Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

To je zato što smo lenji i bezobrazni. Sistem socijale u Srbiji je savršen. Brdo para te čeka ako parazitiraš.
Neki političar to izjavio pre 5-6 godina. Obično tako nešto samo gazde i političari bez dana radnog staža pričaju - valjda gledaju po sebi, ljudi koji su zapravo nešto radili u svom životu i koji znaju koliko se manje radi u EU i koliko zapravo tamo ljudi imaju radnička prava, nikad ne bi tako nešto rekli.

Sećam se njenog gostovanja u onoj kultnoj epizodi ćirilice (namerno malim) sa Vedranom Rudan, Vidojkovićem i onim piscem Kecmanovićem...

Umirao sam od smeha, tu emisiju bih mogao da gledam 10 puta zahvaljujući Vedrani... Sve i da je to deo njenog marketinga da zabavlja Srbe koji joj kupuju knjige... Savršeno ga radi... u svakom slučaju prija srpskim ušima...

95% Srba bi reklo da se Vedrana Rudan tom emisijom više preporučila za ambasadorku Srbije bilo gde nego ova nato plaćenica, ali eto... Čudni su ti putevi u politici...

Samo 10% manje dece u odnosu na proslu godinu. @MC_ je bio u pravu, narod boluje od elitizma.
da je bilo bar 30 do 40 posto, znaci da se kaznjava ili bojkotuje sistem i poredak, ali ne.

Elitizam i kompleks vise vrednosti ne sme da padne.
To se vidi na svakom koraku.

Još u onim danima nakon tragedije takoreći nijedna emisija nije mogla proći, a da se ne pojavi neka žvalavuša ili neki seronjica iz nekog ah tako uglednog zanimanja, kao što je voditelj, advokat, ekspert za ovo i ono, koji tj. koja će onako uz red žaljenja i preneraženosti provući s puno zadovoljstva kako eto baš ovih dana treba da upišu dete u tu školu, ili da je jao meni! to bila i njihova škola i tako, samo još čaša šampanjca i šešir su falili da se vonj usaftale malograđanske truleži prenese preko ekrana.

Da imamo neku nauku u Srbiji, sociolozi bi odavno mapirali tih 200 porodica koje se decenijama bahate na naš račun i žive svetske živote, a za to vreme npr. pojedini glođu fantazije s kojim forumašem bi zalegli u rov za Kocobo, a koga bi pred streljački vod poslali, valjda da bolje sačuvaju nejaka leđašca raznoraznim ribnikarčićima dok kasiraju još koje milionče. Tužno.

Jedino se famozna Zora Dobričanin na početku ogradila od te škole i insistirala da svaka škola u Srbiji treba biti podjednako kvalitetna.

samo još čaša šampanjca i šešir su falili da se vonj usaftale malograđanske truleži prenese preko ekrana.

😂 sve ti se skupilo a 😊

decenijama bahate na naš račun i žive svetske živote, a za to vreme npr. pojedini glođu fantazije s kojim forumašem bi zalegli u rov

Jedino ja maštam o drugim zaleganjima.. 😥 zato i izbegavam temu izbori, puno sanjarenja ali neprijatnog... Pogotovo Došlaka ... (ima inspiraciju) tamo.. Dok je na drugim temama sasvim razuman i na mestu. 🙂

Danas sam obedovao na pauzi, ima dobra bakina pekara u blizini resavske, i vidim buljuk tinejdzera izlazi iz gimnazije sv.sava, i setih se, pa tu je bata Noki u mladosti privodio zenske dok nije zastranio 😂 pardon, nasao sebe, kolosek u kom se najbolje oseca tokom voznje

Имам и ја друга из те гимназије, прво сам мислио да игра за Нокијев тим, а после испаде велики заводник младих жена који се ложи на мало старије :ROFLMAO::ROFLMAO:

Al si centarfore inspirisan danas... 😄

Pa nije moja gimnazija stecište... narkomana, pacova i čega beše još, pedera 😄 Jeste da gravitira dole ka BNV... To će novi klinci da upisuju kad porastu u BNV, neki Radovicev mali, to im je najbliža gimnazija 🙂 Pošto je AV sve izgradio sem škole u BNV...

