Nije to upgradovani, to je prosek iz srednje škole.Ови апгрејдовани (2.0) Вучићеви студенти су чудо једно.
Nije to upgradovani, to je prosek iz srednje škole.Ови апгрејдовани (2.0) Вучићеви студенти су чудо једно.
Зато што ће они сутра бити министри и одлучиваће (и буквално) о нашим животима. Само је битно да завршимо да то буде у њиховом паралелном универзуму, који је при крају "градње".Ja ni ne znam šta ste se toliko raspisali o njima i ulazite u neke duboke analize..ukakeni vučićevi debilčići..
To ide u dubinu!Ja ni ne znam šta ste se toliko raspisali o njima i ulazite u neke duboke analize..
Kad budemo znali tacno kako to treba da izgleda, tad ce sve ovo i biti gotovo. Zato je u ovom trenutku to najbitnije pitanje.Нико му ни не тражи власт. Тражи се да све институције раде свој посао, и у том случају ће се врло брзо десити све што треба да се деси.
Како ће то у пракси изгледати врло је велика непознаница, јер подразумева да нека скупштинска већина подржи прелазну владу, тужилаштво и судство, али то је најмање немогућ сценарио по мом мишљењу.
Za to je stručna..To ide u dubinu!
Zato nas Hulja verovatno pobedjuje, mada bih naravno voleo da ne.Нико му ни не тражи власт. Тражи се да све институције раде свој посао, и у том случају ће се врло брзо десити све што треба да се деси.
Како ће то у пракси изгледати врло је велика непознаница, јер подразумева да нека скупштинска већина подржи прелазну владу, тужилаштво и судство, али то је најмање немогућ сценарио по мом мишљењу.
A u poslanickom klubu su Kebare i Atlagici bas da bi se sprecio takav scenario. Mada ko zna.Посланички клуб СНС има 112 посланика, ко зна какви све договори су могући, уколико са правих места дође до правих позива.
Samo Ambasada moze da uputi takav poziv.Посланички клуб СНС има 112 посланика, ко зна какви све договори су могући, уколико са правих места дође до правих позива.