Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ovo je sasvim dovoljno da umiri stoku i skrene njihovo nezadovoljstvo na drugu stranu.
Jer vecina ne zeli da On bude kriv.
Oni nisu nikakve budale, izuzetno su organizovani i sinhronizovani, Gradjani veruju njihovom autoritetu. Gradjani veruju cak i u slobodne izbore u Srbiji.

Vučić stigao u Novi Sad​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Novi Sad, gde se urušila nadstrešnica železničke stanice koja nije bila obuhvaćena rekonstrukcijom.

Vučić je najavio da će se obratiti nacije večeras u 20 časova.​

Oglasili se iz Infrastruktura železnice Srbije​

"Nadstrešnica koja je pala na ulasku u stanicu Novi Sad nije bila predmet rekonstrukcije u okviru radova na obnovi stanične zgrade kao deo projekta izgradnje brze pruge Novi Sad - Subotica," navodi se u saopštenju.

Наравно, и да ствар буде гора, глупи пензионери ће се на ово навући и поверовати у његове бајке.
Rekao sam da će upotrebiti i taj spin. Da je DS na vlasti, oni ne bi stanicu ni rekonstruisali. Imate 5-6 spinova koje će vrteti. Očekujem rast rejtinga SNS-a.
Сад сви хоће да се оперу јер знају да су сви умешани у ову катастрофу.
Можда је магистар мислио на Мају Гојковић која је била градоначелница НС 2000их.
На кога год да су мислили, сви су кривци до једног. Ово је још један јадан покушај да заташкају ово, и да изусте чувену реченицу "систем није заказао."

Nelečeni će iz ovoga izaći politički još jači. Evo plakao pred kamerama i obećao sve i svašta. Na kraju ništa neće uraditi i ništa se funkcionalno i bezbednosno neće promeniti, ali će Nelečeni i SNS opet ispasti heroji i dobrotvori u očima 700.000 glupaka.

Čim sam video suze reko to je to, sad će mnoge babe još više da ga zavole. Tačno mogu da vidim 7 od 10 penzosa kako za vreme prenosa plaču s njim i komentarišu kakav je on ćo'ek, kako je on ganut i pogođen pogibijom i kako će sad nanu naninu zlim žutima (u ovom slučaju mislim na DS 🤣 ).

Naravno, sigurno će mu malo biti krivi i "crveni" nego većina njih su sad pod zemljom, a ovi živi su koalicioni partneri, tako da... DS će opet biti glavni krivac. 🤣

Хајде да резимирамо...
  1. Точак аутобуса убије жену.
  2. Радници у фабрикама гину због лоших услова.
  3. Кинези уништавају Мајданпек, Бор и отели нам 10% Српске територије.
  4. Трују нам ваздух.
  5. Уништавају нам плодно земљиште градећи смрдљиву и пропалу фабрику гума из Кине.
  6. Запалила се Поликлиника КЦС током траљаве реконструкције.
  7. Технички неисправан авион коме се одвалио део трупа на аеродрому Никола Тесла приликом узлетања.
  8. Уништен хотел Југославија и зграда старе железничке станице.
  9. Случај Савамала.
  10. Ускоро ће да руше Сајам и Генералштаб.
  11. Афера Београд на Води.
  12. Стари Савски мост.
  13. Крвопролиће у ОШ Рибникар на Врачару. и свирепо убиство од стране сина генерала, пуковника или шта већ.
  14. Мост се срушио код Краљева и погинуло је двоје људи.
  15. Гину војници на војним вежбама.
  16. Срушио се хеликоптер у коме су сви војници погинули заједно са бебом.
  17. Оклопно возило убије читаву породицу на путу.
  18. Студент пропадне кроз плафон на факултету.
  19. Данас Нови Сад и нове жртве.
...
Чини ми се да су СНС и радикали болест која нас убија, у буквалном смислу. Докле ће ово да траје? Позлило ми је од овог кратког списка, а има још толико тога да се наброји за шта би требала читава вечност.

Poslednja izmena:
Slažem se, čak i ako su neke od ovih tačaka otvorene za debatu, 2/3 toga što si naveo jeste istina i skandalozno je.

Ovi će Srbiji doći glave u mnogim aspektima. Već su mi i Beograd uništili i osakatili. Moram da čekam 2050. da krene gradu da se smanjuje populacija, pa da onda krenu da se smanjuju gužve, nabijenost zgradama, da se oslobode trotoari, itd...

Uostalom eno i famozni kružni tok kod Ušća. Sve što dotaknu, unište.

Poslednja izmena:
Pored toga, nisu padali mostovi i nadstrešnice. Radili su pravi stručnjaci. Građevinska komora je bila najozbiljnija ustanova u Jugoslaviji. Danas je beda.

Да су били јаки, били су. Али и њима су се дешавале брљотине. Само нешто се не сећам да је за њих неко икада одговарао. У томе је највећи проблем.

