Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

То да имамо очајне кадрове у дипломатији како и у политици стоји и слажем се да су нам требали стручнији љиди. Ми смо деценисјама промашај у дипломатији.
Опет, шта да радимо кад САД и ЕУ отворено и директно помажу УЧК државу?
Da radimo sta je do nas? U kom trenutku smo mi uradili sve kako treba da smo ponosni na sebe i onda izduvali i onda jbg, zli zapad nas j***.

Да ли је то оправдање на се направи држава на терористичким вредностима?

Nabijem na onu stvar sve njih ako misle da je onaj bradonja resenje i jos ih dodatno nabijem ako su ga oni postavili i isto tako i sve one koji se pale i podrzavaju sve to.

Moja greska, mislio sam da pricas za Siriju, mada isti princip za Kosovo.

I dalje je poenta boriti se unutar sistema, a ne glumiti majmuna u srcu Evrope.

Ne mislis li da bi mogle stvari da se okrenu i da prosecan Amerikanac ili Evropljanin ne bi drugacije gledao na sve to da smo mi jedna civilizovana drzava i njihov prijatelj? Koga bi pre podrzavao onda, nas ili Kurtija debila?

Tezak je to put, ali to je realniji put nego da Putin upadne sa tenkovima. A i na kraju, daleko bolji po nas.

Svako ko je ikada dao glas radikalima/napr. treba da izvrši harikiri.
1000016136.jpg

Kako je dosao do tog zakljucka, nisam stekao taj utisak, ne vidim da su crkve nesto prepune?

Nije problem, kupi zemljiste, dobije dozvolu i moze i 100 000 da sagradi ako hoce.

MIslim da je uspostavljanje postmodernistickog proevropskog prozapadnog kalifata u Siriji sjajna stvar za one koji razmisljaju o emigraciji, a vise im odgovara mediteranska od zapadnoevropske klime.
Za samo jedan dan sve se promenilo.
Juce osovina zla, danas perspektivna demokratija.
I frredom loving moderate rebels, kako kaze CNN.

Moja greska, mislio sam da pricas za Siriju, mada isti princip za Kosovo.

I dalje je poenta boriti se unutar sistema, a ne glumiti majmuna u srcu Evrope.

Ne mislis li da bi mogle stvari da se okrenu i da prosecan Amerikanac ili Evropljanin ne bi drugacije gledao na sve to da smo mi jedna civilizovana drzava i njihov prijatelj? Koga bi pre podrzavao onda, nas ili Kurtija debila?

Tezak je to put, ali to je realniji put nego da Putin upadne sa tenkovima. A i na kraju, daleko bolji po nas.
Ми смо 1991. медијски оцрњени као бољшевички кољачи са петокракама на шлемовима који убијају недужне хрвате католике који желе да буду део Европске заједнице, и од тада је тешко поправити слику о нама.
Курти је њихово чедо, тј. чедо НАТО система.

Слом руских империјалних циљева Непоменика само гурају ближе ка Западу. Резултат тога биће само још више велеиздаје у политици, још већи колонијални статус него сада.
Видите како се империје односе према својим колонијама. Или ће их оставити на цедилу (Руси) или ће им инсталирати дојучерашње терористе на власт (НАТО) уколико им је то у интересу.
Овој држави и народу треба невиђена унутрашња снага да би опстали. А буквално смо дијаметрално супротно.

Ми смо 1991. медијски оцрњени као бољшевички кољачи са петокракама на шлемовима који убијају недужне хрвате католике који желе да буду део Европске заједнице, и од тада је тешко поправити слику о нама.
Kozaci i Žirinovski mora da su nešto doprineli toj slici.

Dok smo mi ovde imali uredjenu drzavu na unutrasnjem planu, bavili se ekologijom i uzgajanjem cveca.

Djubrad teska i olos smo bili svi 90ih, sve zemlje bivse Jugoslavije, samo smo mi na to sve ispali i tupavi i nesposobni.

Ja pisem da krenemo od nas, ti mi pises da je zapad koljace predstavljao koljacima.

Da, nisu bili fer, da preterivali su i bili gnusni, ali nije da im nismo davali povoda. Ajde da im ne dajemo povoda.

Mi jesmo bili koljaci koji su ubijali Hrvate koji su hteli da budu deo Evrope. Neistina je da su oni neduzni i sramotno je sto nije prikazana i sta je druga strana radila, ali ajde da cela recenica bude neistinita, a ne samo delovi.

Медијско сатанизовање срба и ЈНА је почело пре Жириновског.

Слом руских империјалних циљева Непоменика само гурају ближе ка Западу. Резултат тога биће само још више велеиздаје у политици, још већи колонијални статус него сада.
Видите како се империје односе према својим колонијама. Или ће их оставити на цедилу (Руси) или ће им инсталирати дојучерашње терористе на власт (НАТО) уколико им је то у интересу.
Овом држави и народу треба невиђена унутрашња снага да би опстали. А буквално смо дијаметрално супротно.
Из тог угла, сасвим је логично да су данас тандем Дачић-Вучић као део режима СПС-СРС данас осовина власти, као што су главосече из редова ИСИС и АлКадие сад демократске вође Сирије, Либије и осталих држава које су ослобођене.

Mi treba da se pravimo da oni sa svojim sluzbama ne vide ono sto lako vidi svaki prosecan covek. Preveslacemo ih 😉

Dok smo mi ovde imali uredjenu drzavu na unutrasnjem planu, bavili se ekologijom i uzgajanjem cveca.

Djubrad teska i olos smo bili svi 90ih, sve zemlje bivse Jugoslavije, samo smo mi na to sve ispali i tupavi i nesposobni.

Ja pisem da krenemo od nas, ti mi pises da je zapad koljace predstavljao koljacima.

Da, nisu bili fer, da preterivali su i bili gnusni, ali nije da im nismo davali povoda. Ajde da im ne dajemo povoda.

Mi jesmo bili koljaci koji su ubijali Hrvate koji su hteli da budu deo Evrope. Neistina je da su oni neduzni i sramotno je sto nije prikazana i sta je druga strana radila, ali ajde da cela recenica bude neistinita, a ne samo delovi.
Тешко је поправити неке слике, ми смо сатанизовани колективно и тешко је то опрати. А на крају капу не кроји нека Славица из Америке или Француске него њихови политичари који неће мењати однос према нама.

Тешко је поправити неке слике, ми смо сатанизовани колективно и тешко је то опрати. А на крају капу не кроји нека Славица из Америке или Француске него њихови политичари који неће мењати однос према нама.
Jesmo mi promenili odnos zbog nas samih?

Jesmo probali?

Mi treba da se pravimo da oni sa svojim sluzbama ne vide ono sto lako vidi svaki prosecan covek. Preveslacemo ih 😉
Треба да сачекамо да нам разоре државу у потпуности, док им не отопле срца и не умилимо им се довољно. Да доведу још уштви попут Непоменика, и још који рудник отворе.

Vrh