Al si centarfore inspirisan danas...
Pa nije moja gimnazija stecište... narkomana, pacova i čega beše još, pedera
Jeste da gravitira dole ka BNV... To će novi klinci da upisuju kad porastu u BNV, neki Radovicev mali, to im je najbliža gimnazija
Pošto je AV sve izgradio sem škole u BNV...
Bilo je tu više pekara u moje vreme... ne znam koja je ta bakina... U baka prasine objekte ne svraćam iz principa
Inače uveliko sam ja isprobavao i s momcima u srednjoj školi... Doduše ne iz moje škole... Nego raznih škola... To je bilo mnogo dobro vreme... Bili smo grupa momaka od 16 -18 godina.. Mislim da je bila ta jedna grupa za ceo grad...
Nije kao danas, tad si morao da se javiš, pričaš telefonom, dogovoriš izlazak... Eventualno sms al nisu svi čak ni imali mobilni, nego zoveš druga na fiksni. Pa mu prvo čuješ mamu ili ćaleta, pa njega... Totalno drugo vreme
Izlazili smo u klub X... Tek se upoznaješ sa svim tim 'zabranjenim' radnjama... I ja sam zazirao, gledao onako iz ugla kluba šta sve rade... Doživljavaš se kao da si maleni delinkvent...
Činjenica je da nisam puno napredovao mentalno.
ali eto, bilo je zabavno...
Bio sam u Nušićevoj u onom javnom WC pre neki dan oko 20h... išao ka meku... auuuuu brate ono nije normalno. Znači str8 osoba tamo bolje da ne ulazi u to vreme. Ne može da se p... a da te neko ne uhvati za guzu. To je 20torica u istom trenutku traže, gledaju, hoće da hvataju, rade solo radnje ili sa nekim... u onako malom WC... ispred ništa ne ukazuje da je takvo stanje unutra... Znači kad sam ja bio u šoku na šta to liči kako bi se ti tek proveo tamo