Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 37.287
Pazarci su ok, a ako smo nesto naucili, kakvi budemo prema tim ljudima, tako ce se i oni ophoditi prema nama. One koje smo nipodastavali i jos svasta nesto, ti su se i otcepili. Dok na primer sa nekim Slovacima zivimo najnormalnije. Nismo samo mi krivi naravno, ali daj da mi uradimo sta je do nas. Dole u Pazaru se stvarno zivi i radi najnormalnije i ima ljudi ko i svuda, nista nije specijalno izrazen taj neki nacionalisticki element. Svi mi zajedno zivimo u istoj drzavi i nismo ni mi, a ni oni imuni na to sto zivimo u radikalskoj zemlji. A i isti smo narod, cime necu da kazem da su oni Srbi, nego, daj da se ne za***avamo, svi mi ovde smo isti k i ista govna.
Stvarno nema razloga za pravljenje frke, dole je sve ok, mozete najnormalnije otici i najnormalnije se ponasati. Sranje mogu da prave samo novinari zeljni senzacionalizma ili vlast kad im bude trebalo da prave frku negde i skrenu paznju sa stvarnih problema i skupljaju glasove koristeci lazni nacionalizam.
Stvarno nema razloga za pravljenje frke, dole je sve ok, mozete najnormalnije otici i najnormalnije se ponasati. Sranje mogu da prave samo novinari zeljni senzacionalizma ili vlast kad im bude trebalo da prave frku negde i skrenu paznju sa stvarnih problema i skupljaju glasove koristeci lazni nacionalizam.