidno se drži Pogačar mada ga ne vidim kao nekog ozbiljnijeg funkcionera u budućnosti ali mu se borbenost ne može sporiti.

A taj Pogačar, lebe mekani...

Jel ima neko iz NS?

Kako im se zvao onaj ubiveni krimos, blizak Čanku? E pa neki njegov blizak... 🤣

Бори се на све стране и ту мало прелази границу али ваљда мора тако. Не занима ме у својству функционера, акције су му добре и ови протести у Новом Саду су једини добро конципирани неспонтани протести које памтим а да превазилазе локал (5. паркић, З. Шума)

Након фијаска зелено-левих на свим протестима ово је безобразлук што раде. Они који су започели има и да воде.

Зелено леви либтарди организују протест?! Пиши пропало

Погачар и остали организатори протеста у Новом Саду су већ дигли фрку око овога тј како им београдска "опозиција" отима протест.

Решићемо...
Dolazim u sredu, pokusacu da ni ne citam sta se pise. Sreda i to je to.

Protest niko ne moze da nam oduzme, moze da ga organizuje ko hoce, narod zna zbog cega je dosao, nije sigurno zbog organizatora, pa se oni lako i oteraju ili jednostavno iskuliraju njihovi planovi i programi.

Sa izborima nije tako, dajes im direktno glas i jednom su ga dobili od mene i nikad vise.

N1, Nova, SPN... ekipa je zavrsila za sva vremena kod mene, nije kao da pre nisam imao isto misljenje, ali sam se jednom smilovao. Sad su definitivno i bez sumnje otkrili pravo lice za vreme protesta u Novom Sadu i definitivno je da ne glasam za SPN, SNS i SPS, za ostale cemo videti.

Hvala dobrim ljudima sto strimuju direktno na jutjubu pa mogu sam da gledam sve uzivo i vidim, kad vec nisam bio tamo, a ne da slusam N1 id***e i u studiju i na ulici.

N1 je CNN za sirotinju. U principu, oni su za Vučića, ako vide da je opozicija pro-srpski orijentisana. Čim vide masu sa srpskim zastavama, oni se zgroze. To su desničari, rusofili, opasnost po zapad... Valjda treba da se vijore zastave SAD-a i EU. Gde su ljudi u Srbiji zastranili da se stide svojih obeležja? Likovi sa takvom retorikom misle da pobede u četničkoj Srbiji??? Nema trika.

Iskreno, začuđen sam da CNN brigada dobija toliko glasova na izborima. CNN retorika više ne može da pobedi ni u kolevci, Americi.

N1, Nova, SPN... ekipa je zavrsila za sva vremena kod mene, nije kao da pre nisam imao isto misljenje, ali sam se jednom smilovao. Sad su definitivno i bez sumnje otkrili pravo lice za vreme protesta u Novom Sadu
Ovo ti je primer da nije samo SNS problem već i Zapad pošto su to njihovi mediji. Dokle god Vučić sluša i ispunjava zadatke gledaće da ga zadrže. Ako Vučić okrene leđa Zapadu e onda mislim da će se lepo videti čemu će služiti ti mediji..

Ebeš opoziciju koju narod treba da vodi i savetuje. Valjda oni to treba da rade. Na svakim protestima se skrivaju jer ih narod ne voli. Vučiću to ide u prilog. Ješić se više pokazao za dva dana nego Lutovac za 10 godina. Narod voli grubijane, neustrašive, britkog jezika. Zameram opoziciji što SNS zovu strankom, a ne mafijaškom organizacijom. To je nastup koji moraju imati na RTS-u. Samo oštro, bez obzira na opomene voditelja. To je ono što nama treba. Manite me mlakonja koji pričaju o pravnoj državi ili se žale na zlog Vučića. Nama je potreban srpski Tramp, optimista, oštar na rečima, blizak prostom narodu i pre svega snažna ličnost.
Slazem se za Jesica, veliko postovanje. Nadam se da u buducnosti dobije Novi Sad.
Cuta ume nekad da bude takav. I najbolji je govornik u tom bloku, dobro je izdriblao seselja onomad, a npr. Lazovic je uzasan u debatama. Dobrica i ostale ne vredi ni komentarisati
Bosko Obradovic je isto bio dobar u tim situacijama

Сад и званично, зелено-леви фронт је издајничка организација под контролом немачких зелених нациста а у служби вучићевог режима.

Ово је надреално. Ако им ова саботажа прође без реакције народа, онда се заиста немамо чему надати. Ја ћу свакако потражити Добрицу и Лазовића у среду да мало попричамо.

Slazem se za Jesica, veliko postovanje. Nadam se da u buducnosti dobije Novi Sad.
Cuta ume nekad da bude takav. I najbolji je govornik u tom bloku, dobro je izdriblao seselja onomad, a npr. Lazovic je uzasan u debatama. Dobrica i ostale ne vredi ni komentarisati
Bosko Obradovic je isto bio dobar u tim situacijama
Ćutao je previše sirov, kao da je izašao iz kafane. Više se svađa, nego što pokazuje superiornost.

Opozicija po nacionalnim pitanjima treba da sledi vlast, da nema mnogo odstupanja uz određene korekcije. Zato mora da ima potpuno drugačiji plan po pitanju ekonomije, razvoja, rasta, odnosa prema mladima. Pogotovu to treba izneti u kampanji, da zasene vlast.

Сад и званично, зелено-леви фронт је издајничка организација под контролом немачких зелених нациста а у служби вучићевог режима.

Ово је надреално. Ако им ова саботажа прође без реакције народа, онда се заиста немамо чему надати. Ја ћу свакако потражити Добрицу и Лазовића у среду да мало попричамо.
Znam, zato sam glasao za Savu prošli put. Čim provalim da je neko kuče vlasti, za njega više ne glasam. Tako da ne glasam za SSP, zelene i Nestora.

N1 je CNN za sirotinju. U principu, oni su za Vučića, ako vide da je opozicija pro-srpski orijentisana. Čim vide masu sa srpskim zastavama, oni se zgroze. To su desničari, rusofili, opasnost po zapad... Valjda treba da se vijore zastave SAD-a i EU. Gde su ljudi u Srbiji zastranili da se stide svojih obeležja? Likovi sa takvom retorikom misle da pobede u četničkoj Srbiji??? Nema trika.

Iskreno, začuđen sam da CNN brigada dobija toliko glasova na izborima. CNN retorika više ne može da pobedi ni u kolevci, Americi.
Jok, oni su za Vucica stalno, bile srpske zastave ili ne.

462639899_1082299466920068_5102401774837612943_n.jpg

Ја и даље не мегу да верујем, хахаха.

Не могу да верујем ни да овако очигледно саботирају покрет. Јел могуће да је служба проценила да је народ толико ретардиран? Видећемо у среду стоји ли процена.

Trenutno su u kampanji ,,Ko baci kamen i stavi masku je SNS".

Neko nam se izgleda usrao pa valja narod umiriti.

A nismo valjda, pobogu, seljaci i divljaci da bacimo nesto slucajno na prostorije organizovane mafijaske organizacije koja ubija ljude.

Samo kerovi i selfiji.

Pajtic ce nam iz studija iznositi misljenja.

N1 reporter sa ulice nije tu da izvestava nego da sudi i odredjuje ko je SNS i skida maske ljudima. A onaj decko nije SNS, samo slep ne vidi.

Vrh