Да ли имаш извор за то који потврђује твоју тврдњу? Колико ја знам, готово су сви просветари и народ уз студенте, осим пар подгузних мува, као попут директора Јовине гимназије у Новом Саду кад је закључао зграду да ученици у њу не могу да уђу. Заборавио си да је био генерални штрајк 27. јануара. Скоро се цела Србија дигла, што значи да су уз студенте и за промене.
E Noki digresija, da li dostavljači Wolta dobiju 100% iznosa bakšiša datog kroz aplikaciju?^ Živim u Železničkoj 4 iskren, dobrodušan momak koji ništa o sebi ne krije od šire javnosti...
Trema može svakog ovako da prodrma al fakat je neka dobrica.
E Noki digresija, da li dostavljači Wolta dobiju 100% iznosa bakšiša datog kroz aplikaciju?
Jedino tako ostavljam, ali nešto ne verujem Woltu tek tako.
Hvala. Menjam praksu.Da... al imaj u vidu da im agencija uzima po 6 ili 7k na svakih 15 dana (i taj -6000 sa kojim startuju svakih 15 dana obuhvata i bakšiš!)
Zato je ipak bolje na ruke dati.
Исти ниво непријатељства као према СНС. Исте методе борбе.To je jedino pravo koje postoji. Pravo jačega.
U međunarodnoj politici.
Mogu ja sa tobom da se složim da nešto nije pravedno (Kosovo i Metohija), ali to je na nivou pojedinca. Kao što mislim da nije pravedna ruska agresija na Ukrajinu i mislim da treba da vrate svu teritoriju Ukrajini. Ali na kraju će snaga jačeg da odredi ishod.
Samo pravo jačega.
Nema se snage.Исти ниво непријатељства као према СНС. Исте методе борбе.
Kraj Å¡trajka u Å¡kolama, sindikati potpisali kolektivni ugovor
Ministarka prosvete Slavica ÄukiÄ DejanoviÄ i predstavnici tri reprezentativna sindikata potpisali su poseban kolektivni ugovor o izmenama i dopunama ...biznis.rs
Moratorijum na strajk.
Moratorijum na štrajk, tri od četiri sindikata obrazovanja u Srbiji potpisala Kolektivni ugovor
Predstavnici tri od četiri reprezentativna sindikata u obrazovanju i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović potpisali su u četvrtak u Vladi Srbije Poseban kolektivni ugovor za zaposlene u osnovnim i srednjim školama i domovima učenika. Time je, piše Radio-televizija Srbije (RTS), uveden...www.slobodnaevropa.org: Славица Ђукић Дејановић и три репрезентативна синдиката потписали колективни уговор. Уведен мораторијум на штрајк
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић и представници три репрезентативна синдиката потписали су посебан колективни уговор о изменама и допунама посебног колективног уговора за запослене у основним и средњимwww.nspm.rs
Tesko da je bio test. U zadnjih mesec dana ocigledno bio si na Akademiji starih egzekutora koju organizuje Atlantska Patriotska Uprava Demokratske stranke. Neretko su ljudi iz DS bili vece patriote od raznih laznih iz Srs, LDP i SpsSamo da napišem da je ovo danas bio test. Izmestio sam se u ulogu desničara na ~ sat i po vremena. Dobro sam. i nalog je u sigurnim rukama.
Što se lajkova tiče... ne štede lajkove forumaši, dopao im se novi Noki jasno šta se više u Srbiji isplati biti... i dalje...
Ja pričam o ovom veku.
Možeš jadikovati koliko hoćeš to je prošlost, a činjenica je danas da NATO ode sa Balkana novi balkanski ratovi bi izbili za nedelju dana.
Ja nisam kriv za bombardovanje. Mogli smo to da izbegnemo, oni koji su vodili Srbiju tu deceniju.
Ne znam gde si mene uvukao u celu ovu priču...Interesantno je kako je i tebi i Sodarcu bilo potrebno oko sekund vremena da vas trigeruje Informer sa sve njihovom intrepretacijom, dok se ne obazirete na Tuska i slične naslove. I sve to nakon što je Sodarac proglasio moratorijum na EU/Rusija teme.
Za nas je bitno da ne budemo trava ispod slonova. Klatno između dva tasa.2004. je ovaj vek? Ili grešim? Jel bio tad NATO na Balkanu ili nije? To se ne važi?
