AleksandarGrf
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 21.10.2015.
- Pohvaljen
- 3.302
Druze, pacijenti dan danas padaju u fras kad zaboga DETE dobije covid, iako su najmanje ugrozena od te bolesti, a kamoli za ovo. Dobro je i zahvalan sam sto sam sedeo i stajao svuda i bez razmisljanja da mi neko nesto duguje, a nije ni cudo sto su sve retardiranije generacije kad iskompleksirani moderni roditelji na deci lece komplekse.A ja kažem da će ta deca 5-10 godina pretrpeti najmanje štete ako vozilo naglo zakoči. Sve i da se ogule ili polome, opet će se najbrže i najjeftinije oporaviti i s najmanje verovatnoće da imaju neku trajnu štetu.
Bukvalno osim izigravanja velikomučeništva prema svetoj deci u svrhu kvazimoralne superiornosti, ne pada mi na pamet ni jedan jedini razlog koji bi realno opravdao da ja ustanem detetu od 6 godina, koje može da se smesti i zavuče na 1001 način; čega se vrlo dobro sećam i iz ličnog iskustva. Drugo je ako neko želi da ustane, nemam ništa protiv; ali protiv ovog sablažnjavanja kao da je neko uzeo kazan da prodinsta decu, stvarno imam svašta protiv.
Steta sto si u ljutoj manjini na ovoj temi, ali ocekivano.