Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Чак ни Добрица и Лазовић нису толико ретардирани.

Ако прође и овај круг пасивизације...Онда сте победили! (y)

И шта који мој среда кад је у понедељак 11 новембар, слободан дан а за нас и дан победе и ослобођења! Не може идеалније!

Ово је толико провидно!

Ja se nadam boljih ljudi; bolji ljudi doneće bolje, i pravednije vreme... al koji su to ljudi koji će vama srbima dovesti novo vreme;

kojim trikom će se ti NOVI LJUDI pojaviti, odakle će se pojaviti???

Samo sedite/ležite u sobama, i serete! 🤣😘😘

"Vama Srbima"... 😊

Ja sam izlazio na gotovo sve izbore do sada, brdo protesta. Nisam jedan od tih maksimalno pasivnih kenj...tora.

Ne znam ko su novi ljudi al znam da će ostati sami, sa nešto dualno obrazovanih klinaca dok se i oni ne razbeže.

Jedan brat od stica - Nemačka
Drugi brat od strica - Švajcarska
Brat od tetke - Nemačka
Najbolja drugarica - London
Dobri drug koji me je cele prošle godine čašćavao mekom kod njega od nedavno, na neodređeno - Amerika

Dakle svi su otišli. 🙂

Jel video neko ko nam radi u KFC na studentskom trgu? 🙂 Odoše Srbi...

Ja se nadam boljih ljudi; bolji ljudi doneće bolje, i pravednije vreme... al koji su to ljudi koji će vama srbima dovesti novo vreme;

kojim trikom će se ti NOVI LJUDI pojaviti, odakle će se pojaviti???

Samo sedite/ležite u sobama, i serete! 🤣😘😘
Pa sto vise desavanja i odje*******avanja ovih seratora iz Beograda, to vise i promovisanja novih ljudi.

Da ne ulazimo ko je sada dobar ili los i ko se kome svidja, novi ljudi izlaze na svetlost dana, pa ce valjda moci da se probere.

Evo sad ovi protesti u Novom Sadu su siroj publici predstavili Pogacara i Baculova.

Desavanja u Nisu su izbacila Milica u prvi plan.

Kroz razne akcije i desavanja upoznati smo i sa Lokalnim frontom iz Kraljeva.

Onaj Bjelic sa maramom je nov i onaj debeli sto ide sa njim, sta god ko mislio o njima, novi su.

Kreni-Promeni su novi na politickoj sceni.

Stav je nov i onaj njihov Dzon Lenon sto su ga hapsili.

Ekoloski ustanak je relativno nov, samo bi bilo lepo da se Cuta i ekipa sklone od onih govana sa kojima su u koaliciji.

Ko detaljnije prati, sigurno zna jos imena.

Dakle, novi ljudi su se definitivno pojavili, sad koliko su kvalitetni i koliko se kome svidjaju je druga stvar.

Ja cu ih uvek podrzati, tako sam i Savoa i KP, cisto jer su novi i nikad nisu bili na vlasti, ne lozim se na njih ni najmanje iako je mozda neko stekao takav utisak jer smo se sprdali malo ovde.

Kako god, Djilas, Aleksic, Lazovic i ekipa glas nece dobiti nikad, niti me zabole sta organizuju, izvestavaju, sta porucuju sa bine, koji im je plan za proteste...

Dok npr. da naprave koaliciju Milic, Cuta i Manojlovic, to mogu da podrzim, iako ono, znam da sam se verovatno zaje*******ao, ali jbg - "fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me".

Oni ce me zaj**** prvi put.

Cuta i Manojlovic, to mogu da podrzim, iako ono, znam da sam se verovatno zaje*******ao, ali jbg - "fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me".
Nedaj glas.

Garantujem ti da će se ispostaviti ko isti q, a samo ćeš se nervirati potom.

Pazi, nije ovo ti kaže neki rendom lik, s nasumičnog foruma, nego veruj bratu - iskustveno sam upoznat spram obećanja balvana, unazad tipa 3 decenije! 🤣

Само неодржавање протеста у понедељак је равно подршци вучићу и аболирању убица.

Имамо слободан дан и леп слободарски празник - E па нећемо тад протест него ћемо на радни дан и то у радно време, по дану, да преторијанска гарда лакше ради посао а да се људи подсвесно, интуитивно лепше и мирније понашају и окупе у што мањем броју.

Ко то може да свари?
Ја сигурно не.

Da budemo posteni, radni dan i za vreme radnog vremena se vise puta spominjalo ranije jer tad rade skupstina, RTS, REM...

Odnosno da se ne upada, blokira... prazna zgrada u kojoj nema nikoga.

Kao sto nece biti isto i kad je praznik.

