Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Razumi da je šteta od ovog režima svake godine sve veća. Da, sankcije NISu će doneti štetu, ali ako obore režim (tek ćemo da vidimo) ukupna šteta ce biti daleko manja po Srbiju. To je dobro zar ne?

Ako nešto tako loše mora da se desi, onda je bolje da se desi pre nego kasnije? Zar ne? To će smanjiti štetu zar ne?

Zar ne? 🍻😉
Kazni nas, cika Amerikanac, za nase dobro

Fuj

Nekad pomislim da su neki od vas ovde sa zadatkom da ucine da SNS deluje racionalno i drzavnicki u poredjenju.

Poslednja izmena:
ma kakav Lavrov, Uskoro ces videti koliko je uticaj Rusije mali, a Rusija slaba.
Hulja ce im uzeti NIS. Nece im ni dati bilo kakvu nadoknadu.
Vecina Srba je kao Hulja, izdali bi i oni kad bi mogli.
Setimo se Kosova. Pricalo se kako ce se "podici kuka i motika". Ode Kosovo u tisini.

Moras da shvatis da se ljudi ovde uglavnom foliraju, da neprekidno lazu, pa tako lazu i da su za Rusiju.
Zato su sebi i izabrali Vodju lazova.

Радикали и социјалисти нису лојални Србији али Русију јесу, она им је уточиште ако се Србија ослободи и крене у борбу против криминала. Прво би запалили тамо као и Мира Марковић, Карић итд. Ако се сећаш били су протести против могућности увођења санкција Русији и подршка на улицама за Русију али за Косово тога нема.

maxresdefault.jpg

Косово може да се изда без проблема. Београдску тврђаву руши али Русију не дирај. То је исти сој људи који ће изаћи на улицу да подржи Путина у његовој посети али не и да протествује против убиства 15оро људи због корупције. То је сој људи који чине кичму овој власти и коју не сме да дира. Поготово не сад када су сви остали устали против њих.

Вероватнији исход је да ће дићи неки скуп кредит да откупе руски удео и упропастити фирму својим управљањем да би је после пар година продали некој западној фирми за будзашто

Tvoj problem, kao autor gornjeg posta, je što bi ti izdao i Kosovo i Srbiju.
Kako se zove takav "soj" ljudi?

Moze li covek da promeni svoje uverenje, ali iskreno?
Ili je znak promene uverenja znak da covek nema uverenje, nego radi za pare?
Opet, da li je normalno kad se neko stalno drzi uverenje, kao npr ljudi koji su do poslednjeg daha verovali u Staljina?
Шаровић је ту отприлике био занесењак наивчина, а Шешељ, Тома и Вучић звери које експлоатишу жваку за сељака Карлобаг-Огулин-Вировитица зарад личне користи.
Да би се у то уверио и горко отрезнио требао му је повратак Шешеља из Хага и његово сврставање у колосек заједно са господином Хилом.
Није нормално држати се сулудих уверења, и мислим да нико више није реално у фазону Велика Србија до Карлобага, као што ни ПОКСовци нису реално за Краља и Отаџбину већ само експлоатишу жваку о краљу и четницима, или као што је Динкић булазнио о децентрализацији и стручности, а централизовао цео систем у земљи и прогурао мегатренд стручњаке ала Зока Коридорка Злорана Михајловић на главна места.

Опет, Шаровић има најбољу критику режима АВ и СНС последњих 5 година, ишао је у кампањи директно на конкретне проблеме и криминал, и редак је политичар изван власти који познаје народ и разуме га.

"Naš zahtev, jedan jedini jeste, i prema američkoj i prema ruskoj strani, da Srbija ne ostane bez naftnih derivata, da naša rafinerija radi. Tako da, očekujem ne lake, očekujem teške razgovore, ali sam optimista da ćemo naravno uspeti kao i uvek do sada, kada god su ti neki izazovi i problemi. Uvek smo se nekako izborili sa tim. Kao što bi predsednik rekao, nema predaje. Ne mogu ipak da kažem da sam optimista, ali realno sagledavajući ovaj problem, mi moramo i naći ćemo rešenje za njega", naglasio je Mali.

