NedeljkovicOliver
Advanced
- Učlanjen(a)
- 07.11.2022.
- Pohvaljen
- 2.389
Dupljak obican 13:30
Izgleda kao javni wc u nekoj ruskoj nedođiji.
Teritorija je izgubljena pre 25 godina, ratom. Za sve ostalo se slažem.Није нас нико заразио ничим, него су то чињенице. Србе генерално боли к***** за било шта осим да њиховој гузици топло и удобно. И кад сте већ сви тако равнодушни према отимачини доброг дела територије, шта вас боли к***** за остатак земље?
Оће да иде на море, који ће онда патак на протесту. Увек има паметнијих ствари него да се бори за било шта. Оћу и ја да ладим гузицу, боли ме уво за неки устав и за правну државу.
Резоновање на нивоу "бунићу се за оно што је мени битно, оно што је другима битно је идиотски и они су малоумни".
Zato što to i jesteIzgleda kao javni wc u nekoj ruskoj nedođiji.
Izgubljena je onog trenutka kada je Milošević odbio da prihvati sporazum iz Rambujea.Teritorija je izgubljena pre 25 godina, ratom. Za sve ostalo se slažem.
Ponavljam, gledao sam intervju sa Slobinim predsednikom SRJ Zoranom Lilićem gde opisuje sastanak Miloševića sa nekim ruskim generalima koji su došli u Beograd.Izgubljena je onog trenutka kada je Milošević odbio da prihvati sporazum iz Rambujea.
Ne znam kako je mislio da dobije rat protiv NATO bez ijednog saveznika u svetu.
Još smo i dobro prošli što je u Kumanovu NATO samo tražio Kosovo, mogli su amputirati pola Srbije.
Milošević bi svejedno završio u Hagu sa ili bez Rambujea, ali bi makar narod poštedeo tri meseca bombardovanja.
To nisam gledao, ali ono što sam mogao davno da pročitam jeste da je Sloba dobio od Jeljcina garancije da se ne sekira i da će Rusija staviti veto na bombardovanje u SBUN.Ponavljam, gledao sam intervju sa Slobinim predsednikom SRJ Zoranom Lilićem gde opisuje sastanak Miloševića sa nekim ruskim generalima koji su došli u Beograd.
Nagovarali su ga da slobodno uđe u rat sa NATO jer će navodno Rusija odmah vojno uskočiti i odbraniti Srbiju. To je koliko se sećam bilo u periodu neposredno pre bombardovanja, nekoliko meseci ili tako nešto.
Gde to uopšte u životu dolazi bilo ko u situaciju da se izjašnjava da li poštuje odluku ili ne da je bio genocid?Za sve poštovaoce Ustava i zakona... Koliko se sećam, Srbija je dužna da poštuje odluke međunarodnih sudova pravde. Ako sam dobro razumeo, onda poštuju i odluke MSP u Hagu. Ako je tako, onda poštuju i odluku da je u Srebrenici počinjen genocid. Ako se ne slažu, znači da su licemeri i da ipak poštuju samo ono što se njima dopada. To važi i za ceo državni vrh.
Ima državni vrh. Oni u glas govore da nije genocid i komentarišu odluke. A nedavači Kosova su veliki negatori odluka MSP u Hagu, ujedno i veliki poštovaoci Ustava i zakona. Drže ga se kao pijan plota. Kosovo se mora tretirati po zakonina, a odluke sudova ko šiša.Gde to uopšte u životu dolazi bilo ko u situaciju da se izjašnjava da li poštuje odluku ili ne da je bio genocid?
Поредиш неповредивост државних граница по свим могућим конвенцијама и међународном праву, са судом који ни највећа светска сила не признаје?Govorim, jer Peđa spominje da mu je jedini razlog tugovanja za Kosovom doslednost u poštovanju zakona. Verujem da Peđa isto tako poštuje odluke u suda u Hagu. Ne sumnjam u doslednost.
Ništa ne razumeš. Govorim o tvojoj doslednosti. Ni ne sumnjam da Ratka smatraš herojem, a Srebrenicu zaverom zapada protiv naivnog srpskog naroda.Поредиш неповредивост државних граница по свим могућим конвенцијама и међународном праву, са судом који ни највећа светска сила не признаје?
Да ниси студирао исти факултет као председник нам и био други најбољи студент у историји?