Pa ti ne znaš ni gde živiš.U Srbiji je Rusiaj slaba.
Pa ti ne znaš ni gde živiš.U Srbiji je Rusiaj slaba.
Mislim da ti ne razumes ljude u Srbiji (ne znam da li zivis ovde).Pa ti ne znaš ni gde živiš.
Srbi moraju to da urade zato što nisu dužni da trpe štetu od sankcija protiv ruskih firmi.Srbi su postali Zapad i uzivaju u tome. Ako bude bilo mogucnosti da se ukrade nesto Rusima, bicemo prvi.
Pa da li je moguće da će nam velika braća i majka zavrnuti slavinu? Pri tom smo jedina zemlja u Evropi koja njima nije uvela sankcije.Ako nekim čudom sprovedu nacionalizaciju NISa, u najmanju ruku možemo od ruskog gasa da se oprostimo. A tek treba da vidimo kakve će biti ostale posledice.
Evo bugarska a mislim i rumunija dobijaju NULA ruskog gasa vec neko vreme,Ako nekim čudom sprovedu nacionalizaciju NISa, u najmanju ruku možemo od ruskog gasa da se oprostimo. A tek treba da vidimo kakve će biti ostale posledice.
Iracionalno.Srbi moraju to da urade zato što nisu dužni da trpe štetu od sankcija protiv ruskih firmi.
A šteta će nastati zato što je energetika strateška grana na koju je ruska stavila šapu u Srbiji, ne dozvoljavajući bilo kakvu diversifikaciju poslednjih 17 godina.
Ako Amerikanci treba da je kupe to treba posmatrati kao nužno zlo i normalna vlada bi to uradila još pre dve godine tražeći druge koristi za državu.
Ali pošto je ova država ruska ispostava, ona nema nikakvih kapaciteta da izvrši potrebnu nacionalizaciju.
Po ovome Bugarska i dalje uvozi gas iz Rusije.Evo bugarska a mislim i rumunija dobijaju NULA ruskog gasa vec neko vreme,
I gle čuda - ne samo da nisu propali nego ekonomski i industrijski stoje bolje od srbije!
Pa onda ćemo i mi isto.Po ovome Bugarska i dalje uvozi gas iz Rusije.
Bulgaria Natural Gas Imports From Russia
Natural Gas Imports from Russia in Bulgaria increased to 55461 Terajoule in October from 53317 Terajoule in September of 2024. This page includes a chart with historical data for Bulgaria Natural Gas Imports From Russia.tradingeconomics.com
Cela Evropa i dalje uvozi ruske energente, ali indirektno.Evo bugarska a mislim i rumunija dobijaju NULA ruskog gasa vec neko vreme,
I gle čuda - ne samo da nisu propali nego ekonomski i industrijski stoje bolje od srbije!
Ja sam se vodio ruskim izvorima kad je bilo ono da treba samo u rubljama da se plaća,Po ovome Bugarska i dalje uvozi gas iz Rusije.
Bulgaria Natural Gas Imports From Russia
Natural Gas Imports from Russia in Bulgaria increased to 55461 Terajoule in October from 53317 Terajoule in September of 2024. This page includes a chart with historical data for Bulgaria Natural Gas Imports From Russia.tradingeconomics.com
To znači da možemo nacionalizovati NIS bez posledica po snabdevanje gasom.Cela Evropa i dalje uvozi ruske energente, ali indirektno.
Ruski gas ide gasovodom u Azarbejdzan i tamo postaje Azerbejdzanski gas.
I tako se prodaje Evropi.
Americi nije bitno odakle je gas, bitno je da se prodaje preko njihovih firmi i njihoviog gasovoda i da oni uzmu procenat.
Americi je vazno da svi drugi budu u podredjenom (kolonijalnom) polozaju.
Na taj nacin ostvaruje se dominacija.
Da, ali ce biti nesto skuplje.To znači da možemo nacionalizovati NIS bez posledica po snabdevanje gasom.
Odlicno!Cela Evropa i dalje uvozi ruske energente, ali indirektno.
Ruski gas ide gasovodom u Azarbejdzan i tamo postaje Azerbejdzanski gas.
I tako se prodaje Evropi.
Americi nije bitno odakle je gas, bitno je da se prodaje preko njihovih firmi i njihoviog gasovoda i da oni uzmu procenat.
Americi je vazno da svi drugi budu u podredjenom (kolonijalnom) polozaju.
Na taj nacin ostvaruje se dominacija.
Necemo ostati bez gasa, samo cemo placati vise jer kupujemo iz druge ruke.Odlicno!
Čemu onda bojazan da ćemo mi ostati bez gasa ako rusi svoj neprijateljima prodaju,gas bez zastoja?
Jeftinije nego da NIS ne radi.Da, ali ce biti nesto skuplje.
Evo kao sto smo videli tako rade bugarska i rumunija koje u svemu stoje bolje nego srbija,Necemo ostati bez gasa, samo cemo placati vise jer kupujemo iz druge ruke.
Za saku dolara, ruski uticaj ce biti iskorenjen.Bajatović je ruski čovek i Srbijagas je praktično ruska firma, tako da su sve opcije u igri. To nije slučaj u Bugarskoj.
Ruski uticaj je duboko ukorenjen u ovoj državi, tako da nema lakog izbora po pitanju NISa.
Ne bi Ameri morali da uvode sankcije NISu da sve može tako lako da se podmaže.Za saku dolara, ruski uticaj ce biti iskorenjen.
Narod ovde obozava jaceg, silu, onog ko je spreman da im baci sitnis u blato.
Oni uvode sankcije da bi primorali Srbiju da otme NIS- Rusima i preda ga nekoj zapadnoj firmi.Ne bi Ameri morali da uvode sankcije NISu da sve može tako lako da se podmaže.
Hoće li mu porasti rejting, nakon nacionalizacije?Bas tako. Sve ovo je isplanirano jos pre godinu dana, glumci sad predstavljaju publici ono uvezbano - savrsenu rolu. Ovo je kao da gledam kecere. Providno.