"Pregovori" na nivou Rambujea. Uzmi ili ostavi. :vops:
Radiće rafinerija kada ne bude Rusa u vlasništvu.

"Naš zahtev, jedan jedini jeste, i prema američkoj i prema ruskoj strani, da Srbija ne ostane bez naftnih derivata, da naša rafinerija radi. Tako da, očekujem ne lake, očekujem teške razgovore, ali sam optimista da ćemo naravno uspeti kao i uvek do sada, kada god su ti neki izazovi i problemi. Uvek smo se nekako izborili sa tim. Kao što bi predsednik rekao, nema predaje. Ne mogu ipak da kažem da sam optimista, ali realno sagledavajući ovaj problem, mi moramo i naći ćemo rešenje za njega", naglasio je Mali.

"Pregovori" na nivou Rambujea. Uzmi ili ostavi. :vops:
Radiće rafinerija kada ne bude Rusa u vlasništvu.
Dovoljno je da se to lazljivo djubre pojavi i placnim glasom zavapi kako fsb hoce da ga otruje.
Ili da objave u Informeru da je za dlaku to izbegnuto.
"Verujemo Vucicu" vristace narod u orgazmicnom transu, bas kao sto su oni sa Kosova vikali "Aco Srbine".

Hulja, to je Srbija. Narod je vecinom uz njega, vole ga i imaju koristi. Moralno im je blizak. Uzimanjem jeftinih kredita posle 2012. i kradjom buducnosti ceo jedan sloj lumpenproletera i poluismenog taloga iz prigradskih naselja podigao je u ravan srednje klase.
U isto vreme nije dirao "zutu" lopovsku urbanu elitu vec ih je inkorporirao i preuzao Djindjicev sistem pljacke.
Ispunio je ocekivanja i obecanja vecini. Branice ga do smrti. Jer sta je narod hteo nego sitnu korist i mogucnost da se krade nekaznjeno.

Samo tanki obrazovani sloj nije za njega. Samo oni shvataju sta je on - dzelat i zlotvor.

Zato, otece Rusima sve i nece im dati nista.
Takav, kakav je, on je ljubimac demokratskog i slobodoumnog Zapada.
Jer Zapad se polako pretvara u Srbiju.

može li crnje, samo da pitam?
Srbija u NATO? Npr? :vops:

Vlast je već otkazala vojnu saradnju sa Rusijom i okrenula se saradnji sa NATO. Prepustila je sever KiM Prištini tako da je Ruski veto u SBUN postao suvišan. Rezolucija 1244 može komotno da se ukine.

Ostalo je proterivanje Rusa iz NISa i Srbija zvanično postaje Američki protektorat. Ako sve prođe glatko nećemo se otarasiti žvale uskoro.

Srbija u NATO? Npr? :vops:

Vlast je već otkazala vojnu saradnju sa Rusijom i okrenula se saradnji sa NATO. Prepustila je sever KiM Prištini tako da je Ruski veto u SBUN postao suvišan. Rezolucija 1244 može komotno da se ukine.

Ostalo je proterivanje Rusa iz NISa i Srbija zvanično postaje Američki protektorat. Ako sve prođe glatko nećemo se otarasiti žvale uskoro.
Ali narod i dalje veruje da nikada nećemo priznati Kosovo. Realno, sve ovo rade majstorski.

Kuvanje žabe radi bez greške u Srbiji. Samo nagle promene mogu da uzdrmaju vlast. Inače ako sve rade dozirano, ne nailaze na otpor naroda.
Trenutno mislim da ih jedino neka Ruska sabotaža može poremetiti u tom planu da se potpuno okrenu Americi. Ostaje da vidimo da li će se to dogoditi.

