Benderu razumem ja sve sta hoces da kazes, ali gubitak 17 posto teritorije nije nesto sto mozemo da kazemo jbga desilo se.
Pogotovo sto su na vlasti oni koji su na krilima toga dosli na istu, ajde da je predsednik ceda pa da kazemo sta da se radi to je njegova politika birali ste uzivajte.
Eto i muceni zelenski ce da izgubi pola sposobnog stanovnistva za neku svoju pricu (ili tudju) bila ispravna ili ne, hrvati su isto mogli u leto devedeset pete da letuju pre nego da se ***u po kamenjarima dalmacije sa cetnicima i babama i dedama.
Nije jednostavno, niti mozemo ratom nesto da vratimo sada,ali boli sto nam prodaju muda za bubrege oni koji su isli do karlobaga.
Malo ima i do ponosa, nije sve u 7 dana u paraliji. Zasto smo mi najgori, imam osecaj da su unazad 50 godina svi namireni a mi samo srljamo.
Odjavljujem se neka rade sta hoce pisace se jednog dana knjige (verovatno elektronske) o svima nama.
Mora i za taj generalstab da se uzmu pare, mora muceni srbin(ili nepalac) koji radi kao rob na skeli da ode na more, njemu je svejedno dal je trampova ili maticeva skela ako vec tako gledamo