Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Grupa studenata najavila je danas formiranje udruženja "Studenti 2.0" u cilju okupljanja studenata širom Srbije koji se zalažu za povratak na fakultete.

Studenti 2.0 ahhahahahahahahahahaagaa

Kakav je to tvrdokorni kriminal. Sve sto i jednog jedinog trenutka rade je samo i iskljucivo okrenuto svom dzepu, uticaju i sujeti. Kolike pare, a kakva jadna banda. Glupi, beskrupulozni...i iz nekog razloga, po pravilu, jako je***o ruzni.

На питање жене која је изнела свој проблем да не може да брине о својим старим родитељима, председник Вучић је рекао да ће држава помоћи да се оснује геронтослужба.
Председнику Вучићу су грађани изнели и друге проблеме, као што је проблем са школом у Појатама због пуцања крова, који прокишњава, због чега 55 ученика мора да седи током наставе у трпезарији уместо у учионицама и најавио да ће се видети како држава може да помогне.

On uopste nije gotov. On zna kako narod razmislja i zna koji je to talog i nudi im resenja ili lazi bliske njihovom poimanju sveta.

Sta mislite sta ce se pre desiti:
1. Jedan od tuzilaca podize optuznicu protiv Vucica za XXX krivicno delo.
2. Neko iz SNS javno prelece i optuzuje Vucica za XXX krivicno delo
3. Vucic odlazi iz zemlje(ako ima gde kukavac :D ), citirajuci "obojenu revoluciju, strane placenike, domace izdajnike, zivela Srbia"
4. Harakiri

Psiho koji ima milijardu evra ismeva coveka bez ruke zbog 300din...
da li je ovo realno sve mu j***m??

pa kakav bolid i smrad treba da budeš da jos uvek glasaš za ovog psiha??

Poslednja izmena:
Sve, ali sve moramo sami i bolje je tako. Sve ispočetka.

Posle RTS-a, Hepija, Pinka i ekipe, spaliti i N1 i zabraniti.

Ovo je njihov prenos veličanstvenog dočeka ljudi koji su pešačili 80 km.

1000023440.jpg
1000023441.jpg

Novi Sad gori, a N1 se češlja.

Ne treba nam niko više, imamo internet i društvene mreže, terajte se u k***** kolektivno, da li primali plate od naše države ili stranih.

DIY!

Dal si ti brate realan, pa bukvalno ceo dan su imali ukljucenja uzivo sa šetnje,
Juce i danas prepodne mi je radio n1 i tacno svako malo ukljucenje sa lica mesta dok setaju!
I to je bukvalno jedna od malo televizija koja ce prikazati zaj docek,
stvarno ne kapiram sta ti treba to?

Poslednja izmena:
Ja đilasov bot?
Ti si skroz puko lol

Pa bukvalno sam ga svaki dan letos pljuvao zbog onog debilnog satro bojkota letos...

Iskvarcani krimos kod debelog klosara za sat vremena pocinje, no nikoga to vise ne zanima. Gotovi su zajedno!

Pogledajte ovu facu, pogledajte ovaj dres. I ovoga je N1 krenuo da gura u poslednje vreme, jel oni misle da ljudi ne pamte, ne razumem? Pogledaj samo zapecenog majmuna u januaru, ne moras ni da ga slusas.

1000023445.jpg

Ovaj je odlepio totalno,
al dobro bar ne apstinira više, i to je neki napredak...

Psiho koji ima milijardu evra ismeva coveka bez ruke zbog 300din...
da li je ovo realno sve mu j***m??

pa kakav bolid i smrad treba da budeš da jos uvek glasaš za ovog psiha??
Narod je takav.
A N1, N1 ima svoje interese koji nisu nasi interesi .

Nego mršava reakcija danas bila na incident kod medicinskog (bar koliko sam ja video, možda mi je promaklo), na to se mora paziti da se ne osokole.

Iskvarcani krimos kod debelog klosara za sat vremena pocinje, no nikoga to vise ne zanima. Gotovi su zajedno!

Pogledajte ovu facu, pogledajte ovaj dres. I ovoga je N1 krenuo da gura u poslednje vreme, jel oni misle da ljudi ne pamte, ne razumem? Pogledaj samo zapecenog majmuna u januaru, ne moras ni da ga slusas.

Pogledajte prilog 227854
Mogao je bar 7 dana da sačeka da malo izbledi, izgleda ko one dekice sto jure dvadesetogdišnjakinje po Azurnoj obali.

Evo pratim paralelno uzivo.

Studenti polazu vence na zgradu zeleznicke stanice koje su nosili 80 km (uzivo pratim na jutjubu, slika dole), a na n1 izuzetno bitan govor milivojevica koji ima 1,3 posto glasova, ako i toliko (slika gore).

1000023450.jpg

Sve, ali sve moramo sami i bolje je tako. Sve ispočetka.

Posle RTS-a, Hepija, Pinka i ekipe, spaliti i N1 i zabraniti.

Ovo je njihov prenos veličanstvenog dočeka ljudi koji su pešačili 80 km.

Pogledajte prilog 227850Pogledajte prilog 227851

Novi Sad gori, a N1 se češlja.

Ne treba nam niko više, imamo internet i društvene mreže, terajte se u k***** kolektivno, da li primali plate od naše države ili stranih.

DIY!
Само КТВ Бајо мој :cool:

Evo sad su preuzeli signal sa jutjub kanala, nemaju svog kamermana, o sve ti je***. Klosari.

1000023451.jpg

Koliko je samo klosarski sto u danasnje vreme, gde svaka kuca ima do 10 kanala i internet prisustvo, ovaj dogadjaj nije imao konstantan uzivo prenos? Hvala onom decku i njegovom krompir kvalitet strimu sto je izvadio stvar. Ne gledam televiziju godinama, ali nisam znao da je bas toliko nizak nivo.

Vrh