Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Treba gledati, da se vidi kako manipuliše. Kaže jedan student oni su nas verbalno napadali, mi smo bili mirni nismo se ni derali :)

@Vox91
mnogo problema ima sa alimentacijom. Često otac ne plaća, a majka neće da se bakće sa sudom. Znam par primera. Mada jeste ovo totalna glupost.

Ma kakvi, postupci za alimentaciju se završavaju za mesec, dva.. neće da plaća, šalje se presuda izvršitelju i ćao.

A može da se goni i krivično, ako i pored toga ne plaća, ali to je retko.. Neron je pukao skroz.

Ma kakvi, postupci za alimentaciju se završavaju za mesec, dva.. neće da plaća, šalje se presuda izvršitelju i ćao.

A može da se goni i krivično, ako i pored toga ne plaća, ali to je retko.. Neron je pukao skroz.
Ne kažem da je sud spor u tom slučaju, kažem da ima dosta žena koje ne žele da se bakću sa sudom da ne bi pogoršavale odnose sa bivšim partnerom već čekaju da plati.

"Svakoga dana na prosečno 139 mesta na teritoriji Srbije zaustavljate život, da niste u stanju da pustite ljude koji na jednom mestu ćute i nikome ne smetaju. Samo žele da uče. Pitali su nas da li mogu da drže knjige kod nas u jednoj prostoriji, a večeras su došli neki ljudi, ne znam ko su ti ljudi, samo znam da sam video osmeh od organizatora, željni krvi naše dece. Željni da napadnu našu decu. Bili smo strpljivi i pomirljivi, a neodgovorni političari iz opozicije planiraju nasilje 15. marta" - rekao je Vučić.

Zato je i postavio one nesrećne lažne studente da izazove reakciju studenata. Sad kad nije dobio ono što je očekivao priča kako studenti planiraju nasilje. Ako i bude nekakvog nasilja 15. marta jedini on može da bude odgovoran.

Mislim da je već postao opasan. Zna da ako padne ide ili u zatvor ili negde u egzil, možda u majčicu Rusiju, tako da već ne bira sredstva samo da opstane na vlasti.

"Svakoga dana na prosečno 139 mesta na teritoriji Srbije zaustavljate život, da niste u stanju da pustite ljude koji na jednom mestu ćute i nikome ne smetaju. Samo žele da uče. Pitali su nas da li mogu da drže knjige kod nas u jednoj prostoriji, a večeras su došli neki ljudi, ne znam ko su ti ljudi, samo znam da sam video osmeh od organizatora, željni krvi naše dece. Željni da napadnu našu decu. Bili smo strpljivi i pomirljivi, a neodgovorni političari iz opozicije planiraju nasilje 15. marta" - rekao je Vučić.

Zato je i postavio one nesrećne lažne studente da izazove reakciju studenata. Sad kad nije dobio ono što je očekivao priča kako studenti planiraju nasilje. Ako i bude nekakvog nasilja 15. marta jedini on može da bude odgovoran.

Mislim da je već postao opasan. Zna da ako padne ide ili u zatvor ili negde u egzil, možda u majčicu Rusiju, tako da već ne bira sredstva samo da opstane na vlasti.
Večeras na N1 je Dejan Ilić imao tačnu opservaciju. Sve do ovih protesta eskalacija je uvek odgovarala režimu. Sada ne shvataju da eskalacija više ne radi za njih, već je suprotno.

Ali nasilje ipak ne može ovo da reši (i ne treba). Ja ne znam da li u domenu teorije postoji mogućnost da neki od tužioca pokrene hapšenje Vučića? Razloga ima na pretek, a masa je na ulicama kao garant da će sve proći mirno.

To bi bilo idealan scenario. Ja ne znam da li tužioci shvataju svoju odgovornost? Da li su opušteni?

Poslednja izmena:
A sta radi ovaj Sport klub, kao generalni strajk, ali jbg, igraju Zverev, Partizan... pa to moramo da prenosimo.

Mislim, je*******o takav generalni strajk, tako onda svi mogu - ja bih da strajkujem, ali imam sastanak jbg... htedoh zatvoriti restoran, ali petak vece i lepo vreme, jbg..

Večeras na N1 je Dejan Ilić imao tačnu opservaciju. Sve do ovih protesta eskalacija je uvek odgovarala režimu. Sada ne shvataju da eskalacija više ne radi za njih, već je suprotno.
Mislim da sada idu na to. Evo bila vest da je pretučen Selaković, totalno marginalan lik u bilo kojoj priči da bi neko imao razloga da ga napadne. Evidentno je koga će da optuže.

Kao da je piljara pored pijace, a ne predsedništvo. U fazonu pričuvaj mi ove kese dok ne odem još po luk i krompir. 🤣🤣🤣

Mislim da sada idu na to. Evo bila vest da je pretučen Selaković, totalno marginalan lik u bilo kojoj priči da bi neko imao razloga da ga napadne. Evidentno je koga će da optuže.
Da, ali im ne ide u prilog. Diže tenzije, oslobađa ljude na lokalu sve više i više.

A što se Selakovića tiče ne mogu ni da zamislim da njega neko napadne.

A sta radi ovaj Sport klub, kao generalni strajk, ali jbg, igraju Zverev, Partizan... pa to moramo da prenosimo.

Mislim, je*******o takav generalni strajk, tako onda svi mogu - ja bih da strajkujem, ali imam sastanak jbg... htedoh zatvoriti restoran, ali petak vece i lepo vreme, jbg..
Па да их казни Евролига...

Осећа се да ово све улази у неку другу, конкретнију фазу.

Шта год да буде само да јуначки кругодвојкаши опет не одраде контрареволуцију са седи не наседај 2.0. То би био моментални крај.

Ne znam sta da vam kazem, ne planiramo nasilje. Naprotiv, bice dosta redara da obezbedjuju sve
Да то сам и ја чуо да ће бити у истом маниру као и до сада. На то и рачунам.

Само предвиђам да ће наредни потези режима, након тог највећег протеста испровоцирати нешто више.

Иначе, већ ово са смањењем или неуплаћивањем плата учитељима би у свесном друштву представљало црвену линију. Али ето, што каже Ломпар, ово су и даље све почетни облици солидарности.

Како вам звучи реченица: "Председник Србије је наредио да се смање плате српским учитељима зато што му се не свиђа њихов став о његовој власти"?

Размислите мало о томе. Какву реакцију од народа заслужује такав један потез, иначе узурпатора, власти? За мене, то је крај. То је крај гори и страшнији него било која окупација у историји. Томе се мора стати на пут свом расположивом силом.

Moram da se ubacim i nacestitam milosne majke Vajberu sto su ubacili da iskace reklama za Lili ako nekom cestitate Osmi mart.

Moracemo posle Srbije dalje po svetu da krenemo da sredjujemo stvari 😎

Vrh