Ides po kiriju? Danas se uglavnom uplacuju kirije na racun, ako je daljina problem. Racune dal su placeni proveravas elektronski.
Hehehehe... račune i proveravam elektronski
A po stanarinu odem jer mi je u sklopu drugih aktivnosti pa da ne šalje
*
Kad sam rekao da mi je frka od NS... to je iz razloga što grad ne znam tako dobro kao BG... ovde imam taj osećaj da bih se lakše snašao ma šta da bude, a druga stvar...
Možda se sećaš kad sam pričao da su u NS pokušali da me odžepare? Tada je jedan od momaka rekao, sa sve vojvođanskim akcentom da l' hoću "da me raspali" i mene to naložilo kako je izgovorio... ja mu odgovorio hoću...
Tu je problem što oni tako pričaju, ti sve misliš šali se gari, dok njemu u glavi stvarno želja da te udari... Nemam dobru predstavu u NS, koliko je pretnja ozbiljna. Jer im je akcenat kao da nije ozbiljno. Kao da me zaje*******avaju.
Slično je i sa ruskim jezikom. Misliš brat se zeza, ne smeta mu nešto stvarno sve dok te ne udari. Prosto milo zvuči jezik kao da hoće da se pošali sa tobom a onda krenu da lome ruke i noge.
U BG toga nema. Onaj ko je opasan je oštar od samog starta i ja znam šta mi je činiti...
Eto to su dva razloga, ne znam sredinu najbolje, nije moja sredina i oni meni zvuče uzbudljivo kad se naljute sa tim akcentom, nemam realnu predstavu koliko je opasno, da li mu je prekipelo, a jeste... Jer smo videli da jesu u stanju njihovi krimosi baš kao i naši da lome ruke i noge pred buregčinicama, bez razloga ili zapale beskućnika.
*
Samo mariks da ne kaže, aaaa ne, ne.. ti to tako za stanarinu da bi izbrisao svaki trag i nju očas posla izbacio iz stana