Ne kažem da je sud spor u tom slučaju, kažem da ima dosta žena koje ne žele da se bakću sa sudom da ne bi pogoršavale odnose sa bivšim partnerom već čekaju da plati.Ma kakvi, postupci za alimentaciju se završavaju za mesec, dva.. neće da plaća, šalje se presuda izvršitelju i ćao.
A može da se goni i krivično, ako i pored toga ne plaća, ali to je retko.. Neron je pukao skroz.
Večeras na N1 je Dejan Ilić imao tačnu opservaciju. Sve do ovih protesta eskalacija je uvek odgovarala režimu. Sada ne shvataju da eskalacija više ne radi za njih, već je suprotno."Svakoga dana na prosečno 139 mesta na teritoriji Srbije zaustavljate život, da niste u stanju da pustite ljude koji na jednom mestu ćute i nikome ne smetaju. Samo žele da uče. Pitali su nas da li mogu da drže knjige kod nas u jednoj prostoriji, a večeras su došli neki ljudi, ne znam ko su ti ljudi, samo znam da sam video osmeh od organizatora, željni krvi naše dece. Željni da napadnu našu decu. Bili smo strpljivi i pomirljivi, a neodgovorni političari iz opozicije planiraju nasilje 15. marta" - rekao je Vučić.
Zato je i postavio one nesrećne lažne studente da izazove reakciju studenata. Sad kad nije dobio ono što je očekivao priča kako studenti planiraju nasilje. Ako i bude nekakvog nasilja 15. marta jedini on može da bude odgovoran.
Mislim da je već postao opasan. Zna da ako padne ide ili u zatvor ili negde u egzil, možda u majčicu Rusiju, tako da već ne bira sredstva samo da opstane na vlasti.
Pitali su nas da li mogu da drže knjige kod nas u jednoj prostoriji
Mislim da sada idu na to. Evo bila vest da je pretučen Selaković, totalno marginalan lik u bilo kojoj priči da bi neko imao razloga da ga napadne. Evidentno je koga će da optuže.Večeras na N1 je Dejan Ilić imao tačnu opservaciju. Sve do ovih protesta eskalacija je uvek odgovarala režimu. Sada ne shvataju da eskalacija više ne radi za njih, već je suprotno.
Kao da je piljara pored pijace, a ne predsedništvo. U fazonu pričuvaj mi ove kese dok ne odem još po luk i krompir.
Ти изузеци су мало више плаћени или им мањка образаU principu ko god me je video sa fotoaparatom je pokušao da sakrije lice uz par izuzetaka.
Da, ali im ne ide u prilog. Diže tenzije, oslobađa ljude na lokalu sve više i više.Mislim da sada idu na to. Evo bila vest da je pretučen Selaković, totalno marginalan lik u bilo kojoj priči da bi neko imao razloga da ga napadne. Evidentno je koga će da optuže.
Па да их казни Евролига...A sta radi ovaj Sport klub, kao generalni strajk, ali jbg, igraju Zverev, Partizan... pa to moramo da prenosimo.
Mislim, je*******o takav generalni strajk, tako onda svi mogu - ja bih da strajkujem, ali imam sastanak jbg... htedoh zatvoriti restoran, ali petak vece i lepo vreme, jbg..
Ja mogu..A što se Selakovića tiče ne mogu ni da zamislim da njega neko napadne.
Ma jok. Selaković.Ja mogu..
Bio sam u pravu. Fejk.Ma jok. Selaković.
Da je realna priča već bismo imali slike iz urgentnog. Fejk.
PETARMMa jok. Selaković.
Da je realna priča već bismo imali slike iz urgentnog. Fejk.
Да то сам и ја чуо да ће бити у истом маниру као и до сада. На то и рачунам.Ne znam sta da vam kazem, ne planiramo nasilje. Naprotiv, bice dosta redara da obezbedjuju sve