ozu
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 23.05.2022.
- Pohvaljen
- 1.016
Manje nervoze: pusti, polako, biće vremenaЈа и даље не мегу да верујем, хахаха.

Manje nervoze: pusti, polako, biće vremenaЈа и даље не мегу да верујем, хахаха.
Pa uzeli su produzeni vikend.И шта који мој среда кад је у понедељак 11 новембар, слободан дан а за нас и дан победе и ослобођења! Не може идеалније!
Ово је толико провидно!
Pa sto vise desavanja i od***avanja ovih seratora iz Beograda, to vise i promovisanja novih ljudi.Ja se nadam boljih ljudi; bolji ljudi doneće bolje, i pravednije vreme... al koji su to ljudi koji će vama srbima dovesti novo vreme;
kojim trikom će se ti NOVI LJUDI pojaviti, odakle će se pojaviti???
Samo sedite/ležite u sobama, i serete!![]()
Nedaj glas.Cuta i Manojlovic, to mogu da podrzim, iako ono, znam da sam se verovatno zaje*******ao, ali jbg - "fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me".
Evo, ljudi se laktaju ko će da skrati produženi vikend da dođe na kardio proteste u ponedeljak. S obzirom koliko je njih rešilo da decu uopšte ne šalje u školu cele sledeće nedelje da bi dodatno produžili mini odmor i sreda će biti nategnuta.Само неодржавање протеста у понедељак је равно подршци вучићу и аболирању убица.
Имамо слободан дан и леп слободарски празник - E па нећемо тад протест него ћемо на радни дан и то у радно време, по дану, да преторијанска гарда лакше ради посао а да се људи подсвесно, интуитивно лепше и мирније понашају и окупе у што мањем броју.
Ко то може да свари?
Ја сигурно не.
Нема шта да се уздамо у њега или не. Једини је организовао адекватне, смислене протесте у Србији, у овој деценији и ту свака дискусија престаје.Мислим да се превише уздамо у Погачара, он је од раније познат као неко ко гаси бунт и прозиван је као режимски и службин играч.
Tačno, pitajte Novosađane šta će vam reći za njih. Rade kao prodavci borbi, bez ikakve ideologije, znači dno dna. Pogačar je prodao frilensere ko se seća, uništio je borbu za Šodroš autošovinističkim prisustvom i rasterao ljude. I za još neke proteste koristila se ista metoda kao i do sada, znači lažno hapšenje pa onda njegovi odvuku narod do supa i dok narod dođe on je već pušten..Miran Pogacar i Brajan Brkovic su pod kontrolom.
Tačno, pitajte Novosađane šta će vam reći za njih. Rade kao prodavci borbi, bez ikakve ideologije, znači dno dna. Pogačar je prodao frilensere ko se seća, uništio je borbu za Šodroš autošovinističkim prisustvom i rasterao ljude. I za još neke proteste koristila se ista metoda kao i do sada, znači lažno hapšenje pa onda njegovi odvuku narod do supa i dok narod dođe on je već pušten..
Sto se tice N1 & co oni su trenutno vredni iskljucivo jer RTS ne radi svoj posao. Da nije njih, ne bismo culi za mnoge afere vlasti koje ostali mediji ne pominju.