Interesantno je kako je i tebi i Sodarcu bilo potrebno oko sekund vremena da vas trigeruje Informer sa sve njihovom intrepretacijom, dok se ne obazirete na Tuska i slične naslove. I sve to nakon što je Sodarac proglasio moratorijum na EU/Rusija teme.
Apropo toga kako se Sovjetski Savez odnosio prema nekim članicama Varšavskog Pakta. Sve po zasluzi. I rumunske, i mađarske, i čehoslovačke divizije su jurišale na SSSR gde je pobijeno 25 miliona ljudi. Izvukli su se sa malim kaznama.
Ne znam gde si mene uvukao u celu ovu priču...
A i nikad ja nisam proglasio moratorijum vec da bi se trebalo udruziti protiv zajednickog neprijatelja...
E sad to je malo teže pošto je nažalost jos uvek veliki deo zapadofoba i dalje slepo zaljubljen u žvalu (mislim na opstu populaciju ne na forum),
al opet sa onima koji nisu se može i mora sarađivati na skidanju istog,
a posle kom opanci tom i džeri...
Nego sto smo onda mi kaznjeni instaliranjem antisrpskog komunizma od strane sssr-a?
Kolko se secam mi nismo jurisali...
Ja hteo isto da pitam........ne bi me cudilo da je jednostavno............. na slobodiJel zna neko šta bi s ovom SNS gadurom? Otkako je "privedena" nije bilo nikakvih vesti o njoj.
A što se tiče oborene devojke, ovo je najsvežije što nađoh, od pre 4 dana:
Univerzitetski klinički centar Srbije saopštio je da je studentkinja, koja je juče povređena na Novom Beogradu kada je na nju tokom protesta vozilom naletela ženska osoba, dobrog opšteg stanja i da je sa jedinice intenzivnog lečenja prebačena na odeljenje.
U saopštenju UKC Srbije se navodi da je pacijentkinja, koja je juče povređena na Novom Beogradu kada je na nju tokom protesta vozilom naletela ženska osoba, svesna, komunikativna i dobrog opšteg stanja.
Dodaju da se očekuje da će naredna dva do tri dana biti otpuštena iz bolnice., objavio je RTS.
Pa nije ni sad došlo, osim komentarisanja kepecove trbuhozborke,Pa tebe sam uvukao zbog toga što se nije pričalo o Rusiji/Putinu/EU od kad si ti rekao da treba da se fokusiramo na našeg unutrašnjeg neprijatelja (podržavam). Jer ovako očas posla dođemo do tema za koje možda nije vreme.
Ne bih se složio da je SSSR instalirao komunizam. Jesu pomogli, možda ništa manje od Čerčila, ali i dalje je to bio unutrašnji proces u Jugoslaviji. Da su sovjeti bili toliko uticajni, ne bi se Tito i Partija tako lako otklonili od istih.
Stvarno ne vidim poentu otvaranja ovih tema sada (jesu važne teme samo ne za ovaj trenutak) i mislim da je tema bila čistija dok je fokus bio jasan. A svi ćemo znati kad se promeni odnos stranaca prema vlasti, bilo to iz Rusije, EU ili SAD. I tad možemo da se dohvatimo ovih tema, ko nam želi dobro, ko nas iskorišćava, šta je dobro za Srbiju, a šta nije.
У Србију је на руским тенковима стигло ослобођење од нацизма.Pa nije ni sad došlo, osim komentarisanja kepecove trbuhozborke,
a sto je tebe iz nekog bizarnog razloga trigerovalo...
U srbiji je komunizam dosao na ruskim tenkovima al ajd,
tek posle jace stupaju drugi koji nas vade iz toga bez da scenarija koji je bio u ostalim drzavama istocne evrope - sto je po meni bila greska jer da smo ostali pod tom šapom sad bi bili gori rusofobi od poljaka...
Ne znam samo koje jurisanje su imali česi pa su fasovali a ni poljaci koje su ovi okupirali i to zajedno sa hitlerom kao saveznici...
Bilo kako bilo, vratimo se temi...
Od direktne podrske nekih spoljnih faktora žvalavom režimu ovde nažalost ne možemo pobeći...
I komunizam na celu sa hrvatom titom i planom kominterne za unistavanje srpske hegemonije i burzoazije...У Србију је на руским тенковима стигло ослобођење од нацизма.
Заиста дивна замена теза.