Ne postoje. Da postoje vec bi to ucinili. Mislim da je bilo dovoljno prilike i povoda i razloga.Imam utisak da sada radi sve da pohapsi pola države. Ma koliko to naivno zvučalo, ljudi iznutra su naša jedina šansa.
Ako ne postoje ljudi u sistemu koji bi ga zaustavili, lik će definitivno ući u knjige.
Ovo je pravi primerak "crneNovi nivo ljudske bede, to žena doktorka.. auuuu![]()
Doktorka ucenjuje roditelje teško bolesne dece: Podrška "ćacijima" zbog terapije
Roditeljima dece obolele od retke i teške bolesti, cistične fibroze, početkom meseca stigle su poruke sa broja telefona čuvene kragujevačke doktorke koja leči mn1info.rs
Izgleda da im je mnogo važno da on večeras i sutra ne bude na ulicamaОви су се баш окомили на Шаровића. Ухапшен је по други пут. Хуља се љуља.
Ali sve je to tako besmisleno, șta misli da će biti krajnji rezultat?Izgleda da im je mnogo važno da on večeras i sutra ne bude na ulicama
Mene zanima to isto samo za vozove.Šta sprečava nešto obučenije među nama da u subotu samo upale ove traktore na žicu i sklone ih odatle?
Ce gi napravimo.Nema dovoljno prostora u zatvorima samo za ljude koji su počinili krivična dela po Huljinom nalogu u ovih par dana.
Kao što sam i obećao, pdf je u priogu.Naišao sam na LinkedIn-u jedan dokument. Ima oko 120 strana i u njemu su sabrane sve afere SNS-a u periodu od 2012-2025. Mogu da ga podelim sa Vama na ovoj temi u attachment-u, ako ste za.
Svaka čast čoveku koji je uspeo sve to da popiše. Možda se nećete baš svi složiti sa svim tačkama, jer dokument pokriva neke osetljive teme kao što je vakcinacija ili rodna pitanja. Bez obzira na navedeno, siguram sam da je uložen ogroman trud da se sve to popiše i sastavi.
Da se nikad ne zaboravi. Da nam se nikad više ne ponovi.
Ozbiljno pitanje: šta posle 15.?Gledam dešavanja večeras. Sve taktike zastrašivanja su mu propale. Rasulo potpuno.
Već sam napisao, ali oni su skroz nesvesni koliko su postali nemoćni. Sve im se odbija.
PolakoOzbiljno pitanje: šta posle 15.?
Režim može da nastavi da kulira studente i građane i da ponavlja kako su svi zahtevi ispunjeni.
Наставити са пумпом. Иако изгледа да је систем хомоген, питање је колико је отпоран на озбиљнији притисак. Плус, Вучић је сваким даном све нестабилнији што значи да помака има.Ozbiljno pitanje: šta posle 15.?
Režim može da nastavi da kulira studente i građane i da ponavlja kako su svi zahtevi ispunjeni.
Ima dosta mogucih varijanti......cesto sudbina zna da se odigra onako kako je malo ko ocekivao. On svakako svakim vecim protestom sve vise gubi tlo, uticaj i moc kod svojih pristalica. Drugacije ce da ga gledaju kako vreme prolazi. Uvek ce biti die hard sns bu**** ali mislim da vec sada razmisljaju kako da se odvoje od njegaOzbiljno pitanje: šta posle 15.?
Ухапсили су Срђана Жунића јуче. Непоменик чини све у својој моћи да спречи ову двојицу да интервјуишу сутра, али му неће успети.Izgleda da im je mnogo važno da on večeras i sutra ne bude na ulicama