Наравно, и да ствар буде гора, глупи пензионери ће се на ово навући и поверовати у његове бајке.Ovo je sasvim dovoljno da umiri stoku i skrene njihovo nezadovoljstvo na drugu stranu.
Jer vecina ne zeli da On bude kriv.
Oni nisu nikakve budale, izuzetno su organizovani i sinhronizovani, Gradjani veruju njihovom autoritetu. Gradjani veruju cak i u slobodne izbore u Srbiji.
Vučić stigao u Novi Sad
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Novi Sad, gde se urušila nadstrešnica železničke stanice koja nije bila obuhvaćena rekonstrukcijom.
Vučić je najavio da će se obratiti nacije večeras u 20 časova.
Oglasili se iz Infrastruktura železnice Srbije
"Nadstrešnica koja je pala na ulasku u stanicu Novi Sad nije bila predmet rekonstrukcije u okviru radova na obnovi stanične zgrade kao deo projekta izgradnje brze pruge Novi Sad - Subotica," navodi se u saopštenju.
Сад сви хоће да се оперу јер знају да су сви умешани у ову катастрофу.Rekao sam da će upotrebiti i taj spin. Da je DS na vlasti, oni ne bi stanicu ni rekonstruisali. Imate 5-6 spinova koje će vrteti. Očekujem rast rejtinga SNS-a.
На кога год да су мислили, сви су кривци до једног. Ово је још један јадан покушај да заташкају ово, и да изусте чувену реченицу "систем није заказао."Можда је магистар мислио на Мају Гојковић која је била градоначелница НС 2000их.
Мајстор медијске манипулације, посебно када су трагедије у питању.
Pored toga, nisu padali mostovi i nadstrešnice. Radili su pravi stručnjaci. Građevinska komora je bila najozbiljnija ustanova u Jugoslaviji. Danas je beda.
Ne vole ga samo babe.Čim sam video suze reko to je to, sad će mnoge babe još više da ga zavole. Tačno mogu da vidim 7 od 10 penzosa kako za vreme prenosa plaču s njim i komentarišu kakav je on ćo'ek, kako je on ganut i pogođen pogibijom i kako će sad nanu naninu zlim žutima (u ovom slučaju mislim na DS ).
Naravno, sigurno će mu malo biti krivi i "crveni" nego većina njih su sad pod zemljom, a ovi živi su koalicioni partneri, tako da... DS će opet biti glavni krivac.
Od Novosadjana nema nista.
To je na zalost Srbija. SNS je Srbija.Хајде да резимирамо...
...
- Точак аутобуса убије жену.
- Радници у фабрикама гину због лоших услова.
- Кинези уништавају Мајданпек, Бор и отели нам 10% Српске територије.
- Трују нам ваздух.
- Уништавају нам плодно земљиште градећи смрдљиву и пропалу фабрику гума из Кине.
- Запалила се Поликлиника КЦС током траљаве реконструкције.
- Технички неисправан авион коме се одвалио део трупа на аеродрому Никола Тесла приликом узлетања.
- Уништен хотел Југославија и зграда старе железничке станице.
- Случај Савамала.
- Ускоро ће да руше Сајам и Генералштаб.
- Афера Београд на Води.
- Стари Савски мост.
- Крвопролиће у ОШ Рибникар на Врачару. и свирепо убиство од стране сина генерала, пуковника или шта већ.
- Мост се срушио код Краљева и погинуло је двоје људи.
- Гину војници на војним вежбама.
- Срушио се хеликоптер у коме су сви војници погинули заједно са бебом.
- Оклопно возило убије читаву породицу на путу.
- Студент пропадне кроз плафон на факултету.
- Данас Нови Сад и нове жртве.
Чини ми се да су СНС и радикали болест која нас убија, у буквалном смислу. Докле ће ово да траје? Позлило ми је од овог кратког списка, а има још толико тога да се наброји за шта би требала читава вечност.
Слжем се са тобом, и жалосно је што народ ћути и допушта да се ово деси. Исто ће бити и за литијум.Slažem se, čak i ako su neke od ovih tačaka otvorene za debatu, 2/3 toga što si naveo jeste istina i skandalozno je.
Ovi će Srbiji doći glave u mnogim aspektima. Već su mi i Beograd uništili i osakatili. Moram da čekam 2050. da krene gradu da se smanjuje populacija, pa da onda krenu da se smanjuju gužve, nabijenost zgradama, da se oslobode trotoari, itd...
Uostalom eno i famozni kružni tok kod Ušća. Sve što dotaknu, unište.
Treba razumeti narod. Ne moze da bude drugacije.Слжем се са тобом, и жалосно је што народ ћути и допушта да се ово деси. Исто ће бити и за литијум.