@Defke
Trudim se da budem realan. Ne verujem svemu sto cujem ili procitam u novinama. Vise puta sam obmanut i pojeo g***o u zivotu verujuci drugima.
Secam se ljubitelja DS-a koji mi nisu verovali da je Vucic stvarno doveo svoje roditelje u emisiju kod Marica. Imali teoriju da je doveo lazne roditelje. Fahrija je otac jer mnogo lici a tekst lepo napisan za naivn ovce. A to su ljudi s kojima se druzim 20-30 godina. Kad nekom isperu mozak nema tu leka.
Ja sam pre 10tak godina bio sumnjicav kada su protivnici Ds-a izneli teoriju da je Tadicevoj majci devojacko prezime Francetic. Ludilo. A zena nikakve veze s ustasama nema. Doktorica bila i video san Borisa kako ide kod nje par puta (pre nego sto je postao predsednik).
Ja jos i danas znam neke mrzitelje Ds-a koji veruju u te teorije. 10 puta izgovoris i to vec postaje istina.
Zato trazim argumente. Po cemu je Vesic dobar? Bio je gradski menadzer, naslucujem da si zato iskoristio taj termin.
Ako ga poznajes licno, ili ste radili zajedno pa imas pozitivan feedback, to je druga stvar. Moguce da ima iskustva u konsalting poslovima.
Ali, za ministra gradjevine nije podoban