Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Bata Defke daj nesto komentarisi samostalno bez citiranja drugih. Nesto kao kada Vucic na TV drzi svoj beskrajni monolog.
Tema-inspiracija mogu ti biti ovi protesti

Studenti nisu trebali da teraju Mariniku sa blokade.

Ali sada je red na Mariniku da pokaže da razume zašto se to desilo i da da pomirljivu izjavu.

Koja je poenta ovog pitanja?
Pa mozes da pratis kontekst mozda.
Defke odgovara coveku na konstataciju da je Vucko legalizovao i dao odresene ruke ljudima da gaze studente i onda pita konstatovao:
Cak i da ima istine u tome sto pises, a uglavnom je nema
Pa me zanima gde tu tacno nema istine kada se Vucko na televiziji obracao i dao takvu izjavu.

A ako i ti mislis da SNS nece udariti represiju na maks nakon svega ovoga ako ne dodje do velikih promena, podjednako si zaludjen i u tami.

Kako komentarises predsednikovu izjavu da ljudi smeju kolima da nose studente na haubi jer su oni krenuli negde i nemaju studenti pravo da vas zaustave?
Da tu nije prekrsen nijedan zakon?
Jel zaista posle 12 godina Vuciceve vlasti uopste potrebno da svako od nas iskomentarise kada on krsi zakon? Jel ovo prvi put da je to uradio?
Bata Defke daj nesto komentarisi samostalno bez citiranja drugih. Nesto kao kada Vucic na TV drzi svoj beskrajni monolog.
Tema-inspiracija mogu ti biti ovi protesti
Pretrazi mi slobodno postove, ima svasta da se procita.

Jel zaista posle 12 godina Vuciceve vlasti uopste potrebno da svako od nas iskomentarise kada on krsi zakon? Jel ovo prvi put da je to uradio?

Pretrazi mi slobodno postove, ima svasta da se procita.
Sto tebi smeta sto komentarisemo ludost Vucka?
I nisi mi dao odgovor vec si eskivirao drugim pitanjem.
Ne zanima me da ti pretrazujem postove, pitao sam te vezano za aktuelnu temu i izjavu koje si citirao, ako hoces odgovori ako neces ne moras.

Ne odgovaram mu na tu konkretnu konstataciju, odgovaram mu na prosecnih 20 postova na dan potpunih gluposti, mracenja i generalizovanja celog naroda.
Pa ja ne znam, citirao si 2 razlicita clana koji pricaju o konkretnom desavanju, logicno je da ko god cita tvoj komentar bi to povezao sa izjavama koje citiras, a ne sa drugih 20 postova.
Mogao si i bez citiranja da im odgovoris ako si hteo uopsteno.

Koji tužilac bi u teoriji mogao da privede Vučića? Da li je zakonski moguće odrediti mu pritvor, ako se i pozove na imunitet?

Sto tebi smeta sto komentarisemo ludost Vucka?
I nisi mi dao odgovor vec si eskivirao drugim pitanjem.
Ne zanima me da ti pretrazujem postove, pitao sam te vezano za aktuelnu temu i izjavu koje si citirao, ako hoces odgovori ako neces ne moras.
Da, Vucic krsi zakon. Velika novost u 2025.
Pa ja ne znam, citirao si 2 razlicita clana koji pricaju o konkretnom desavanju, logicno je da ko god cita tvoj komentar bi to povezao sa izjavama koje citiras, a ne sa drugih 20 postova.
Pa ako ne znas, ne moras ni da odgovaras. Ta dva clana su jedan clan koji se dopisuje sam sa sobom, i koji je bio banovan bas zbog ovakvih stvari pa se sada vratio sa duplim nalogom.

Mogao si i bez citiranja da im odgovoris ako si hteo uopsteno.

Mogao si i ti da skontas kontekst bez da ti crtam.

Da, Vucic krsi zakon. Velika novost u 2025.
Pa ako ne znas, ne moras ni da odgovaras. Ta dva clana su jedan clan koji se dopisuje sam sa sobom, i koji je bio banovan bas zbog ovakvih stvari pa se sada vratio sa duplim nalogom.
Mogao si i ti da skontas kontekst bez da ti crtam.
Screenshot 2025-01-16 at 15.56.08.png

Dok se informer bavi babama za to vreme siptari preuzimaju poslednje tragove drzave na kosovu. Ispucala se srbadija prosle nedelje orgijanjem sa badnjacima i sada mogu da okrenu glavu na drugu stranu barem do sledeceg slobodnog dana koji “sef”pokloni.