Ako tranzicija prođe bez problema, i uspeju da se otarase Rusije i priklone se Americi, sledi gušenje pobune. U tom slučaju ne bih da sam u koži studenata jer odmazda je neizbežna. Povredili su ego vođe i to im neće biti ni oprošteno ni zaboravljeno.

Ali narod i dalje veruje da nikada nećemo priznati Kosovo. Realno, sve ovo rade majstorski.

Pre bih rekao da imaju posla sa imbecilima.

Ulazak u NATO je logican korak za Hulju.
Naci ce se vec dobar razlog. Izmislice se. Iscenirace se. Nais zivoti su Hulji i americi jeftini.

Ulazak u NATO ce dovesti Srbiju do orgazma.

Ako tranzicija prođe bez problema, i uspeju da se otarase Rusije i priklone se Americi, sledi gušenje pobune. U tom slučaju ne bih da sam u koži studenata jer odmazda je neizbežna. Povredili su ego vođe i to im neće biti ni oprošteno ni zaboravljeno.
Apsolutno. Amerika u svojim kolonijama redovno dozvoljava masovne zlocine nad protivnicima lokalnog upravnika.
Setimo se Gvatemale i CIlea. To su bili masakri i masakri protivnika.
Tek sada postajemo pravi robovi. Tek sada cemo da vidimo.

Nadajmo se da ce vecina studenata na vreme uspeti da napusti Srbiju, kao i svi normalni ljudi koji to mogu.
Ako se ovo zavrsi porazom imacemo jos jedan talas iseljavanja, najveci do sada.

Slazem se sa tobom. Mozemo da se molimo bogu za neki veci i nagli ekonomski problem.
Od opozicije nema nista, hteli su da iskoriste studente. Prosvetari su ih jos bolje iskoristili.
Nacija bez morala i principa i ne moze da ima drugaciju sudbinu. Da je drugacija, da je bolja, to ne bi bilo normalno i prirodno. To bi tek bilo strasno.

Kakva je situacija vidi se po tome sto su se SNS botovi na ovoj temo ponovo ohrabrili.

Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Kuvanje žabe radi bez greške u Srbiji. Samo nagle promene mogu da uzdrmaju vlast. Inače ako sve rade dozirano, ne nailaze na otpor naroda.
Trenutno mislim da ih jedino neka Ruska sabotaža može poremetiti u tom planu da se potpuno okrenu Americi. Ostaje da vidimo da li će se to dogoditi.

Jaoo, pa i Milo je priznao Kosovo i uveo CG u Nato, pa Zapad nije imao ništa protiv njegove smene, kad je postao veliki teret za njih i u kriminalu do guše.

Otarasiće se oni i Hulje..

ne bih bio toliko siguran u to...on jednostavno previše dobro služi zapadu u komplentom njihovom interesu. Podredio je kompletnu državu i njen narod stranim interesima i spreman je da se prostituiše sa njima dokle god bude imao šta da ponnudi...a zemljišta, poslovnih kombinacija, prirodnih resursa itd barem i dalje ima na zalihama koje će teško u skorije vreme potrošiti.

Apsolutno. Amerika u svojim kolonijama redovno dozvoljava masovne zlocine nad protivnicima lokalnog upravnika.
Setimo se Gvatemale i CIlea. To su bili masakri i masakri protivnika.
Tek sada postajemo pravi robovi. Tek sada cemo da vidimo.

Nadajmo se da ce vecina studenata na vreme uspeti da napusti Srbiju, kao i svi normalni ljudi koji to mogu.
Ako se ovo zavrsi porazom imacemo jos jedan talas iseljavanja, najveci do sada.

