Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Moj drugar predaje fizičko u osnovnoj i kaže da su danas izglasali potpunu blokadu i ne rade uopšte, dosad su radili 30 min..

Kaže i da 60 i nešto % škola ne radi uopšte, a u 30% su časovi skraćeni.

Tako da Đukić-Dejanović debelo laže da je u 94% škola sve ok..

Nisam ispratio sta je bilo u Batajnici, znam da su tamo radikali i SNS prilicno ukorenjeni nazalost...
Pa izgleda da više nisu toliko,
Švedski astal su im priredili, ima po netu...

Nisu mi jasne botine koje su pretile nekim građanskim ratom ili kako će nekim "neutralnima" da "prekipi" lol

A počinjem da dobijam informacije i da se u muriji više i ne kriie nezadovoljstvo žvalom i radikalima...

stopalo.jpg

:)

Potezi ocajnika. Botina godinama troluje po mrezama kao objektivan kriticar vlasti. Napokon se pokazao.

Čudi me da više forumaša nije komentarisalo ovo. Ovo je stvarno nadrealno. Njihov govor, njihova odeća, Kadirov, Ruska zastava, Čečenska, grb ovaj, grb onaj, sklepani stolovi za kojima sede, lik pored koji ćuti i diže papire da ispadne kao da radi nešto, telefon im služi kao kamera i tresu ga non stop, prostorija u kojoj su, oklembešena zastava, muzika na kraju, slideshow... 🤣 Ma ceo nastup je komedija bogte. 🤣 Ja ne mogu da verujem da je ovaj Miša toliko glup. On i sve vezano za njega je kao iz nekog skeča. On sam, njegove priče, njegove ideje, njegove odvale... 🤣

Kakav fenomen od čoveka bogte.
Onaj Bihali je bar čista dijabola, ono, psihopata i plaćenik bez morala i obraza. A Miša... ne znam stvarno, Miša Vacić je stanje uma. 🤣

Čudi me da više forumaša nije komentarisalo ovo. Ovo je stvarno nadrealno. Njihov govor, njihova odeća, Kadirov, Ruska zastava, Čečenska, grb ovaj, grb onaj, sklepani stolovi za kojima sede, lik pored koji ćuti i diže papire da ispadne kao da radi nešto, telefon im služi kao kamera i tresu ga non stop, prostorija u kojoj su, oklembešena zastava, muzika na kraju, slideshow... 🤣 Ma ceo nastup je komedija bogte. 🤣 Ja ne mogu da verujem da je ovaj Miša toliko glup. On i sve vezano za njega je kao iz nekog skeča. On sam, njegove priče, njegove ideje, njegove odvale... 🤣

Onaj Bihali je bar čista dijabola, ono, psihopata i plaćenik bez morala i obraza. A Miša... ne znam stvarno, Miša Vacić je stanje uma. 🤣
Ovaj u sredini je nadrealniji od Vacića. Malo je ljudi koji su mi izazivali toliko gadjenje kao taj lik.

Hahahaha too too! 🤣

Sad gledam njegove bisere i slike po Guglu i naletim i na tu. Pokid'o sam se. 🤣

Kakav je to klovn bogte! 🤣

1674408320-bg-misa-vacic-ijk20230122-135542711.mxf_.00_00_07_23.Still002-1200x800.jpg

Imao sam silom prilika u jednom gradu u Vojvodini dosta vremena da razgovaram sa ljudima koji su bili sa Firerom i tom ekipom. Uvek sam imao argumentaciju da naš narod istorijski može samo da se suprotstavlja nacističkim idejama. S vremenom su ti moji mladi prijatelji izmenili stavove. Npr. ovaj Bihali ni porodično, ni po poreklu ne bi smeo da se pajta sa ljudima kao što je Firer, ali šta da se kaže kada su to pojave koje se sreću u celom svetu. Obrazovanje je jedini lek za društveno nenormalne stavove.

Vrh