Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

@molder
Ako ti nešto znači, kad sam pisao post, nisam mislio na tebe. Mislio sam na sve koji se primaju na razne svinjarije koje decenijama ovde pišu razni MCevi, Šešelji, Vučići, Slobisti i slični... Da se došlo do te tačke da se ko u Severnoj Koreji osuđuje i pljuje svako ko želi da vidi nešto izvan zemlje.

Što se Kosova tiče, o njemu slušam od kad znam za sebe. Bukvalno od kad znam za sebe. I ne vidim da se po pitanju njega ikad išta promenilo u našu korist, samo na našu štetu. S druge strane, vidim na X primera kako Srbija stagnira ili cupka u mestu zbog njega.

I da, iskreno smatram da je poželjno po svaku zemlju, a posebno po zemlje poput Srbije, da njeno stanovništvo letuje nekad i negde van. Pogotovu po uspešnijim zemljama. Da vidi kako mogu da izgledaju zemlje. I iskreno verujem da bi se onda manje Srba po povratku ponašalo i živelo kao životinje. Pa čak i da polovini to iskustvo i lekcije ispare iz volovskih lobanja čim se vrate, opet bi drugoj polovini ostalo nešto, naučili bi nešto iz toga, i počeli da primenjuju i teže tome i ovde. I ko zna, možda bi nam i bilo malo bolje. Možda onda ne bismo bili jedna od najvećih rupčagi na kontinentu.

Umesto toga, ovde se forsira neka degenerisana demagogija da je najveći Srbin onaj ko viče "Kosovo je srceeeuuu Srbijeuuuu!!!" , letuje u Budvi, šalta između kafana, splavova i kladionica i diže tri prsta kad god neki srpski tim igra neku utakmicu. E do mojega ako je to srpstvo i rodoljublje.

Ovde se došlo do tačke da jedan MC, jedna hodajuća patologija i neadresiran slučaj, huška ljude jedne na druge oko letovanja. Dok za to vreme ćute ko k..ve, i jedni i drugi, na gaženje studenata, na nerad tužilaštva, na urnisanje Zlatibora i na silovanje Generalštaba... i šta ja onda da napišem na to... Jedino drugo što sam mogao da im napišem je da svi kolektivno zagrizu petardu, ili uhvate se za trolejbuske žice. Pošto očigledno nisu ni za šta drugo. Niti ima poente bilo šta im objašnjavati. Jer kroz tu volovsku lobanju ne može da prođe nijedno novo saznanje.

Poslednja izmena:
Obratite pažnju na prvu reč u tekstu.

1000016927.png

Zarazio vas MC svojom propagandom i glupošću.

Koliko retardiran i ogavan treba biti da mrziš nekoga što želi da za letovanje, o svom trošku, ide van usrane Srbije... Zamisli bezobrazluka, Srbin radi ko rob cele godine i onda uzme SVOJE pare i odluči da vidi malo sveta, malo dalje od usranih Zlatibora i Budvi... Sram ga bilo, odma da se donese zakon o naplati putovanja u sve zemlje osim bratskih - Rusije, Kine, Severne Koreje, Sirije, UAE i Avganistana.
Није нас нико заразио ничим, него су то чињенице. Србе генерално боли к***** за било шта осим да њиховој гузици топло и удобно. И кад сте већ сви тако равнодушни према отимачини доброг дела територије, шта вас боли к***** за остатак земље?

Оће да иде на море, који ће онда патак на протесту. Увек има паметнијих ствари него да се бори за било шта. Оћу и ја да ладим гузицу, боли ме уво за неки устав и за правну државу.

Резоновање на нивоу "бунићу се за оно што је мени битно, оно што је другима битно је идиотски и они су малоумни".

Није нас нико заразио ничим, него су то чињенице. Србе генерално боли к***** за било шта осим да њиховој гузици топло и удобно. И кад сте већ сви тако равнодушни према отимачини доброг дела територије, шта вас боли к***** за остатак земље?

Оће да иде на море, који ће онда патак на протесту. Увек има паметнијих ствари него да се бори за било шта. Оћу и ја да ладим гузицу, боли ме уво за неки устав и за правну државу.

Резоновање на нивоу "бунићу се за оно што је мени битно, оно што је другима битно је идиотски и они су малоумни".
Jeli, Srbine, koliko godina ti imaš?

Bolesnik često voli da šalje dvosmislene i skrivene poruke. Da li se zato slikao nad sretenjskim ustavom večeras?

"Knez je neprikosnovena i neodgovorna ličnost. Šef je države. Poslušavši Državni sovjet daje zakone i uredbe. Njegovo dostojanstvo je nasledno. Nasleđuju muški potomci, ako ih nema muški potomci kneževog brata, ako ni njih nema muški potomci kneževih kćerki."

1000016928.png

Pa koliko, aj napiši... ?

Pitam pošto se na Kosovo lože samo klinci, besposličari i političmari. I mafija u raznim oblicima. Obični radni ljudi nemaju ni vremena ni energije da gube na tu šarenu lažu i oruđe za masovno zaglupljivanje i zamajavanje.
Какво ложење на Косово? О чему ти причаш? Ја се ложим на устав и међународно право. А на шта ћу ја да "губим време" је моја ствар. Ви овде шиљите пају патка, дерете се једни на друге и дође вам један Перкан и развали вас као децу на игралишту. Не можете да поднесете да неко другачије мисли. Не залажете се ви ни за какву демократију. Само да буде по вашем. Не смета вам вучић зато што влада како влада, него зато што бисте ви да тако владате.

Прво вас пар букача овде се договорите за шта се борите, шта су за вас црвене линије, па крените даље. Жив био.

Hocete vi objektivni biti sutra ispred RTS-a?

