Bas gledam to od danas,snimaju ih u krupnom planu, klinci u kolima hladni kao spricer, odradili zadatak i cekaju da ih pokupe zandari pa paljba kuci, nikakv strah nikakva emocija.Nego mršava reakcija danas bila na incident kod medicinskog (bar koliko sam ja video, možda mi je promaklo), na to se mora paziti da se ne osokole.
Јбг, бројчано преимућство је на страни баба и деда, али опет, они пре могу да воде сеоски рат...
Ivo Andrić je u knjizi "Znakovi pored puta" zapisao da je prolazeći BiH sreo čoveka koji je izgovorio kletvu "Dabogda imao svrabljiv tur i kratke nokte!" Za ovoga što se iživljava nad invalidom, kome ne persira i koga ponižava je poseban krug pakla, nadam se, namenjen...ali ovu masu tapšača koji veselo aplaudiraju kad on "poentira" sa što se "stis'o" za 300 din. e njima od srca želim da imaju te svrabljive turove ali dabogda imali obe ruke kao ovaj onu koju je izgubio na poslu (ako sam dobro razumela) ili imali obe sa kvadriplegijom i mnoštvo muva. Njima šta god u životu da se dogodi, malo je."Da Vam kažem predsedniče, saslušajte me": Penzioner sa invaliditetom pokušao da vodi dijalog s Vučićem
Jedan čovek sa invalididetom, koji je na poslu ostao bez desne ruke, pokušao je da predsedniku države tokom njegove posete Rasinskom okrugu predstavi kako to u praksi izgleda povećanje penzije od 11 odsto, kada neko za svoj invaliditet dobija pomoć od tek nešto više od 8.000 dinara mesečno.n1info.rs
Psiho koji ima milijardu evra ismeva coveka bez ruke zbog 300din...
da li je ovo realno sve mu j***m??
pa kakav bolid i smrad treba da budeš da jos uvek glasaš za ovog psiha??
Ne samo član, već i komšija. Verovatno se svi znaju međusobno.Ivo Andrić je u knjizi "Znakovi pored puta" zapisao da je prolazeći BiH sreo čoveka koji je izgovorio kletvu "Dabogda imao svrabljiv tur i kratke nokte!" Za ovoga što se iživljava nad invalidom, kome ne persira i koga ponižava je poseban krug pakla, nadam se, namenjen...ali ovu masu tapšača koji veselo aplaudiraju kad on "poentira" sa što se "stis'o" za 300 din. e njima od srca želim da imaju te svrabljive turove ali dabogda imali obe ruke kao ovaj onu koju je izgubio na poslu (ako sam dobro razumela) ili imali obe sa kvadriplegijom i mnoštvo muva. Njima šta god u životu da se dogodi, malo je.
Kakvo je to sociopatsko ponašanje bez trunke obzira prema ovom čoveku koji čak i da je njihov član, ne zaslužuje ovakav tretman?!
Note to myself: Ovog treba da se setim kad god dobijem i trunku empatije prema tapšačima (u smislu ko zna kakva ih je muka naterala)!
To je mentalni sklop coveka koji podrzava totalitarni rezimIvo Andrić je u knjizi "Znakovi pored puta" zapisao da je prolazeći BiH sreo čoveka koji je izgovorio kletvu "Dabogda imao svrabljiv tur i kratke nokte!" Za ovoga što se iživljava nad invalidom, kome ne persira i koga ponižava je poseban krug pakla, nadam se, namenjen...ali ovu masu tapšača koji veselo aplaudiraju kad on "poentira" sa što se "stis'o" za 300 din. e njima od srca želim da imaju te svrabljive turove ali dabogda imali obe ruke kao ovaj onu koju je izgubio na poslu (ako sam dobro razumela) ili imali obe sa kvadriplegijom i mnoštvo muva. Njima šta god u životu da se dogodi, malo je.
Kakvo je to sociopatsko ponašanje bez trunke obzira prema ovom čoveku koji čak i da je njihov član, ne zaslužuje ovakav tretman?!
Note to myself: Ovog treba da se setim kad god dobijem i trunku empatije prema tapšačima (u smislu ko zna kakva ih je muka naterala)!
Ma kakav Kremlj, trenutno i zapad drži vlast Vučiću. Oni će podržati opoziciju koja će im obećati iste stvari koje im daje Vučić. To su litijum, Kosovo, mladi ljudi. Dok ne dobiju garancije od naredne vlasti, neće ih podržati. Oni se najviše plaše neke poštene vlasti, sa pravim intelektualcima, koji bi želeli da urede državu u skladu sa interesima Srbije.
To su tipicni ljudi iz naroda koji se raduju kad cuju da komsijina zena ima rak.Ne samo član, već i komšija. Verovatno se svi znaju međusobno.
Ali oni su urlali i na oca koji je izgubio dete u naprednoj fabrici.
Tako je. Zapad se tako ponada u svakoj koloniji. Zapad nikada nece podrzati vladu koja bi u centru paznje imala nase interese. Zapad ce sabotirati ispunjenje studentskih zahteva da bi sacuvali Hulju.Ma kakav Kremlj, trenutno i zapad drži vlast Vučiću. Oni će podržati opoziciju koja će im obećati iste stvari koje im daje Vučić. To su litijum, Kosovo, mladi ljudi. Dok ne dobiju garancije od naredne vlasti, neće ih podržati. Oni se najviše plaše neke poštene vlasti, sa pravim intelektualcima, koji bi želeli da urede državu u skladu sa interesima Srbije.
Ovaj režim drže Srbi, a Srbi gledaju šta kaže Zaharova i Bocan Harčenko. Nikoga po Srbiji ne zanima šta kažu u Briselu.Tako je. Zapad se tako ponada u svakoj koloniji. Zapad nikada nece podrzati vladu koja bi u centru paznje imala nase interese. Zapad ce sabotirati ispunjenje studentskih zahteva da bi sacuvali Hulju.
Zasto?
Zato sto zapadu trebaju resursi koje je @Koniljo pomenuo.
Kini treba mesto gde ce da uzme profit od investicija i ds udomi svoje gradjevinare.
Rusiji treba pol podrska i trziste za gas.
Ali zapadu trebaju resursi.
Реално и то што прича Захарова је трла баба лан, а Боцан је нешто тих.
Sad naleteh na klip sa njihove televizijeСамо КТВ Бајо мој