Bilo je tu više pekara u moje vreme... ne znam koja je ta bakina... U baka prasine objekte ne svraćam iz principa 😋

Inače uveliko sam ja isprobavao i s momcima u srednjoj školi... Doduše ne iz moje škole... Nego raznih škola... To je bilo mnogo dobro vreme... Bili smo grupa momaka od 16 -18 godina.. Mislim da je bila ta jedna grupa za ceo grad... 🙂 Nije kao danas, tad si morao da se javiš, pričaš telefonom, dogovoriš izlazak... Eventualno sms al nisu svi čak ni imali mobilni, nego zoveš druga na fiksni. Pa mu prvo čuješ mamu ili ćaleta, pa njega... Totalno drugo vreme 🙂 Izlazili smo u klub X... Tek se upoznaješ sa svim tim 'zabranjenim' radnjama... I ja sam zazirao, gledao onako iz ugla kluba šta sve rade... Doživljavaš se kao da si maleni delinkvent... 🙂 Činjenica je da nisam puno napredovao mentalno. 😄 ali eto, bilo je zabavno...

Bio sam u Nušićevoj u onom javnom WC pre neki dan oko 20h... išao ka meku... auuuuu brate ono nije normalno. Znači str8 osoba tamo bolje da ne ulazi u to vreme. Ne može da se p... a da te neko ne uhvati za guzu. To je 20torica u istom trenutku traže, gledaju, hoće da hvataju, rade solo radnje ili sa nekim... u onako malom WC... ispred ništa ne ukazuje da je takvo stanje unutra... Znači kad sam ja bio u šoku na šta to liči kako bi se ti tek proveo tamo 😊

Ne mož, bre, više da se šora na miru u ovom gradu... :grand:

U tom podzemnom je, inače, osamdesetih kao pozornik ordinirao R. Stojčić Badža, vežbajući džudo zahvate na padavičarima. Ka'em ja, nekad se znao red, a ne ko ovi sad drogeraši... :ROFLMAO:

Hvala Nokiju na dojavi, znaci nocu da izbegavam dzogiranje u Bajfordovoj sumi, a kad mi se sora da idem u prolaz kod Kneza, ili da idem s navijacima u Nusicevu :)

Ne mož, bre, više da se šora na miru u ovom gradu... :grand:

U tom podzemnom je, inače, osamdesetih kao pozornik ordinirao R. Stojčić Badža, vežbajući džudo zahvate na padavičarima. Ka'em ja, nekad se znao red, a ne ko ovi sad drogeraši... :ROFLMAO:
Причао ми један другар који ради као полицајац како воле да малтретирају те навалентне ликове ту код јавног ве-цеа у подземном када их наватају.

😂 sve ti se skupilo a 😊

Jedino ja maštam o drugim zaleganjima.. 😥 zato i izbegavam temu izbori, puno sanjarenja ali neprijatnog... Pogotovo Došlaka ... (ima inspiraciju) tamo.. Dok je na drugim temama sasvim razuman i na mestu. 🙂
Nije mi se ništa skupilo, sem dobrog raspoloženja pošto sam malo odmorio i obnovio kapacitet za slikovito izražavanje :D

Meni je simpatična tema Izbori, izneseš neku jednostavnu opasku, podatak, pitanje, odma dođe neko ko ti potpuno uvereno prišije još 100 stavova, izradi psihološki profil, donese presudu da li si izdajnik ili heroj, ko te plaća, samo još portet nacrtan što ne dobiješ. Ekstra mesto za kalibraciju očekivanja koja se mogu imati od našeg pokušaja demokratske zajednice. :)

Hvala Nokiju na dojavi, znaci nocu da izbegavam dzogiranje u Bajfordovoj sumi, a kad mi se sora da idem u prolaz kod Kneza, ili da idem s navijacima u Nusicevu :)

U prolazu kod Kneza možeš samo ispred WC da šoraš a on dok je radio delio je istu sudbinu sa onim u Nušićevoj, a spomenuo je Sole jednom i onaj kod narodnog pozorišta, da je slična situacija, tamo još nisam zalazio... Zeleni Venac isto nisam zalazio, al je po reputaciji sličan...

Tako da kad si u centru grada jedino da trpiš do kuće ili stari dobri Mc Donalds 🙂

A o šumama i parkovima bolje da ne počinjem gde je sve aktivno.. i pasivno 🙂

Trebalo je još negde da pomene snošaj, pražnjenje m*da, gutanje municije itd. da bi mu repertoar bio potpun.. :cool:

Sve pikanterije ispratiš 😎😁

Vrh