Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Msm da je tu najveci problem koliko radikalski režim u srbiji zabriga za živote, bezbednost i prava srba tamo...

Mislim da imaš pravo donekle, ali sve suprotno priznaju ne bi donelo promeni stava EU i promenu narativa relativizacije u kojoj kad Kurti uradi nešto mimo dogovorenog, uvek su odgovorne dve strane, a kad su zaista odgovorne dve strane, odgovorna je Srbija.

Mislim da imaš pravo donekle, ali sve suprotno priznaju ne bi donelo promeni stava EU i promenu narativa relativizacije u kojoj kad Kurti uradi nešto mimo dogovorenog, uvek su odgovorne dve strane, a kad su zaista odgovorne dve strane, odgovorna je Srbija.
Tu je problem sto kurti radi ono sto je dogovoreno sa zvalom tj sto je aminovala srpska vlast,
ja bih prvo počeo od toga...

UN? Nebitno.

Vidiš da su nas bombardovali bez UN. Sutra Tramp može i da ugasi UN.

Ok onda priznajemo, prava nema, vlada pravo jačeg. Mi treba da se povinujemo i to je suština politike. Pitanje je samo kad ćemo i sami doći na red Trampu, u kom tačno hiru će nas zakačiti... Klintonove smo gledali i osetili njihovu srdžbu.

Ako jeste izgubljeno ide ono čuveno matijabećkovićevsko pitanje, zašto nam ga traže?
To je važilo do pre 12god vise ne obzirom da je aca srbin u naše ime skoro sve dao!
Ostalo je školstvo i donekle zdravstvo i to je to...

Formalno priznanje niko i ne trazi vec nesto slicno sporazumu dve nemacke sto je od prilike ono sto stoji u FR-NE planu koji je žvala prihvatio i sproveo..

Значи имају времена за то, али са оваквом влашћу, сумњам да ће то глатко ићи.

Рекло би се да је отишло више из државе.
Najveci problem je sto necemo imati generalni strajk.
Nema uslova za to.
Narod to nece. Prosvetari su izgleda pristali na HUljine uslove.

Narod bi da studenti donesu slobodu i pravdu na tanjiru.

Pa gde je onda naša država?
Što mu pomaže jos u tome?
Ima za Hulju mnogo posla jo.
- zavrsnica oko predeje KOsova
- litijum
- podrska Izraelu (municija)
- podrska Ukrajini (municija)

Sama podrska Izraelu je dovoljan razlog da ga drze. Zamislite da na vlast ovde dodju neki koji se gnusaju genocida.
Mi smo jedna od 3-4 zemlje na svetu koja ne osudjuje Izrael u skupstini UN.

Ok onda priznajemo, prava nema, vlada pravo jačeg. Mi treba da se povinujemo i to je suština politike. Pitanje je samo kad ćemo i sami doći na red Trampu, u kom tačno hiru će nas zakačiti... Klintonove smo gledali i osetili njihovu srdžbu.
To je jedino pravo koje postoji. Pravo jačega.

U međunarodnoj politici.

Mogu ja sa tobom da se složim da nešto nije pravedno (Kosovo i Metohija), ali to je na nivou pojedinca. Kao što mislim da nije pravedna ruska agresija na Ukrajinu i mislim da treba da vrate svu teritoriju Ukrajini. Ali na kraju će snaga jačeg da odredi ishod.

Samo pravo jačega.

To je važilo do pre 12god vise ne obzirom da je aca srbin u naše ime skoro sve dao!
Ostalo je školstvo i donekle zdravstvo i to je to...

Formalno priznanje niko i ne trazi vec nesto slicno sporazumu dve nemacke sto je od prilike ono sto stoji u FR-NE planu koji je žvala prihvatio i sproveo..

Ja kao iskreni desničar sam protiv tog sporazuma, nije trebalo prihvatiti i obavezati se na Šolc Makron ultimatum.

Mislim da važi i danas jer ga traže da Srbija difne ruke, traže da ne pružamo otpore njegovom priznanju u međunarodnim organizacijama. Žele da još 100 država prizna kosovo, da zaustavimo diplomatsku aktivnost po tom pitanju... Žele kosovo u UN itd.

Ja kao iskreni desničar sam protiv tog sporazuma, nije trebalo prihvatiti i obavezati se na Šolc Makron ultimatum.

Mislim da važi i danas jer ga traže da Srbija difne ruke, traže da ne pružamo otpore njegovom priznanju u međunarodnim organizacijama. Žele da još 100 država prizna kosovo, da zaustavimo diplomatsku aktivnost po tom pitanju... Žele kosovo u UN itd.
Pa mi smo se tim planom obavezali da ne pravimo otpore, tako da to vise ne traže...

Kosovo u UN ionako ni najmanje ne zavisi od nas...
Jbg zakopo nas Aca srbin uz pomoć tome domaćina, ironija sudbine...

Mogu ja sa tobom da se složim da nešto nije pravedno (Kosovo i Metohija), ali to je na nivou pojedinca. Kao što mislim da nije pravedna ruska agresija na Ukrajinu i mislim da treba da vrate svu teritoriju Ukrajini.

Kad bi za Kosovo pokazao deo sentimenta koji imaš prema istoku Ukrajine, možda bi nas neko sa zapada ozbiljno primetio kao državu koja drži do sebe što je i koren reči država.

Ima za Hulju mnogo posla jo.
- zavrsnica oko predeje KOsova
- litijum
- podrska Izraelu (municija)
- podrska Ukrajini (municija)
Sve osim litijuma je odradio...
Obzirom da svedocimo upravo tome da je izgubio sve konce koje je 12god drzao, više ništa nece moci da odradi (jer mu se moć drastično okrnjila)...

Jel vazi Solc Makron ultimatum ako su pale i Solcova i Makronova vlada? :)

Ноки репрограмиран, или ликвидиран и риплејсован :)

Sve osim litijuma je odradio...
Obzirom da svedocimo upravo tome da je izgubio sve konce koje je 12god drzao, više ništa nece moci da odradi (jer mu se moć drastično okrnjila)...
Pa rat u Rusiji ce potrajati.
A Izrel ide na Iran I jemen.

Kada SAD i ostali daju zvanicnu izjavu da podrzavaju studentske zahteve mozemo da se nadamo.
Do tada nista.

Narod to nece. Prosvetari su izgleda pristali na HUljine uslove.
Да ли имаш извор за то који потврђује твоју тврдњу? Колико ја знам, готово су сви просветари и народ уз студенте, осим пар подгузних мува, као попут директора Јовине гимназије у Новом Саду кад је закључао зграду да ученици у њу не могу да уђу. Заборавио си да је био генерални штрајк 27. јануара. Скоро се цела Србија дигла, што значи да су уз студенте и за промене.

Poslednja izmena:
Samo da napišem da je ovo danas bio test. Izmestio sam se u ulogu desničara na ~ sat i po vremena. Dobro sam. 😊 i nalog je u sigurnim rukama. 🙂

Što se lajkova tiče... ne štede lajkove forumaši, dopao im se novi Noki 😁 jasno šta se više u Srbiji isplati biti... 😁 i dalje...

Vrh