Slazem se sa tobom. Mozemo da se molimo bogu za neki veci i nagli ekonomski problem.
Od opozicije nema nista, hteli su da iskoriste studente. Prosvetari su ih jos bolje iskoristili.
Nacija bez morala i principa i ne moze da ima drugaciju sudbinu. Da je drugacija, da je bolja, to ne bi bilo normalno i prirodno. To bi tek bilo strasno.

Kakva je situacija vidi se po tome sto su se SNS botovi na ovoj temo ponovo ohrabrili.
Momci, pomoc ne mora da bude skupa:

ne bih bio toliko siguran u to...on jednostavno previše dobro služi zapadu u komplentom njihovom interesu. Podredio je kompletnu državu i njen narod stranim interesima i spreman je da se prostituiše sa njima dokle god bude imao šta da ponnudi...a zemljišta, poslovnih kombinacija, prirodnih resursa itd barem i dalje ima na zalihama koje će teško u skorije vreme potrošiti.
Dobro bre ljudi, sad me ozbiljno zbunjujete.

Jedan priča da nas je prodao Rusima
Drugi priča da nas je prodao Zapadu.

Nije valjda uzeo duple pare?
Ako jeste, pa to je najveći trgovac kojeg je istorija videla.
Proda celu državu dvaput, različitim kupcima.

Zar to nije za divljenje i poštovanje?

Citiraću opstveni post iz jedne druge teme:

Ja ipak mislim da se radi o vučićtitis acutis mentalis sindromu.

Vučićtitis acutis mentalis
Akutni poremećaj rasuđivanja i nekontrolisane reakcije besa i besmislenih misli na bilo kakav pomen AV.
Leči se odlaskom u šumu, nalaženjem debljeg drveta hrasta, uklanjanjem kore na drvetu u nivou čela pacijanta
čime treba da se dobije glatka površina otprilije 15x15cm, skidanjem pacijenta do pojasa nakon čega pacijent snažno udara glavom u deblo (5-10 puta)
u rejonu glatke površine drveta. Tretman se aplicira svako jutro, sedam dana u kontinuitetu, pre gledanja jutarnjeg dnevnika N1.

Jaoo, pa i Milo je priznao Kosovo i uveo CG u Nato, pa Zapad nije imao ništa protiv njegove smene, kad je postao veliki teret za njih i u kriminalu do guše.

Otarasili bi ga se odavno da ne radi sve što mu kažu. Da nije dao Kosovo, našli bi nekog drugog. Ovako će da bude do kraja mandata, a onda je sledeći neko ko će samo da nastavi gde je ovaj stao, ako bude bilo još nešto potrebno uraditi od zahteva.

Dobro bre ljudi, sad me ozbiljno zbunjujete.

Jedan priča da nas je prodao Rusima
Drugi priča da nas je prodao Zapadu.

Nije valjda uzeo duple pare?
Ako jeste, pa to je najveći trgovac kojeg je istorija videla.
Proda celu državu dvaput, različitim kupcima.

Zar to nije za divljenje i poštovanje?

Citiraću opstveni post iz jedne druge teme:

Ja ipak mislim da se radi o vučićtitis acutis mentalis sindromu.

Vučićtitis acutis mentalis
Akutni poremećaj rasuđivanja i nekontrolisane reakcije besa i besmislenih misli na bilo kakav pomen AV.
Leči se odlaskom u šumu, nalaženjem debljeg drveta hrasta, uklanjanjem kore na drvetu u nivou čela pacijanta
čime treba da se dobije glatka površina otprilije 15x15cm, skidanjem pacijenta do pojasa nakon čega pacijent snažno udara glavom u deblo (5-10 puta)
u rejonu glatke površine drveta. Tretman se aplicira svako jutro, sedam dana u kontinuitetu, pre gledanja jutarnjeg dnevnika N1.
biće da si ti perkane udahnuo jutros preveliku dozu informera i kurira u isto vreme pa ne znaš de je levo od botovanja. uzmi jedan s parizerom, valja se pojesti nešto kad nisi sav svoj.

Vrh