Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Op

1000016939.png

Није нас нико заразио ничим, него су то чињенице. Србе генерално боли к***** за било шта осим да њиховој гузици топло и удобно. И кад сте већ сви тако равнодушни према отимачини доброг дела територије, шта вас боли к***** за остатак земље?

Оће да иде на море, који ће онда патак на протесту. Увек има паметнијих ствари него да се бори за било шта. Оћу и ја да ладим гузицу, боли ме уво за неки устав и за правну државу.

Резоновање на нивоу "бунићу се за оно што је мени битно, оно што је другима битно је идиотски и они су малоумни".
Teritorija je izgubljena pre 25 godina, ratom. Za sve ostalo se slažem.

Sa paroloma nedavanja Kosova, pravac Priština. Javi utiske kako si prošao. Da li je oteto ili ne, Kosovo nije teritorija Srbije. Nije po međunarodnom pravu, ali smo sve bliži priznavanju Kosova. Ako nemaš 2% stanovništva dole, ako nemaš institucije, ako nemaš mehnaizme da prehraniš ostatak Srbije, ne vidim potrebu za srbovanjem oko propale teme.

Teritorija je izgubljena pre 25 godina, ratom. Za sve ostalo se slažem.
Izgubljena je onog trenutka kada je Milošević odbio da prihvati sporazum iz Rambujea.
Ne znam kako je mislio da dobije rat protiv NATO bez ijednog saveznika u svetu.
Još smo i dobro prošli što je u Kumanovu NATO samo tražio Kosovo, mogli su amputirati pola Srbije.

Milošević bi svejedno završio u Hagu sa ili bez Rambujea, ali bi makar narod poštedeo tri meseca bombardovanja.

Izgubljena je onog trenutka kada je Milošević odbio da prihvati sporazum iz Rambujea.
Ne znam kako je mislio da dobije rat protiv NATO bez ijednog saveznika u svetu.
Još smo i dobro prošli što je u Kumanovu NATO samo tražio Kosovo, mogli su amputirati pola Srbije.

Milošević bi svejedno završio u Hagu sa ili bez Rambujea, ali bi makar narod poštedeo tri meseca bombardovanja.
Ponavljam, gledao sam intervju sa Slobinim predsednikom SRJ Zoranom Lilićem gde opisuje sastanak Miloševića sa nekim ruskim generalima koji su došli u Beograd.

Nagovarali su ga da slobodno uđe u rat sa NATO jer će navodno Rusija odmah vojno uskočiti i odbraniti Srbiju. To je koliko se sećam bilo u periodu neposredno pre bombardovanja, nekoliko meseci ili tako nešto.

Za sve poštovaoce Ustava i zakona... Koliko se sećam, Srbija je dužna da poštuje odluke međunarodnih sudova pravde. Ako sam dobro razumeo, onda poštuju i odluke MSP u Hagu. Ako je tako, onda poštuju i odluku da je u Srebrenici počinjen genocid. Ako se ne slažu, znači da su licemeri i da ipak poštuju samo ono što se njima dopada. To važi i za ceo državni vrh.

Ponavljam, gledao sam intervju sa Slobinim predsednikom SRJ Zoranom Lilićem gde opisuje sastanak Miloševića sa nekim ruskim generalima koji su došli u Beograd.

Nagovarali su ga da slobodno uđe u rat sa NATO jer će navodno Rusija odmah vojno uskočiti i odbraniti Srbiju. To je koliko se sećam bilo u periodu neposredno pre bombardovanja, nekoliko meseci ili tako nešto.
To nisam gledao, ali ono što sam mogao davno da pročitam jeste da je Sloba dobio od Jeljcina garancije da se ne sekira i da će Rusija staviti veto na bombardovanje u SBUN.
Ako je to istina, onda je državu vodio potpuni imbecil okružen potpunim imbecilima. Jer da su bili manji imbecili, momentalno bi izveli puč i prihvatili Rambuje.

Što se više udaljavamo od 90ih, to više uviđam koliki su političari na vlasti bili imbecili + svi njihovi birači.

Za sve poštovaoce Ustava i zakona... Koliko se sećam, Srbija je dužna da poštuje odluke međunarodnih sudova pravde. Ako sam dobro razumeo, onda poštuju i odluke MSP u Hagu. Ako je tako, onda poštuju i odluku da je u Srebrenici počinjen genocid. Ako se ne slažu, znači da su licemeri i da ipak poštuju samo ono što se njima dopada. To važi i za ceo državni vrh.
Gde to uopšte u životu dolazi bilo ko u situaciju da se izjašnjava da li poštuje odluku ili ne da je bio genocid?

Gde to uopšte u životu dolazi bilo ko u situaciju da se izjašnjava da li poštuje odluku ili ne da je bio genocid?
Ima državni vrh. Oni u glas govore da nije genocid i komentarišu odluke. A nedavači Kosova su veliki negatori odluka MSP u Hagu, ujedno i veliki poštovaoci Ustava i zakona. Drže ga se kao pijan plota. Kosovo se mora tretirati po zakonina, a odluke sudova ko šiša.

Govorim, jer Peđa spominje da mu je jedini razlog tugovanja za Kosovom doslednost u poštovanju zakona. Verujem da Peđa isto tako poštuje odluke u suda u Hagu. Ne sumnjam u doslednost.

Poslednja izmena:
Zamajavamo se nebitnim temama dok nam je naftni embargo ponovo za vratom.
Očekivao sam žvala da se oglasi juče posle sastanka sa OFACom, međutim nije.

Danas ima sastanak sa Rusima. Valjda ćemo saznati nešto novo.
Vreme za gubljenje nemamo i mora što pre biti jasno šta će država da uradi po ovom pitanju.

Govorim, jer Peđa spominje da mu je jedini razlog tugovanja za Kosovom doslednost u poštovanju zakona. Verujem da Peđa isto tako poštuje odluke u suda u Hagu. Ne sumnjam u doslednost.
Поредиш неповредивост државних граница по свим могућим конвенцијама и међународном праву, са судом који ни највећа светска сила не признаје?

Да ниси студирао исти факултет као председник нам и био други најбољи студент у историји?

Поредиш неповредивост државних граница по свим могућим конвенцијама и међународном праву, са судом који ни највећа светска сила не признаје?

Да ниси студирао исти факултет као председник нам и био други најбољи студент у историји?
Ništa ne razumeš. Govorim o tvojoj doslednosti. Ni ne sumnjam da Ratka smatraš herojem, a Srebrenicu zaverom zapada protiv naivnog srpskog naroda.

Povreda državnih granica? Gledaj slučaj SAO Krajina i podrške Srbije istim.

Vrh