Dan kad je bilo dešavanje u NS, je dan kad je eksplodirao forum: sipaj-fekalije, sedim-kući; treba-tako; jak-sam, sedim kući; napred narode, sedim - kući

Samo dan posle... a na tom delu mrtvilo🤣

Мислим да се превише уздамо у Погачара, он је од раније познат као неко ко гаси бунт и прозиван је као режимски и службин играч.

Само неодржавање протеста у понедељак је равно подршци вучићу и аболирању убица.

Имамо слободан дан и леп слободарски празник - E па нећемо тад протест него ћемо на радни дан и то у радно време, по дану, да преторијанска гарда лакше ради посао а да се људи подсвесно, интуитивно лепше и мирније понашају и окупе у што мањем броју.

Ко то може да свари?
Ја сигурно не.
Evo, ljudi se laktaju ko će da skrati produženi vikend da dođe na kardio proteste u ponedeljak. S obzirom koliko je njih rešilo da decu uopšte ne šalje u školu cele sledeće nedelje da bi dodatno produžili mini odmor i sreda će biti nategnuta.

Vidim da je vecina ovde konacno shvatila da opozicija radi za Vucica.
Bolje ikad nego nikad.

Njiiihov zadatak je jednostavno pacifikacija gradjana. Za to dobijaju pare. To nije nista cudno jer biti izdajnik u Srbiji je normalna stvar.

Sada su unistili i ovu priliku.
Izdali sve zrtve.

Setimo se kako su prosle godine bes gradjana zbog pokolja u Ribnikaru preusmerili u izbore koji su trebali samo njima i Vucicu.

Verujem da na lokalu, van Beograda mozda ima nesto malo prave opozicije.

Naivno je misliti da bilo koji političar u Srbiji brine o građanima više nego o stranom kapitalu.

Dobili su instrukcije da ne talasaju, znači ništa od novog 5. oktobra, Euromajdana ili Rumunije iz '89.

Ko god da dođe posle SNSa na vlast ostaju nam Austrijske banke, Belgijski trgovinski lanci i Rio Tintov rudnik litijuma.

Srbija je okupirana teritorija i obični građani ništa nikome ne vrede.

Мислим да се превише уздамо у Погачара, он је од раније познат као неко ко гаси бунт и прозиван је као режимски и службин играч.
Нема шта да се уздамо у њега или не. Једини је организовао адекватне, смислене протесте у Србији, у овој деценији и ту свака дискусија престаје.
Дечко је проактиван и мој круг људи га добро познаје. Није цвећка али сам прилично сигуран да се није продао, још увек.

Протест у бг-у је требао да буде још јуче, у среду неће ни 5к људи да се скупи. Они који ће на одморе свакако ни не треба да буду ту. Према томе понедељак је последњи дан када је ово имало смисла. Флексујете јако. Очекујете некакву енергију након што господа одраде 5-дневни продужени викенд до среде? Биће пуни гнева након боравка у планинским спа центрима, шопинзима у Милану и крканлука по салашима?

Ајте молим вас.

Miran Pogacar i Brajan Brkovic su pod kontrolom. Cini mi se da Jesic jedini ima mu*da i smesi mu se dobar procenat i podrska na izborima. Narod voli heroje na ulici, poput Cute, ne samo blebetala. Dakle, potrebno je i da se primaju udarci i da se bori politicki. Radikali su se naprimali batina na ulici za vreme DS i DSS. Nek se i ovi sada lepo naprimaju i tako trasiraju sebi put.

Nema slobode bez krvavih gaca - sto bi reko Ante Bruno Busic

Nagrada za primanje udaraca je fotelja zato su se i gurali a od slobode nema ništa, već sjaši kurta da uzjaše murta.

Miran Pogacar i Brajan Brkovic su pod kontrolom.
Tačno, pitajte Novosađane šta će vam reći za njih. Rade kao prodavci borbi, bez ikakve ideologije, znači dno dna. Pogačar je prodao frilensere ko se seća, uništio je borbu za Šodroš autošovinističkim prisustvom i rasterao ljude. I za još neke proteste koristila se ista metoda kao i do sada, znači lažno hapšenje pa onda njegovi odvuku narod do supa i dok narod dođe on je već pušten..

Куку, чиме се ви људи бавите.
1731066604075.png

Tačno, pitajte Novosađane šta će vam reći za njih. Rade kao prodavci borbi, bez ikakve ideologije, znači dno dna. Pogačar je prodao frilensere ko se seća, uništio je borbu za Šodroš autošovinističkim prisustvom i rasterao ljude. I za još neke proteste koristila se ista metoda kao i do sada, znači lažno hapšenje pa onda njegovi odvuku narod do supa i dok narod dođe on je već pušten..

Ima li jedna osoba u opoziciji koja se nije prodala?

Vrh