Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 24.423
Kao sto vidimo iz primera Novog Sada - korupcija ubija. Ajde mi da smanjimo taj nivo, a kao sto mapa pokazuje, pozitivne primere cemo pre moci da iskopiramo iz zapadnih zemalja. Naravno, iako Rusija ima nesto pozitivno, mada ne znam sta, i od njih prekopirati.Ако су људи овде представљају контратежу вучићу, затварај капију, бацај кључ.
Толико острашћености, толико празнине у лобањама, таква испраност од било какве мисли. Исто као СНС, само на супротну страну.
Нема две оригиналне идеје, само потлачивање и веровање да ће неко други, у овом случају ЕУ да нам реши проблем. Ту долази и проблем сећања попут златне рибице.
ЕУ нам константно поставља нове услове још од 2001. Таман једно урадиш, дођу два нова захтева, све тежа. Оно што свако треба да схвати, без обзира на ментални капацитет је да ЕУ жели од нас да направи депонију - да им данас дамо СВЕ што траже, исто бисмо прошли.
Никли би рудници широм Србије, Космет де факто не би било могуће вратити, сву прљаву индустрију би нам овде истоварили. А са друге стране, живот не би био бољи ни по једном параметру.
Знам да је тешко поверовати у то, зато и кажем ЕУ фанатици. То се граничи са фанатизмом, а такви људи не могу да признају грешку ни да се манифестује испред њих.
Ajde makar tamno crveni da ne budemo, zarad sebe. Isto je i po pitanju medijskih sloboda i svega drugog. Da mi zbog sebe budemo normalna evropska zemlja jer smo u Evropi. Pa kao takvi, mozemo izaci na referendum i odluciti.
Stanje u Rusiji po pitanju korupcije je katastrofalno, imam informaciju iz prve ruke od coveka koji radi tamo. Vidi se po primerima zapadnih zemalja koje nisu u EU da ulazak u EU nije magicno resenje, kao i po primerima istocno-evropskih zemalja koje su clanice EU.
Ne radi se o EU, radi se iskljucivo o patriotizmu da ucinis svoju zemlju boljom, a ne da budes izdajnik i pravis svoju otadzbinu crnom rupom Evrope.