- studenti su sklonili Mariniku i sve iz opozicije sa protesta

- nose srpske zastave

- nose zastave da nema predaje kada je rec o Kosmetu

- pevaju himnu

- nose RS zastave

- sklonili su likove sa EU zastavama

- traze da vlast koja je predala Kosmet, prodala sve strancima, puna je zutih kadrova, uvozi migrante, postavila je gej Hrvaticu za premijera, povecala nemoral i dekadenciju u drustvu za 5000 puta... radi svoj posao.

Ви разглабате о овој теми не знам како, а ствар је прилично јасна.

Трамп ће кренути јако, отвореним ђоном. Неће више бити седења на две, три, десет столица. Ми се налазимо у зони утицаја запада. Окружени смо НАТО земљама и Четвртим Рајхом.

Русија је овде битна као и лањски снег. Вучић тактизира само зато што му је гласачко тело русофилско. Он иначе нема проблем да мења оријентацији ако ће му то донети сигурност и више кинте.

Већи проблем ће бити односи са Кином. Трамп је Кину ставио на прво место, што се тиче стратешких ривала. Зна се колики су утицај овде изградили, и он ће сигурно кренути у неутрализацију тог статуса.

Сад, како ће вучић одиграти на све то, и да ли ће моћи да се измигољи, то је питање времена. Мислим да нема неке шансе, јер су у питању озбиљне главе, а једино питање је колико далеко је спреман да иде у покушају да сачува власт. Да ли ће и цео народ повући у изолацију и евентуалан рат? Не би ме зачудило.
I sta bi ti radio da si premijer?

Какво ложење на Косово? О чему ти причаш? Ја се ложим на устав и међународно право. А на шта ћу ја да "губим време" је моја ствар. Ви овде шиљите пају патка, дерете се једни на друге и дође вам један Перкан и развали вас као децу на игралишту. Не можете да поднесете да неко другачије мисли. Не залажете се ви ни за какву демократију. Само да буде по вашем. Не смета вам вучић зато што влада како влада, него зато што бисте ви да тако владате.

Прво вас пар букача овде се договорите за шта се борите, шта су за вас црвене линије, па крените даље. Жив био.

Ако се ложиш на Устав првенствено би требао да будеш против Вучића који га је погазио потписавши Бриселски споразум још пре 13 година

Обични грађани који наступају у своје име и по својим убеђењима немају ама баш никакву обавезу да подржавају опречна мишљења или да ћуте док их неко износи. Ама баш никаква. Не морају ни да се договоре за шта се боре већ да следе своја уверења. И апсолутно могу да желе да буде по њиховом што је и нормално.

Наравно да хоћу да буде по мом, по чијем би другом? Ја да мислим да је боље другачије залагао бих се за другачије.

Перкан је посебан бренд перфидних ботова који не улази у стварне дискусије јер нема никаква конкретна убеђења а још мање аргументе да их подржи, његов посао је да чека као змија у заседи и онда скочи да доскочи сваком ко је против режима а то изрази на неки лош или неспретан начин. Његова улога није да кроз фер дискурс дође до истине и правде, његова улога је да замути бару и затрпа тему небулозама како би се квалитет јавне дискусије оборио и људи изгубили вољу да се бакћу

Што би рекао легендарни Калвин

1737065742333.png

Ако се ложиш на Устав првенствено би требао да будеш против Вучића који га је погазио потписавши Бриселски споразум још пре 13 година

Обични грађани који наступају у своје име и по својим убеђењима немају ама баш никакву обавезу да подржавају опречна мишљења или да ћуте док их неко износи. Ама баш никаква. Не морају ни да се договоре за шта се боре већ да следе своја уверења. И апсолутно могу да желе да буде по њиховом што је и нормално.

Наравно да хоћу да буде по мом, по чијем би другом? Ја да мислим да је боље другачије залагао бих се за другачије.

Перкан је посебан бренд перфидних ботова који не улази у стварне дискусије јер нема никаква конкретна убеђења а још мање аргументе да их подржи, његов посао је да чека као змија у заседи и онда скочи да доскочи сваком ко је против режима а то изрази на неки лош или неспретан начин. Његова улога није да кроз фер дискурс дође до истине и правде, његова улога је да замути бару и затрпа тему небулозама како би се квалитет јавне дискусије оборио и људи изгубили вољу да се бакћу

Што би рекао легендарни Калвин

Pogledajte prilog 226210
Наравно да сам против вучића, али сам исто тако против селективне борбе за правду и истину. Смета им што је вучић суспендовао устав на територији уже Србије, али кад је у питању Космет, то је онда "реално стање на терену". Реално стање на терену је и да је на жалост, већина и даље за хуљу.

Тако да ја веома мало у свом овом таласању овде видим да има везе са некаквим уверењима.

Едит: или ће се сви принципи поштовати, или се ништа неће поштовати. То је неопходно да би се нека организована група разликовала од Снс-а.

Imate ignore opciju za sve šešelje iz kesice
Шешељ ти у гаћама.

Poslednja izmena:
Ако хоћеш демократију онда ћеш морати да се помириш са чињеницом да се различити сегменти људи боре за оно што је њима битно, немаш ни једно друштво где се сви боре за све. Јер на крају крајева нису ни дужни, институције су ту да буду непристрасне и раде у интересу целог народа, грађани то не морају да раде. Ја за ових 13 година Вучићеве власти нисам чуо ама баш никога осим његовог политичког круга да се залаже за издају Космета кршењем Устава. Постоје људи ван режима који се залажу за независност Косова кроз измену Устава, али ти који су за то да се то уради кршењем Устава су разни ЛДП пилићари и њима слични који су се око Вучића и окупили јер он окупља оне којима је нешто увек битније од владавине закона.

Vrh