Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Da nije bilo Haga ne bi to danas bila opšte poznata činjenica.

Verovatno su sada imali puku sreću da niko od stranaca nije nastradao na železničkoj stanici. Domaće žrtve lakše mogu zataškati i porodice potkupiti ili zastrašiti.

"Za unuke prvo su nam sinoć kasno javili da su u teškom stanju, ali žive. A,onda...oko tri sata jutros da ni one nisu izdržale. Mi smo premrli. Supruga mi je četiri puta pala u nesvest, tihim glasom rekao je Branko za Večernje novosti.

Takođe, u Univerzitetskom kliničkom centru Vojvodine (UKCV) je posle nesreće izazvane obrušavanjem nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, jutros je potvrđeno za Tanjug da nema novih žrtava, a da je troje povređenih je u teškom opštem stanju.

"Troje povređenih koji su juče primljeni u UKCV i dalje su u teškom stanju, na intenzivnoj nezi", rečeno je iz Pres-službe Kliničkog centra.

Portparolka Dečje bolnice Andrea Đuretić rekla je da ni sinoć u tu bolnicu nisu primljene dve devojčice.

"Povodom informacije koju prenose mediji da su dve devojčice preminule, mi ne znamo da li su devojčice bile na Železničkoj stanici i možda su među 14 poginulih, ali u bolnicu nisu primljene i nema novih žrtvi", rečeno je iz Dečje bolnice u Novom Sadu.

Izvor Telegraf... Devojčice su preminule noćas, kažu bližnji. Javili im u 3 noću. Među žrtvama nema osoba sa tim inicijalima, bolnica negira da su bile kod njih. Pa gde su bile? Ovi ladno pokušavaju da sakriju broj žrtava.

Još jedna stvar, gledam sada Pink. Troje voditelja sa slušalicama u ušima. Neko im sugeriše pta da pitaju, šta da govore.
Verovatno preminule pod rusevinama pa kriju.

Почело је класично гађање “аргументима” и тражење криваца да се никад не нађу. Креће бомбардовање информацијама и дезинформацијама и затрпавање истине. На томе ће се и завршити уз по неку крокодилску сузу.

Много нас лажу. Погинуло је између 23 и 35, док је преко 100 људи повређено. Извор: ово су рекли запослени у Клиничком Центру Војводине. Наређено им је да ћуте. Ако зуцну, убиће их.
da-li-nas-lažu-za-brojke-i-zašto-da-v0-jijmzz4nngyd1.png
da-li-nas-lažu-za-brojke-i-zašto-da-v0-71rpptinngyd1.png
da-li-nas-lažu-za-brojke-i-zašto-da-v0-bvv3wt9nngyd1.png
da-li-nas-lažu-za-brojke-i-zašto-da-v0-za422zenngyd1.png
da-li-nas-lažu-za-brojke-i-zašto-da-v0-o9n8rkmnngyd1.png

Много нас лажу. Погинуло је између 23 и 35, док је преко 100 људи повређено. Извор: ово су рекли запослени у Клиничком Центру Војводине. Наређено им је да ћуте. Ако зуцну, убиће их.
Pogledajte prilog 218302Pogledajte prilog 218294Pogledajte prilog 218295Pogledajte prilog 218298Pogledajte prilog 218300
Ne znam koliko ima žrtava, ali ove dve sestre nemaju isto prezime, a i nema slova "T" u u inicijalima dece.

Ja sam u dva navrata imao prilike da dozivim kako je to kad su ti hitno potrebne vesti o nekome kome je zivot ugrozen
Jednom kad je tek pocelo sve s koronom: Deda je bio zarazen, prevezli su ga u Beograd. Svakog dana majka je zvala dok se neko nije javio. Dobili smo sve informacije tek 3 dana nakon sto je umro.
Drugi put kad sam ja imao ozbiljnu bolest, zavrsio sam u urgentnoj. Ja sam tad bio maloletan, pa mi nisu dali telefon navodno jer su se neki pajseri pre mene slikali i pravili fore kako su u urgentnoj. Moji su sve zive veze trazili, samo da nekako saznaju sta se uopste desava sa mnom
Ne daj boze nikom

Ne znam koliko ima žrtava, ali ove dve sestre nemaju isto prezime, a i nema slova "T" u u inicijalima dece.
Много тога је сумњиво; не знаш коме да верујеш. Превише лажираних података има. Свако пише своју верзију чланака са циљем да нас излуде. Знају да су забрљали, и сад се својски труде да ово заташкају. Ово је прекрупно да би се гурнуло под тепих. Плашим се да БИА не добије наредбу да нам угасе интернет мрежу због овога, јер смо пуно прљавог веша изнели напоље.

Ipak je ona Valentina. Dakle, nisu tačni podaci VJT-a. Uklapa se sada. Ovi iz VJT-a nepismeni, pogreše inicijale.

Dan žalosti.. na k1 upravo se emituje jedna od najboljih domaćih komedija. Meni lično u top 3.

Ako se još neko pita da li živimo u Severnoj Koreji u sred Evrope, eto odgovora.
Ovo je vise odgovor na pitanje sta su sve ljudi spremni da poveruju ako im se uklapa u narativ.

Znaci priznali su za 14 poginulih, ali za 10 do 20 su rekli da ce ni manje ni vise nego ubiti svakog ko kaze nesto o tome? Jel neko zaista ozbiljno veruje u to? Sta postizu time? Sta, nije dovoljno velika tragedija? Ti ljudi nisu imali nikoga na svetu pa se nece saznati?

Molim vas ukljucite mozak na dva minuta pre nego sto delite ovakve stvari, dovoljno je dezinformacija sa svih strana.

Dan žalosti, a pored mene prolazi svadbarska kolona, svi veseli...
Zar to nije moglo da sačeka...
Није то ништа. Пролазио сам поред куће и чуо веселу рок музику. Још вести:

Много се власт труди да се опере. Ово се неће тако лако завршити.

Poslednja izmena:
Doktoriraš u Velikoj Britaniji, imaš posao u Nemačkoj, dođeš da radiš u Srbiju kao naučnik i završiš život ispod nadstrešnice na kojoj su krimosi zaradili. Nije vic, to vam je Srbija. Zemlja koja svojim kriminalom i nestručnošću ubija decu i naučnike. Posle kažu imaj decu i vrati se u Srbiju kao stručnjak.

Ako se neko pita koji je film a mrzi ga da ukljuci tv...

- Gospodo imam utisak da je profesor živ. 😐

- Živ!? 😳

- Bojim se da je tako.

... Moje saučešće.

Znači koji urednik to pusti na dan žalosti. Koji mozak. Sprdnja bukvalno. Smejanje u facu danu žalosti.

I svadba i sahrana na k1. Sve može.

Gde ću još i zbog privatnih proslava da se iščuđavam šta i kako ljudi rade.

Vidi se na svim slikama da su crne zatege na koje je okačena betonska konstrukcija, izbijene iz krova, sa vrlo malim otvorima. Doslo je tu do probijanja betona, a verovatni uzrok su loši detalji ankerovanja, nekvalitetan beton i dodatno opterecenje koje je okačeno na nastresnicu, a da ti detalji nisu provereni.

Vrh