Ima i drugih primera. Moja žena dok je bila vidno trudna i neka baba čekala red u pošti, došla neka žena izgura i nju i sve ostale i hoće preko reda. Drugi primer pre neki dan u prevozu, čekamo na stanici i tu su neka majka, otac i mala beba u kolicima. Kada je autobus stao umalo ljudi da predju i preko kolica i preko roditelja, niko (slovima niko), naglašavam NIKO nije sačekao da majka, otac i beba dodju na predvidjeno mesto već su im i to zauzeli pored što im nisu dali da udju.
Stoji i to da je ova žena preterala ali hajde da prokomentarišemo komentare ovde na forumu i na tom videu. Obično neostvareni ljudi bez dece koji leče frustracije. "Šta hoće krava i zašto je radjala 6 dece, sad neka snosi posledice". Dakle predlog da se svaka majka sa više od jednog deteta strelja ili stavi doživotno na stub srama, kakvo povećanje nataliteta, kakvi bakrači. Deca da plaćaju karte trostruko, šta ima malo dete da se vozi kad nigde ne žuri, kakva majka, kakav otac, kakve obaveze, samo mi smeta pored nogu! Deca zaslužuju da sede na podu jer ako Ja stojim i padnem bar nešto da mi ublaži pad!