"Za unuke prvo su nam sinoć kasno javili da su u teškom stanju, ali žive. A,onda...oko tri sata jutros da ni one nisu izdržale. Mi smo premrli. Supruga mi je četiri puta pala u nesvest, tihim glasom rekao je Branko za Večernje novosti.
Takođe, u Univerzitetskom kliničkom centru Vojvodine (UKCV) je posle nesreće izazvane obrušavanjem nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, jutros je potvrđeno za Tanjug da nema novih žrtava, a da je troje povređenih je u teškom opštem stanju.
"Troje povređenih koji su juče primljeni u UKCV i dalje su u teškom stanju, na intenzivnoj nezi", rečeno je iz Pres-službe Kliničkog centra.
Portparolka Dečje bolnice Andrea Đuretić rekla je da ni sinoć u tu bolnicu nisu primljene dve devojčice.
"Povodom informacije koju prenose mediji da su dve devojčice preminule, mi ne znamo da li su devojčice bile na Železničkoj stanici i možda su među 14 poginulih, ali u bolnicu nisu primljene i nema novih žrtvi", rečeno je iz Dečje bolnice u Novom Sadu.
Izvor Telegraf... Devojčice su preminule noćas, kažu bližnji. Javili im u 3 noću. Među žrtvama nema osoba sa tim inicijalima, bolnica negira da su bile kod njih. Pa gde su bile? Ovi ladno pokušavaju da sakriju broj žrtava.
Još jedna stvar, gledam sada Pink. Troje voditelja sa slušalicama u ušima. Neko im sugeriše pta da pitaju, šta da govore.