Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

U Finskoj je i ozbiljniji sistem auto-škola i polaganja. Mnogo se ranije kreće s tim i uči se smisleno. Ne mogu da govorim, jer ne znam, ali nešto ne verujem da se tamo kupuju dozvole kao kod nas. Što se tiče ograničenja, kod nas je na većini deonica smisleno (ne bi trebalo ni brže ni sporije). A na kraju krajeva, ne mora i ne treba svako da vozi. To nije obaveza. I to je na lekarima da na pregledima utvrde ko može, a ko ne bi smeo za volan. Očigledno da i tu nešto ne štima. Ima i do ljudi. Znam slučajeve gde pošteno kažu da nisu za to i nisu nikad polagali, a ima i suprotih primera gde hoće da vozi po svaku cenu iako nema veze s vezom.

U Srbiji se jurnjava kolima u pesmama predstavlja kao neki zivotni vrh mladog coveka , zatim imamo onog estradnog vepra koji godinama pokusava da pogine ili da ubije ali mu nikako ne polazi za rukom i to se tolerise, zatim imamo gomilu instagram grupa sa snimcima gde ljudi divljaju ulicama a to se u komentararima vecinski podrzava.
Sto neko rece cim napravis prvi najmanji prekrsaj u istoj si vreći sa svima ostalima, kao i saobraćajac čim uzme prvu crvenu odgovoran je za nečiju smrt pre ili kasnije, sada mozemo da moralisemo do sutra.
Imamo gomilu prepametnih koji sami izmisljaju svoja pravila, skretanje iz trake za pravo ulevo i obrnuto je svakodnevnica u Beogradu, po principu snašao sam se ko te j***. A tako je u svakoj sferi zivota i zato smo tu gde smo, i zato nam dr objasnjava kako su ljudi krivi sto su poginuli zasto sto nisu isli na kruzni tok, a ne onaj koji je pijan prosao 10 raskrsnica a da ga pritom niko ne sankcionise posto su zauzeti drugim rabotama. Ukratko nije sloba kriv mi smo govna

Juče stoji Škodilak "Super Beee" na isključenju s Gazele ka Senjaku. Naravno, kao i uvek usporenije se ide ka autokomandi. I baš sam prolazio kad su dva pacijenta projurila pored njih više od 80 km/h, dok smo svi ostali, zbog uslova saobraćaja, išli oko 60. Da ne pričam da su pre toga vozili slalom preko mosta, što otkako nema zaustavne nije zabranjeno, ali su oni to radili prevelikom brzinom. Pogađajte da li je policija reagovala 😎

Juče sam jurio đubre koje je uskom, krivudavom, strmom jednosmernom ulicom vozilo u zabranjenom smeru, ali uteče.

Počeću da ih fotkam i kačim ovde.

I nastavićemo da delimo i kad mafija padne, to uvek treba imati na umu.
pa sad ne bas sa svim, siguran sam da ima znacajan broj koji treba da ide na odsluzenje zatvorske kazne + oduzimanje drzavljanstva i deportacija za one koji prilikom sticanja nisu ispunjavali uslove

Vrh