Možda da krenemo da radimo nešto drugačije? Šta?Треба да сачекамо да нам разоре државу у потпуности, док им не отопле срца и не умилимо им се довољно. Да доведу још уштви попут Непоменика, и још који рудник отворе.
Možda da krenemo da radimo nešto drugačije? Šta?Треба да сачекамо да нам разоре државу у потпуности, док им не отопле срца и не умилимо им се довољно. Да доведу још уштви попут Непоменика, и још који рудник отворе.
Ко ми и које односе?Jesmo mi promenili odnos zbog nas samih?
Jesmo probali?
У потпуности се слажем.Možda da krenemo da radimo nešto drugačije? Šta?
Ako ne opstanemo možemo uvek u Rusiju kao Asad.Овој држави и народу треба невиђена унутрашња снага да би опстали. А буквално смо дијаметрално супротно.
Evo, vi ovde. Jeste li? Niste.Ко ми и које односе?
To će ti trajati dok prva cenjena i sposobna ekipa ne predloži članstvo u NATO i sankcije Rusiji. Te sekunde postaju ustaše.qУ потпуности се слажем.
Главно је да будемо држава где ће се ценити људи на основу способности, а не чији су. Остало ће доћи уз то.
Čovek dobio izbore 1993... Ni one 2000. nije izgubio. Ne bi se nikad promenila vlast bez stranaca; oko 2004. nafta je poskupela, i Putin bi održavao srpsku vlast do danas. Živeli bismo u ljudožderskom poretku.3, 4 miliona ljudi izaslo i dalo glas Slobi i onda nas zli zapad uzeo na zub.
Имаш мало проблем са разумом ако мислиш да ће способна екипа да предложи нешто што је противу интереса земље.To će ti trajati dok prva cenjena i sposobna ekipa ne predloži članstvo u NATO i sankcije Rusiji. Te sekunde postaju ustaše.q
Da nas nepoznajem, rekao bih da je ova ovde rasprava DB podmetacina.Имаш мало проблем са разумом ако мислиш да ће способна екипа да предложи нешто што је противу интереса земље.
Bogami izgubio glatko sa 13% razlike ...Ni one 2000. nije izgubio.
Evo ti si cenjena i sposobna ekipa.To će ti trajati dok prva cenjena i sposobna ekipa ne predloži članstvo u NATO i sankcije Rusiji. Te sekunde postaju ustaše.q
Ми и да признамо да смо криви, то неће поправити слику о нама у свету нити планове НАТО пакта у односу са нама.Evo, vi ovde. Jeste li? Niste.
Ajde reci, mi smo govna, to je prvo, daj da ispravimo sta je do nas. Reci, sve smo sje*******ali, i bez zapada i njihovog uplitanja, Srbija 90ih, kao i danas, je najveci k na biciklu i sramota za celu Evropu.
Reci da nikad niste napravili otklon od toga. Jer realno niste. Sloba da je dobio ratove bi bio car, zar ne? Manimo sta se desavalo na unutrasnjem planu i koliko je unistio drzavu.
Srbin nece da prizna da je tupav i onda da se menja, lakse mu je da veruje da je on najbolji i najstariji, a demonski zapad ga je sje*******ao.
Mi nismo ni svesni koliko smo zaostali, a steta, u sustini narod sa velikim potencijalom i lepom istorijom. Odlucio se za Slobu i KGB podmetacine.
Mora se stati, udahnuti, moraju se priznati sopstvene greske, videti sta sa njima i onda krenuti napred.
Evo, ovde vrlo jasno i konkretno provejava da mi recimo 90ih u sustini i nismo krivi nego nas zapad sje*******ao.
3, 4 miliona ljudi izaslo i dalo glas Slobi i onda nas zli zapad uzeo na zub.
Ja pisao hipotetički u futuru, a ti skočio kao oparen i dokazao moju hipotezu.Evo ti si cenjena i sposobna ekipa.
Dodaj na to i priznanje Kosova koje isto još neki cenjeni i sposobni predlažu, zagovaraju.
Zašto bi to radili? Koja je korist od toga?
Ja kao necenjeni i nesposobni ti mogu navesti razloge zašto ne uraditi niti jedan od ta 3.
A i da uradiš sva 3, bio bi šta? Albanija, Severna Makedonija, Crna Gora? I po čemu je to drugačije/bolje od ovog šta imamo?
Ja pisao hipotetički u futuru, a ti skočio kao oparen i dokazao moju hipotezu.
Zamisli neku budućnost i u njoj neke, nama sada neuhvatljive, ali nesumnjivo pozitivne posledice učlanjenja u NATO. Šta god. (Pozitivne za nas, negativne za Rusiju)
Pojaviće se horde koje će krenuti sa satanizovanjem donosioca odluka.
48,2% je imao ili tako nesto, jeste bila fina razlika ali nedovoljna. Moralo se pucem oboriti rezim, i uspelo se, na ulici. I tad se gurala prica da je premaseno 50 odsto.Naravno da je izgubio izbore 2000. to čak ni radikali nisi sporili.
Može link?Коштуница није освојио 50% у првом кругу, што су признали чак и неки лидери Доса
Ne bih tome davao na važnosti.Не може. Имаш нпр. изјаву Жарка Кораћа у једном пригодном документарцу. Ја сам живео и пре линкова.