Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Друже, беспотребно скрећеш расправу у правац у ком режим жели. Не сматрам те за бота али ово подсећа на градаке изборе где је ишла прича да ће Лазовић да призна геноцид у Сребреници а Шапић то не да.
Удахни дубоко и мало искулирај.

Друже, беспотребно скрећеш расправу у правац у ком режим жели. Не сматрам те за бота али ово подсећа на градаке изборе где је ишла прича да ће Лазовић да призна геноцид у Сребреници а Шапић то не да.
Удахни дубоко и мало искулирај.
Inače, BeoBuild je forum koji čitaju i posećuju milioni ljudi?

Peđa mi nije rekao u kojoj jedinici je bio raspoređen na Kosovu? Mora da da je ratovao negde, čim je ovako hrabar i veliki patriota. 😂 Samo da se nije krio po podrumima i klozetima od vojnih komesara. Neko ko nije učestvovao u ratovima, nema moralno pravo da se duva i da glumi patriotu.

Sve te teme su aktuelne jer su nas crveno-crni doveli do toga. Toliko od mene.

Није да се не чита. Колико има форумаша, у просеку има на сваког 10 гостију без налога.

Који Пеђа?

Ок, ти си сад у контраш фази. Сад имамо битнија посла.

Samo ovako

1000016941.jpg

бу**** матора. Срећом 70% стараца је нормалан свет.

бу**** матора. Срећом 70% стараца је нормалан свет.
Nisam bas siguran u tu cifru.
Moja majka od 75+ godina glasala za Nestorovica jer je izuzetan strucnjak u pulmologiji, bio sam kod njega kad sam bio dete te davne 1995. Dovoljna joj je njegova harizma i pristojnost. U svemu ostalom je izgleda tanak.
Imamo ovde dedu od 88 dina od @Sodarac kojem je zabranjeno da glasa za Sns. Ili-ili situacija. Mora ucenom.
Jedino mi je enigma Defketov otac koji i dalje glasa za Sns, susta suprotnost od Defketa.
I Vox ima problematicnu babu koja to radi zarad besplatnih putovanja po Srbiji. Sve je to fejk i neiskreno.
Ima ovde dobrih i razumnih ljudi ali je nekad tesko uticati na ukucane.

Доста ту има до утренираности генерација 30-50 у пионирском покрету, где су учили да је Тито=паррија=држава. Данас Вучић глуми Тита за баке и деке.
Али има и разумног света, школованог а не утренираног.

Pa on je __očajan__.

"Od petka 24. januara širom Srbije će početi da se održavaju veliki skupovi, na kojima će govoriti istaknuti profesori, radnici, poljoprivrednici, saznaju "Novosti".

Njima će se pridružiti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji će sa njima govoriti u svakom gradu i u svakom selu.

O imenu pokreta odlučiće sami građani. U odabiru imena moći će da učestvuju i preko društvenih mreža.

Sve treba da bude završeno do Vidovdana, i taj će pokret biti najvažniji politički subjekat na političkoj sceni Srbije.

Očekuje se učešće velikog broja ljudi koji do sada nisu učestvovali u političkom životu u Srbijii formiranje nove političke elite u Srbiji.

Očekuje se i da će predsednik Vučić uskoro objaviti u kom gradu će se održati prvi skup."

Očekuje se učešće velikog broja ljudi koji do sada nisu učestvovali u političkom životu u Srbijii formiranje nove političke elite u Srbiji.
Imam u krugu poznanika ljude koji su stručnjaci u svojoj oblasti ali su apolitični, i od kad je najavljen Vučićev pokret strahuju od ovakvog scenarija.
Tj. da će biti primorani javno da daju podršku SNSu jer vladaru treba "sveža krv".

Srećom uvek imaju opciju da pređu u privatni sektor ili da se odsele iz države, ali bi im to značajno poremetilo sve privatne i poslovne planove.
Tu bi najveći gubitnici bili građani zbog odliva mozgova iz javnog sektora. Na kraju će zaista ostati samo talog.

Imam u krugu poznanika ljude koji su stručnjaci u svojoj oblasti ali su apolitični, i od kad je najavljen Vučićev pokret strahuju od ovakvog scenarija.
Tj. da će biti primorani javno da daju podršku SNSu jer vladaru treba "sveža krv".

Srećom uvek imaju opciju da pređu u privatni sektor ili da se odsele iz države, ali bi im to značajno poremetilo sve privatne i poslovne planove.
Tu bi najveći gubitnici bili građani zbog odliva mozgova iz javnog sektora. Na kraju će zaista ostati samo talog.
To će da bude karambol.

1000020588.jpg

Kurtijeva krpo, lažljivice besprizorna! Nikolićeva žestoko oplela po Milici Zavetnici​

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić bez pardona je odgovorila Milici Đurđević Stamenkovski, predsednici Zavetnika.​

- Nema veće Kurtijeve krpe od tebe, lažljivice besprizorna. Samo što si pored Kurtija i Đilasova! Davno si ti pohrlila u tajkunski zagrljaj, dan posle izbora, pa lažeš nadajući se da će ti neko zbog parola, za sitni politički poen, poverovati. Neće, potirušo besramna! - navela je Nikolićeva.

Vrh