StariPosmatrač
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.09.2018.
- Pohvaljen
- 2.815
Država dobrih ljudi...
Kakve zveri žive među nama......Moralna policija nikad ne spava kad je tema "jao deca" u pitanju. Dete od 5 godina može da spava na grani (ako mu roditelji nisu debili), a kamo li da presedi na podu sat vremena.
Ох, Боже, ово ме је насмејало. Зар је могуће да су бугари били толико траљави и лењи, или је био такав сценарио да би било смешно?
Evo ja ću da budem đavolji advokat.
Država dobrih ljudi...
Bukvalno bez grama mozga kao i u ostalim državnim firmama u kojima kadrira sektaмени у целој причи нису јасни слепци из Србијавоза који су наставили да продају карте за воз у којем нема места. и ако је већ продаја толико јака, што нису убацили додатни Флиртић да иде у синхрону. а не, чекај, говорим о Србијавозу, фирми где раде људи без грама мозга
A ja kažem da će ta deca 5-10 godina pretrpeti najmanje štete ako vozilo naglo zakoči. Sve i da se ogule ili polome, opet će se najbrže i najjeftinije oporaviti i s najmanje verovatnoće da imaju neku trajnu štetu.Pricamo o vozilima u pokretu, koja mogu naglo da zakoce i jos svasta nesto.
Ne pricamo da neko u parku mora da ustane sa klupice da bi dete selo.
Kakvu ce stetu pretrpeti konj od 30 godina koji se drzi? Nikakvu, drzace se.A ja kažem da će ta deca 5-10 godina pretrpeti najmanje štete ako vozilo naglo zakoči. Sve i da se ogule ili polome, opet će se najbrže i najjeftinije oporaviti i s najmanje verovatnoće da imaju neku trajnu štetu.
Bukvalno osim izigravanja velikomučeništva prema svetoj deci u svrhu kvazimoralne superiornosti, ne pada mi na pamet ni jedan jedini razlog koji bi realno opravdao da ja ustanem detetu od 6 godina, koje može da se smesti i zavuče na 1001 način; čega se vrlo dobro sećam i iz ličnog iskustva. Drugo je ako neko želi da ustane, nemam ništa protiv; ali protiv ovog sablažnjavanja kao da je neko uzeo kazan da prodinsta decu, stvarno imam svašta protiv.
Pa u sustini i jeste.Eto na kraju dodjosmo do toga da je vucic najveci krivac za tu nemilu scenu koja se desila i za koju je osim njega odgovorno jos par muskaraca od trideset godina koji su cackali mobilne telefone, verovatno marke iphone poslednje generacije (pro ili prommax).
Jer da su oni ustali keva (kako sebe naziva) je mogla lagano da sedne i tiktokuje.
E to mene malo zbunjuje da li smo marva ili visokomoralne gromade?Moze to i krace
Jednom recju smo - marva
Pa zašto deca roma da ispaštaju, kad ih šalju da prose, kradu ili razvlače armuniku? Ne može da bude opuštencija sistem zato što nije opuštencija, nego neko treba da stoji dva sata u mestu. A to "ova gospođa ne može al ovaj drugi može", nije ni pokušano. Ona je pokušala da sedne tu gde je, kad nije mogla uzela telefon da snima "joj Srbijo među šljivama srceparajuće storije". Niti fizički može da se šeta po prepunom vozu niti joj je to palo na pamet.Ok, nek bude da je ona losa osoba i majka, zasto decu kaznjavati?
Sve to zajedno ne valja i svako samo svoje dupe gleda.
A sve je to nesto sto treba da bude jedna bukvalno opustena situacija gde bi svi mogli da se zezaju.
Ti mala sedni pored mene ovde, ovaj ce da ustane, ova gospodja ne moze, sedi pored nje ili u krilo... i tako svi zajedno putuju i zezaju se sa decom.
Ali to je taj jedan od najsrecnijih naroda na svetu, kako kaze Brnabiceva.
Nametnut je kroz radikalski sistem novac kao vrhunsko bozanstvo, a novca nema, pa su svi nadrkani, nervozni i puni mrznje i nezadovoljstva pa se desavaju ovakve stvari.
Dobro, znači konj od 30 godina kupi kartu, i doplati za rezervaciju, i on mora da ustane, baba koja juriša ko na Neretvi i sedne na mesto iako nema rezervaciju nek sedi, jer može da padne da se prebije. Odlična logika.Kakvu ce stetu pretrpeti konj od 30 godina koji se drzi? Nikakvu, drzace se.
Niko nigde nije rekao da baba ustaje da bi deca sela.
No, ajde da isprobavamo pa mozda deci i nista ne bude.