Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Hajde da onda uprostimo stvari. Koji su to njegovi plusevi i minusevi? Mozemo da razradimo u dve kolone.

Ja se secam da sam za njega i njegovu zenu (imala nezalsuzeno platu 5000e mesecno) pre vise od 10 godina vodio hajku (gde god da sam mogao) da budu najureni iz Zvezde. Covek samo lepo prica i ima dobru zvaku... ali dela, nula!!!! Nesposobnjakovic bio i ostao

Takvog sam ga zapamtio onda, a posle ovog u ns mi je skocio pritisak
Ako mislis da je lik koji je u vise rezima uvek nekako uspevao da bude vrlo bitan sraf nesposobnjakovic, i ako ja treba sad da obiasnjavam koliko je takvo razmisljanje naivno, zaboravi da sam ista napisao, realno nije ni vreme ni mesto.

Traze se poslusnici koji imaju druge kvalitete, manipulacija, moc ubedjivanja, elokvencija, laganje, varanje i mazanje. All-round igraci sireg spektra :) Takvi su najpodobniji u svakoj vlasti. Nije lako ovladati tim vestinama ;) uci se to

Kao takav, moze da bude neki covek iz pozadine, tipa Beba Popovic ili pok Miki Rakic

Ta majmunčina od ministra samo treba da podnese ostavku i ništa da ne izgovara dalje.
Не може сад само оставка, мора на суду да се утврди одговорност по службеној дужности.

Буквално се јуче на јавном сервису хвалио овом реконструкцијом.

@Defke
Trudim se da budem realan. Ne verujem svemu sto cujem ili procitam u novinama. Vise puta sam obmanut i pojeo g***o u zivotu verujuci drugima.
Secam se ljubitelja DS-a koji mi nisu verovali da je Vucic stvarno doveo svoje roditelje u emisiju kod Marica. Imali teoriju da je doveo lazne roditelje. "Fahrija Musliu je otac jer mnogo lici" a tekst lepo napisan za naivne ovce. A to su ljudi s kojima se druzim 20-30 godina. Kad nekom isperu mozak nema tu leka.

Ja sam pre 10-tak godina bio sumnjicav kada su protivnici Ds-a izneli teoriju da je Tadicevoj majci devojacko prezime Francetic. Ludilo. A zena nikakve veze s ustasama nema. Doktorica bila i video san Borisa kako ide kod nje par puta (pre nego sto je postao predsednik). U bolnici je moj otac imao prijatelje i kolege i cimere iz doma. Nacelnici hirurgije i jos nekih sektora. Sve proverivo i svako zna svakoga dobro a ne ovlas.
Ja jos i danas znam neke mrzitelje Ds-a koji veruju u te teorije. 10 puta izgovoris/procitas i to vec postaje istina.

Zato trazim argumente. Po cemu je Vesic dobar? Bio je gradski menadzer, naslucujem da si zato iskoristio taj termin.

Ako ga poznajes licno, ili ste radili zajedno pa imas pozitivan feedback, to je druga stvar. Moguce da ima iskustva u konsalting poslovima.
Ali, za ministra gradjevine nije podoban... nula bodova

Poslednja izmena:
И ваљало би сад добро сагледати ово друштво.

Ако се сад не политизује ово што је по службеној, административној и фактичкој реалности управо ствар политике а политизовали сте ону трагедију у Рибникару (што је било пре свега социолошко питање), онда дефинитивно да свирамо крај.

Poslednja izmena:
Hocemo sad cekati opet da se desi ili jbg, ima ovog i u Norveskoj?

1000013548.jpg

@Defke
Trudim se da budem realan. Ne verujem svemu sto cujem ili procitam u novinama. Vise puta sam obmanut i pojeo g***o u zivotu verujuci drugima.
Secam se ljubitelja DS-a koji mi nisu verovali da je Vucic stvarno doveo svoje roditelje u emisiju kod Marica. Imali teoriju da je doveo lazne roditelje. Fahrija je otac jer mnogo lici a tekst lepo napisan za naivn ovce. A to su ljudi s kojima se druzim 20-30 godina. Kad nekom isperu mozak nema tu leka.

Ja sam pre 10tak godina bio sumnjicav kada su protivnici Ds-a izneli teoriju da je Tadicevoj majci devojacko prezime Francetic. Ludilo. A zena nikakve veze s ustasama nema. Doktorica bila i video san Borisa kako ide kod nje par puta (pre nego sto je postao predsednik).
Ja jos i danas znam neke mrzitelje Ds-a koji veruju u te teorije. 10 puta izgovoris i to vec postaje istina.

Zato trazim argumente. Po cemu je Vesic dobar? Bio je gradski menadzer, naslucujem da si zato iskoristio taj termin.

Ako ga poznajes licno, ili ste radili zajedno pa imas pozitivan feedback, to je druga stvar. Moguce da ima iskustva u konsalting poslovima.
Ali, za ministra gradjevine nije podoban

Opet, nigde nisam napisao da je ‘dobar’. Napisao sam sasvim dovoljno da bude jasno na sta mislim, u detalje necu jer mi se vec kace svakojaki a necu ovu temu da pretvaram u licna prepucavanja. Po treci put te molim zaboravi.

Čekajte, direktorka Železnica je bivša ministarka poljoprivrede? Jel sam dobro pročitao?

И ваљало би сад добро сагледати ово друштво.

Ако се сад не политизује ово што је по службеној, административној и фактичкој реалности управо ствар политике а политизовали сте ону трагедију у Рибникару (што је било пре свега социолошко питање), онда дефинитивно да свирамо крај.
Ribnikar svakako nije bio politika, iako je izazvao opravdani protest protiv vlasti, ali ova nadstresnica je 100% politicka svinjarija i najodgovrniji je odgovoran. Ova tragedija je paradigma poslednjih 12 godina Srbije u svakom smislu.

Власт: Не политизујте трагедију, не сипајте со на рану. Исто власт: Бивши су криви!
Pogledajte prilog 218123
Ово је јадно.
Можда је магистар мислио на Мају Гојковић која је била градоначелница НС 2000их.

Cim vicu “niko nije kriv” uprpili su se. Ovo je direktna odgovornost nadleznih, ovo je direktna odgovornost institucija, ovo je direktna odgovornost “strucnih lica”…
Medjutim stanovnici Srbije, kao osteceni, nemaju ni politicku volju ni snagu ni organizaciju da ih pozovu na odgovornost.
I oni to znaju.
Nemaju cega da se plase.
Bovosadjani piju usranu vodu i nista.

• Sviđa mi se
Reagovanja: wk_

Informer:​

"ODGOVORNI, UVEREVAM VAS, BIĆETE KAŽNJENI!" Vučić: Nama ostaje da se molimo za pokoj duše nastradalih anđela​

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se povodom tragedije u Novom Sadu, a posebno se zahvalio spasiocima i radnicima koji su mašinama pokušali da spasu svaki život koji se mogao spasiti. Vučić je poručio da će odgovorni za ovu tragediju biti kažnjeni!​

Informer:​

"ODGOVORNI, UVEREVAM VAS, BIĆETE KAŽNJENI!" Vučić: Nama ostaje da se molimo za pokoj duše nastradalih anđela​

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se povodom tragedije u Novom Sadu, a posebno se zahvalio spasiocima i radnicima koji su mašinama pokušali da spasu svaki život koji se mogao spasiti. Vučić je poručio da će odgovorni za ovu tragediju biti kažnjeni!​

images

Vrh