Navodno danas poslepodne.Liči na
https://www.google.com/maps/@44.7745924,20.4136174,3a,75y,149.99h,99.43t/data=!3m7!1e1!3m5!1sye-lv7SaY1xprmmHdWl70A!2e0!6shttps://streetviewpixels-pa.googleapis.com/v1/thumbnail?cb_client=maps_sv.tactile&w=900&h=600&pitch=-9.433104967910111&panoid=ye-lv7SaY1xprmmHdWl70A&yaw=149.98992514717483!7i13312!8i6656?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDExMC4wIKXMDSoASAFQAw==
Ako je ovo, to jeste na BB. Kada je snimljeno?
Није нас нико заразио ничим, него су то чињенице. Србе генерално боли к***** за било шта осим да њиховој гузици топло и удобно. И кад сте већ сви тако равнодушни према отимачини доброг дела територије, шта вас боли к***** за остатак земље?Zarazio vas MC svojom propagandom i glupošću.
Koliko retardiran i ogavan treba biti da mrziš nekoga što želi da za letovanje, o svom trošku, ide van usrane Srbije... Zamisli bezobrazluka, Srbin radi ko rob cele godine i onda uzme SVOJE pare i odluči da vidi malo sveta, malo dalje od usranih Zlatibora i Budvi... Sram ga bilo, odma da se donese zakon o naplati putovanja u sve zemlje osim bratskih - Rusije, Kine, Severne Koreje, Sirije, UAE i Avganistana.
Jeli, Srbine, koliko godina ti imaš?Није нас нико заразио ничим, него су то чињенице. Србе генерално боли к***** за било шта осим да њиховој гузици топло и удобно. И кад сте већ сви тако равнодушни према отимачини доброг дела територије, шта вас боли к***** за остатак земље?
Оће да иде на море, који ће онда патак на протесту. Увек има паметнијих ствари него да се бори за било шта. Оћу и ја да ладим гузицу, боли ме уво за неки устав и за правну државу.
Резоновање на нивоу "бунићу се за оно што је мени битно, оно што је другима битно је идиотски и они су малоумни".
Какво ложење на Косово? О чему ти причаш? Ја се ложим на устав и међународно право. А на шта ћу ја да "губим време" је моја ствар. Ви овде шиљите пају патка, дерете се једни на друге и дође вам један Перкан и развали вас као децу на игралишту. Не можете да поднесете да неко другачије мисли. Не залажете се ви ни за какву демократију. Само да буде по вашем. Не смета вам вучић зато што влада како влада, него зато што бисте ви да тако владате.Pa koliko, aj napiši... ?
Pitam pošto se na Kosovo lože samo klinci, besposličari i političmari. I mafija u raznim oblicima. Obični radni ljudi nemaju ni vremena ni energije da gube na tu šarenu lažu i oruđe za masovno zaglupljivanje i zamajavanje.
I sta bi ti radio da si premijer?Ви разглабате о овој теми не знам како, а ствар је прилично јасна.
Трамп ће кренути јако, отвореним ђоном. Неће више бити седења на две, три, десет столица. Ми се налазимо у зони утицаја запада. Окружени смо НАТО земљама и Четвртим Рајхом.
Русија је овде битна као и лањски снег. Вучић тактизира само зато што му је гласачко тело русофилско. Он иначе нема проблем да мења оријентацији ако ће му то донети сигурност и више кинте.
Већи проблем ће бити односи са Кином. Трамп је Кину ставио на прво место, што се тиче стратешких ривала. Зна се колики су утицај овде изградили, и он ће сигурно кренути у неутрализацију тог статуса.
Сад, како ће вучић одиграти на све то, и да ли ће моћи да се измигољи, то је питање времена. Мислим да нема неке шансе, јер су у питању озбиљне главе, а једино питање је колико далеко је спреман да иде у покушају да сачува власт. Да ли ће и цео народ повући у изолацију и евентуалан рат? Не би ме зачудило.
Odavno ih je poslao. Dodik oterao mlade iz RS za Njemacku, a Silajdzic, Lagumdzija i Bakir ove iz musl.dela Federacije. Kad se setim koliko smo mi dno, Bosna jos vece dno. Bukvalno takmicenje.Da im pošalje birače kao nama.
Nije ceo grad, ali Autokomanda na 24 sata, 27. januara.Treba studenti da blokiraju ceo grad na ceo dan nakon ovog gazenja.
I mi treba da ih podrzimo u tome.
Какво ложење на Косово? О чему ти причаш? Ја се ложим на устав и међународно право. А на шта ћу ја да "губим време" је моја ствар. Ви овде шиљите пају патка, дерете се једни на друге и дође вам један Перкан и развали вас као децу на игралишту. Не можете да поднесете да неко другачије мисли. Не залажете се ви ни за какву демократију. Само да буде по вашем. Не смета вам вучић зато што влада како влада, него зато што бисте ви да тако владате.
Прво вас пар букача овде се договорите за шта се борите, шта су за вас црвене линије, па крените даље. Жив био.
Наравно да сам против вучића, али сам исто тако против селективне борбе за правду и истину. Смета им што је вучић суспендовао устав на територији уже Србије, али кад је у питању Космет, то је онда "реално стање на терену". Реално стање на терену је и да је на жалост, већина и даље за хуљу.Ако се ложиш на Устав првенствено би требао да будеш против Вучића који га је погазио потписавши Бриселски споразум још пре 13 година
Обични грађани који наступају у своје име и по својим убеђењима немају ама баш никакву обавезу да подржавају опречна мишљења или да ћуте док их неко износи. Ама баш никаква. Не морају ни да се договоре за шта се боре већ да следе своја уверења. И апсолутно могу да желе да буде по њиховом што је и нормално.
Наравно да хоћу да буде по мом, по чијем би другом? Ја да мислим да је боље другачије залагао бих се за другачије.
Перкан је посебан бренд перфидних ботова који не улази у стварне дискусије јер нема никаква конкретна убеђења а још мање аргументе да их подржи, његов посао је да чека као змија у заседи и онда скочи да доскочи сваком ко је против режима а то изрази на неки лош или неспретан начин. Његова улога није да кроз фер дискурс дође до истине и правде, његова улога је да замути бару и затрпа тему небулозама како би се квалитет јавне дискусије оборио и људи изгубили вољу да се бакћу
Што би рекао легендарни Калвин
Pogledajte prilog 226210
Шешељ ти у гаћама.Imate ignore opciju za sve šešelje iz kesice
šešelje iz kesice