Dok se informer bavi babama za to vreme siptari preuzimaju poslednje tragove drzave na kosovu. Ispucala se srbadija prosle nedelje orgijanjem sa badnjacima i sada mogu da okrenu glavu na drugu stranu barem do sledeceg slobodnog dana koji “sef”pokloni.

Prvosrbijanci ne smeju da reaguju na dešavanja na Kosovu bez eksplicitne dozvole SNS centralnog komiteta.

Космет је стара тема. Сад је у току планирање летовања, и где узети кредит за исто. Доћи ће Космет на ред, али сутра.

Zarazio vas MC svojom propagandom i glupošću.

Koliko retardiran i ogavan treba biti da mrziš nekoga što želi da za letovanje, o svom trošku, ide van usrane Srbije... Zamisli bezobrazluka, Srbin radi ko rob cele godine i onda uzme SVOJE pare i odluči da vidi malo sveta, malo dalje od usranih Zlatibora i Budvi... Sram ga bilo, odma da se donese zakon o naplati putovanja u sve zemlje osim bratskih - Rusije, Kine, Severne Koreje, Sirije, UAE i Avganistana.

A najveća ironija je da o tome na forumu najviše kenya i truje upravo lik koji je, po svojim rečima, godinama živeo u Holandiji (MC). On je video i okusio svet i uređena društva, tamo se nauživao, a sada vama ovde prosipa priču da vam to nije potrebno u životu i da treba da sedite doveka u Srbiji i plačete nad davno izgubljenim Kosovom. A vi se primili ko saučešće. Voza vas ko malu decu.

P.S.
Evo vam ga Vučić u Dubrovniku
Njemu niste srali što letuje van Srbije...?
vucic_u_dubrovnikujpg.jpeg

On nije isao da letuje nego da brani srbiju, molim da se ne mesaju babe i zabe

Jašta.

Ko što i svi ovi ovde brane Kosovo iz Beograda.

I svi su u fazonu "ma brateeuu, iš'o bih ja odmah da me pozovu i da nas puste da se vratimo doleeuu".

Sve same junačine i veliki Srbi. A da stvarno krene neko regionalno njesra, prvi bi bili na granicama i terminalima. U svakom ratu najbolje prolaze i najviše se pokažu upravo ti koji su najviše željni i naloženi. To su oni koje posle vraćaju u kesama.

I što ih Simo Spasić posle kači na postere pa preko njih i njihovih sudbina gradi svoju propagandu i demagogiju... I glumi da mu je stalo do njih. A onda ode po džeparac od Vučića.

P.S.
Nisam video nijednog od velikih Srba sa ove teme i ovog podforuma da izražavaju nezadovoljstvo time šta je urađeno Zlatiboru.
11dc89a89edf821bef5ea3310dd576fd.jpg

Ili šta nameravaju da urade sa Generalštabom, starim Generalštabom i Kasarnom sedmog puka
1000048912-jpg.226169

E Srbende moje...

Benderu razumem ja sve sta hoces da kazes, ali gubitak 17 posto teritorije nije nesto sto mozemo da kazemo jbga desilo se.
Pogotovo sto su na vlasti oni koji su na krilima toga dosli na istu, ajde da je predsednik ceda pa da kazemo sta da se radi to je njegova politika birali ste uzivajte.
Eto i muceni zelenski ce da izgubi pola sposobnog stanovnistva za neku svoju pricu (ili tudju) bila ispravna ili ne, hrvati su isto mogli u leto devedeset pete da letuju pre nego da se je*******u po kamenjarima dalmacije sa cetnicima i babama i dedama.
Nije jednostavno, niti mozemo ratom nesto da vratimo sada,ali boli sto nam prodaju muda za bubrege oni koji su isli do karlobaga.
Malo ima i do ponosa, nije sve u 7 dana u paraliji. Zasto smo mi najgori, imam osecaj da su unazad 50 godina svi namireni a mi samo srljamo.
Odjavljujem se neka rade sta hoce pisace se jednog dana knjige (verovatno elektronske) o svima nama.
Mora i za taj generalstab da se uzmu pare, mora muceni srbin(ili nepalac) koji radi kao rob na skeli da ode na more, njemu je svejedno dal je trampova ili maticeva skela ako vec tako gledamo

Vrh