Koja je poenta ovog pitanja?Kako komentarises predsednikovu izjavu da ljudi smeju kolima da nose studente na haubi jer su oni krenuli negde i nemaju studenti pravo da vas zaustave?
Da tu nije prekrsen nijedan zakon?
Pa mozes da pratis kontekst mozda.Koja je poenta ovog pitanja?
Pa me zanima gde tu tacno nema istine kada se Vucko na televiziji obracao i dao takvu izjavu.Cak i da ima istine u tome sto pises, a uglavnom je nema
Jel zaista posle 12 godina Vuciceve vlasti uopste potrebno da svako od nas iskomentarise kada on krsi zakon? Jel ovo prvi put da je to uradio?Kako komentarises predsednikovu izjavu da ljudi smeju kolima da nose studente na haubi jer su oni krenuli negde i nemaju studenti pravo da vas zaustave?
Da tu nije prekrsen nijedan zakon?
Pretrazi mi slobodno postove, ima svasta da se procita.Bata Defke daj nesto komentarisi samostalno bez citiranja drugih. Nesto kao kada Vucic na TV drzi svoj beskrajni monolog.
Tema-inspiracija mogu ti biti ovi protesti
Ne odgovaram mu na tu konkretnu konstataciju, odgovaram mu na prosecnih 20 postova na dan potpunih gluposti, mracenja i generalizovanja celog naroda.Defke odgovara coveku na konstataciju da je Vucko legalizovao i dao odresene ruke ljudima da gaze studente i onda pita konstatovao:
Sto tebi smeta sto komentarisemo ludost Vucka?Jel zaista posle 12 godina Vuciceve vlasti uopste potrebno da svako od nas iskomentarise kada on krsi zakon? Jel ovo prvi put da je to uradio?
Pretrazi mi slobodno postove, ima svasta da se procita.
Pa ja ne znam, citirao si 2 razlicita clana koji pricaju o konkretnom desavanju, logicno je da ko god cita tvoj komentar bi to povezao sa izjavama koje citiras, a ne sa drugih 20 postova.Ne odgovaram mu na tu konkretnu konstataciju, odgovaram mu na prosecnih 20 postova na dan potpunih gluposti, mracenja i generalizovanja celog naroda.
Da, Vucic krsi zakon. Velika novost u 2025.Sto tebi smeta sto komentarisemo ludost Vucka?
I nisi mi dao odgovor vec si eskivirao drugim pitanjem.
Ne zanima me da ti pretrazujem postove, pitao sam te vezano za aktuelnu temu i izjavu koje si citirao, ako hoces odgovori ako neces ne moras.
Pa ako ne znas, ne moras ni da odgovaras. Ta dva clana su jedan clan koji se dopisuje sam sa sobom, i koji je bio banovan bas zbog ovakvih stvari pa se sada vratio sa duplim nalogom.Pa ja ne znam, citirao si 2 razlicita clana koji pricaju o konkretnom desavanju, logicno je da ko god cita tvoj komentar bi to povezao sa izjavama koje citiras, a ne sa drugih 20 postova.
Mogao si i bez citiranja da im odgovoris ako si hteo uopsteno.
Da, Vucic krsi zakon. Velika novost u 2025.
Pa ako ne znas, ne moras ni da odgovaras. Ta dva clana su jedan clan koji se dopisuje sam sa sobom, i koji je bio banovan bas zbog ovakvih stvari pa se sada vratio sa duplim nalogom.
Mogao si i ti da skontas kontekst bez da ti crtam.
Dok se informer bavi babama za to vreme siptari preuzimaju poslednje tragove drzave na kosovu. Ispucala se srbadija prosle nedelje orgijanjem sa badnjacima i sada mogu da okrenu glavu na drugu stranu barem do sledeceg slobodnog dana koji “sef”pokloni.
Liči na
Јесте Баново Брдо. Сад је питање кад је сликано.