Pitanje je da li su preminule ujutru ili samo nisu hteli porodicama da kazu.Ruševine su raščišćene oko 22h. One su preminule ujutru. Nešto tu ne štima. Ili su pogrešili inicijale, ili neko laže.
Jedino to. Ovima ništa ne verujem, zato sam skeptik.Pitanje je da li su preminule ujutru ili samo nisu hteli porodicama da kazu.
Istu recenicu sada na b92 dele kao 'dokaz' da zavod 'nije dozvolio' rekonstrukciju nastresnice, jer nisu eksplicitno naveli da treba da se radi, kao da je to njihov zadatak. Odvratan spin, nece proci.
Ne znam koliko ima žrtava, ali ove dve sestre nemaju isto prezime, a i nema slova "T" u u inicijalima dece.Много нас лажу. Погинуло је између 23 и 35, док је преко 100 људи повређено. Извор: ово су рекли запослени у Клиничком Центру Војводине. Наређено им је да ћуте. Ако зуцну, убиће их.
Pogledajte prilog 218302Pogledajte prilog 218294Pogledajte prilog 218295Pogledajte prilog 218298Pogledajte prilog 218300
Много тога је сумњиво; не знаш коме да верујеш. Превише лажираних података има. Свако пише своју верзију чланака са циљем да нас излуде. Знају да су забрљали, и сад се својски труде да ово заташкају. Ово је прекрупно да би се гурнуло под тепих. Плашим се да БИА не добије наредбу да нам угасе интернет мрежу због овога, јер смо пуно прљавог веша изнели напоље.Ne znam koliko ima žrtava, ali ove dve sestre nemaju isto prezime, a i nema slova "T" u u inicijalima dece.
Ako se još neko pita da li živimo u Severnoj Koreji u sred Evrope, eto odgovora.Наређено им је да ћуте. Ако зуцну, убиће их.
Ovo je vise odgovor na pitanje sta su sve ljudi spremni da poveruju ako im se uklapa u narativ.Ako se još neko pita da li živimo u Severnoj Koreji u sred Evrope, eto odgovora.
Није то ништа. Пролазио сам поред куће и чуо веселу рок музику. Још вести:Dan žalosti, a pored mene prolazi svadbarska kolona, svi veseli...
Zar to nije moglo da sačeka...