Ово је нпр. обрушавање железничког надвожњака на Аутокоманди преко аутопута..
465063878_10221083650479607_958901209966860897_n (1).jpg

Ствар је у томе што код нас нема одговорности. Никада је није ни било.
Од најнижег до највишег нивоа у држави.

Ово данас је био злочин над становницима Новог Сада. За то морају да одговарају сви који су у то били укључени.

Зашто је нама грађевинска струка непостојећа. Зашто више немамо сопствену грађевинску индустрију?
Шта им се то десило последње деценије, прве деценије двехиљадитих, деведесетих, осамдесетих..? Где су институти, грађевинска предузећа? Где је струка која ће политичарима имати снаге и интегритета да кажу истину у лице?

Čim sam video suze reko to je to, sad će mnoge babe još više da ga zavole. Tačno mogu da vidim 7 od 10 penzosa kako za vreme prenosa plaču s njim i komentarišu kakav je on ćo'ek, kako je on ganut i pogođen pogibijom i kako će sad nanu naninu zlim žutima (u ovom slučaju mislim na DS 🤣 ).

Naravno, sigurno će mu malo biti krivi i "crveni" nego većina njih su sad pod zemljom, a ovi živi su koalicioni partneri, tako da... DS će opet biti glavni krivac. 🤣
Ne vole ga samo babe.
Madi ljud ga vole jer je davao pare srednjoskolicma itd.

Хајде да резимирамо...
  1. Точак аутобуса убије жену.
  2. Радници у фабрикама гину због лоших услова.
  3. Кинези уништавају Мајданпек, Бор и отели нам 10% Српске територије.
  4. Трују нам ваздух.
  5. Уништавају нам плодно земљиште градећи смрдљиву и пропалу фабрику гума из Кине.
  6. Запалила се Поликлиника КЦС током траљаве реконструкције.
  7. Технички неисправан авион коме се одвалио део трупа на аеродрому Никола Тесла приликом узлетања.
  8. Уништен хотел Југославија и зграда старе железничке станице.
  9. Случај Савамала.
  10. Ускоро ће да руше Сајам и Генералштаб.
  11. Афера Београд на Води.
  12. Стари Савски мост.
  13. Крвопролиће у ОШ Рибникар на Врачару. и свирепо убиство од стране сина генерала, пуковника или шта већ.
  14. Мост се срушио код Краљева и погинуло је двоје људи.
  15. Гину војници на војним вежбама.
  16. Срушио се хеликоптер у коме су сви војници погинули заједно са бебом.
  17. Оклопно возило убије читаву породицу на путу.
  18. Студент пропадне кроз плафон на факултету.
  19. Данас Нови Сад и нове жртве.
...
Чини ми се да су СНС и радикали болест која нас убија, у буквалном смислу. Докле ће ово да траје? Позлило ми је од овог кратког списка, а има још толико тога да се наброји за шта би требала читава вечност.
To je na zalost Srbija. SNS je Srbija.

Сви, али сви, који су одговорни од највишег врха па надоле, за ово обрушавање надстрешнице, за нестручну реконструкцију, за неодржавање и нереконструисање деценијама и они који су толерисали небезбедан објекат, сви морају завршити иза решетака са најстрожијим могућим казнама.
Убијени су људи, уништене су породице, то се не никада и ничим не може надокнадити.

Slažem se, čak i ako su neke od ovih tačaka otvorene za debatu, 2/3 toga što si naveo jeste istina i skandalozno je.

Ovi će Srbiji doći glave u mnogim aspektima. Već su mi i Beograd uništili i osakatili. Moram da čekam 2050. da krene gradu da se smanjuje populacija, pa da onda krenu da se smanjuju gužve, nabijenost zgradama, da se oslobode trotoari, itd...

Uostalom eno i famozni kružni tok kod Ušća. Sve što dotaknu, unište.
Слжем се са тобом, и жалосно је што народ ћути и допушта да се ово деси. Исто ће бити и за литијум.

Слжем се са тобом, и жалосно је што народ ћути и допушта да се ово деси. Исто ће бити и за литијум.
Treba razumeti narod. Ne moze da bude drugacije.
Takvi su ljudi, tako su vaspitani, takva kultura.
Ovo je vecini normalno, samo kad nije njih zakacilo.

Danijel Dašić

Do rušenja je došlo jer su na postojeću armirano betonsku konzolu, ankerisanu čeličnim profilima za krov, dodali masivnu čeličnu konstrukciju sa teškim staklima, koja je dovela do čupanja ankera i loma konzolnih nosača.Zato panika i priča da nadstrešnica nije rekonstruisana.

Da li moze neki gradj. inzenjer da objasni.
Kako je moguce da je neko stavljao opterecenje na visecu nadstresnicu, da je neko odlucio da je iskoristi kao nosac galerije? Nije li to protivno zakonima gradj struke? Pa i zdravom razumu.

Poslednja izmena:

Ček, zar nije troje mladih povređeno? Ko je ovde lud i ko laže?

Vrh